şimdi aynı yılın çocuklarıysak mesela nişanlım 89 lu 5subat ben 89 20kasım sonucu soylermisinizz
ben 88 eşim 84 hesaplayabilir misiniz lütfeeen ve 2011 de hamile kaldım
nazlınur ben 88 nisan, eşim 84 mayıs çok merak ediyorum hesaplayabilir misin canım benm için
kıslar benide hesaplarmısınızz eşimm ekim 1987 ben haziran 1987....2011 subatta hamile kaldımm
yok canım ne kusuru geçte görsen sen arada uğra bak yeter şimdi bir kişi daha var hamile işyerinden arkadaş cinsiyetini öğrenmişler ben bana söyleme dedim tarihlerini istedim kızın doğum tarihi:28.10.85 erkek:26.12.80 hamile olduğunu 24 kasım günü öğrenmiş öğrendiğinde 2-3 haftalık gebe imiş ekim yada kasımda hamile kalmış olmalı sence ne oluyor bu durumda ?
kıslar benide hesaplarmısınızz eşimm ekim 1987 ben haziran 1987....2011 subatta hamile kaldımm
form sahibi dayanamadım çook özür.. ama ozum'ün kız çıkıyor....herhalde ondan...
kızlar ben 80 ---- eşim 81 doğumlu 2006 da hamile kaldım 2007 de oğlum oldu .... şimdi bir kardeş düşünüyoruz oğluma ... gönlümden kız geçiyo ama rica etsem benim içinde bir sonuç çıkarırmısınız ben beceremedimde
Selam arkadaslar...Bende yeni üyeyim,,bu konu cok ilgimi cekti..bende üc aylik hamileyim..Bana da bakan olursa cok sevinirim..ben 26-3-1979 esim de 22-7-1971....sat ise 23-3-2011..bakan olursa simdiden cok tesekkürler...
cnm en son senin kanın yenilenmiş o yüzden kız görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?