Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

ben 82,eşim 77 doğumlu...
oğluma 2006 da hamile kaldım. doğru çıkıyor.
şimdi 2010 da hamile kaldım. ikimizinde 1 yıl olmuş yenileneli.
şimdi ne olcak. eşim ağustos ben aralık doğumluyum...

ama sat:24 aralık olunca ben yeni yenilenmiş oluyorum eşim 4 ay önce yenilenmiş oluyor..
gerçekten doğru hani....galiba dr doğru görmüşşşşşş...:90::90:

kıslar benide hesaplarmısınızz eşimm ekim 1987 ben haziran 1987....2011 subatta hamile kaldımm

cnm ben yine geç okudum cvp veremedim arkadaşınınkini hesapladın mı sen ben baktım kız çıkıyo buraya yazarmısın cnm arkadaşının bebiş tutuyo? ayrıca ben bu takvime baya güveniyodum ablam hamile bu takvime göre erkek görünüyodu ama kızı olacakmış benim güvenim sarsıldı kendimi buna göre ayarlayıp eylül ekim gibi hamilelik planı yaparken şimdi kafam karıştı

arkadaslar merhabalar..bende mayıs ayında hamile kaldım.eşim ve ben 84 doğumluyuz benim en son 2011 de eşimin 2008 de hücre yenilenmesi olmuş bu durumda kızmı gözüküyor

kızlar ben 80 ---- eşim 81 doğumlu 2006 da hamile kaldım 2007 de oğlum oldu .... şimdi bir kardeş düşünüyoruz oğluma ... gönlümden kız geçiyo ama rica etsem benim içinde bir sonuç çıkarırmısınız ben beceremedimde

bi de soyle bisey var.mesela erkeklerinki 4 yilda bir tazeleniyor ya peki kan verince nasil oluyor?kan verince de kan tazeleniyor.bu usulde benim kafami karistiran o mesele.hatta nette otomatik hesablayicilar var orda soruyor dogum tarihinizi ve ya en son kan verdiginiz tarih diye.o zaman erkek bebek istiyorsak esimiz gidip kan mi versin veya tam tersi.yani bu tarafi kafami karistiriyor.ayrica bende tuttu,kizim oldu.ama birkac arkadasimda tutmadi.

Son düzenleme:
Selam arkadaslar...Bende yeni üyeyim,,bu konu cok ilgimi cekti..bende üc aylik hamileyim..Bana da bakan olursa cok sevinirim..ben 26-3-1979 esim de 22-7-1971....sat ise 23-3-2011..bakan olursa simdiden cok tesekkürler...

cnm oğluna baktım doğru çıkıyo şuan bebiş olsa kız görünüyo yani en son sen yenilenmişsin

Selam arkadaslar...Bende yeni üyeyim,,bu konu cok ilgimi cekti..bende üc aylik hamileyim..Bana da bakan olursa cok sevinirim..ben 26-3-1979 esim de 22-7-1971....sat ise 23-3-2011..bakan olursa simdiden cok tesekkürler...

cnm en son senin kanın yenilenmiş o yüzden kız görünüyor

merhaba ben birşey soracagım ben 01.10.1985 doğumluyum eşim 20.02.1984 doğumlu ve ben suanda 7 haftalık hamileyim.hesapladım eşim ve benimde 2012 denk geldi.şimdi benim bebeğin cinsiyeti ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…