Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

bebim doğum tarihim 18.06.1983

eşimin doğum tarihi 13.06.1981

ben şuanda 11hafta 3günlük hamileyim yani son adet tarihim 26mayıs

benimde bakabilirmisiniz kızmı erkekmi rica etsem

ben hiçbirşey anlamadım biraz kalın kafalıyım galiba

benim doğum tarihim 18.06.1983

eşimin doğum tarihi 13.06.1981

ben şuanda 11hafta 3günlük hamileyim yani son adet tarihim 26mayıs

benimde bakabilirmisiniz kızmı erkekmi rica etsem

ben hiçbirşey anlamadım biraz kalın kafalıyım galiba

ama buduruma görede dıkkatımı çeken 2009da benımkı yenı görünüyor fakat oğlum oldu oyıl doğrumu

bende merak ettim şimdi benimkinede bakın yaa merak ettim şimdi :)

Ben : 23.04.1985
eşim: 20.08.1985
12+3 günlük hamileyim, son adet tarihim 20 nisan

bunlar gerekli sanırım dimi cinsiyeti bell değil henüz ama ben çok merak ediyorum
şimdiden teşekkürler :)

mutluyuzz kız çıkıyor seninki

elissa seninki erkek görünüyor

çok eğlenceliymişş doğrusu :) 2008 doğumlu oğlumda ve şu an ki gebeliğimdede doğru çıktı...yani 14 haftalık hamileyim,doktorum %90 erkek dedi,ben bu testi kız çıksın diye dua ederek yaptım açıkçası amaaa :))

bana da yardım edin lütfen ben hesapladım eşimde bende 2011 de yenileniyoruz eee nasıl olacak
benim doğum tarihim 17 kasım 1985
eşimin doğum tarihi 20 ocak 1979
ayy çok merak ediyorummm 1 aylık hamileyim bir oğlum var :))

yanlış hesaplamışsınız galiba eşiniz 2011 de yenilenmiş ama sizinki 2009 da
2012 kasımda tekrar yenilenecek
buna göre erkek çıkıyor ama hiç belli olmaz herkeste tutmuyor

canim benim benim icin kiz oglan farketmiyor ben sadece cocuk istiyorum guzelim benim.....
zaten bebegim beklemedigim bir anda geldi o sekilde geri gitti
yani bebegin olmacak dedi dr o ay hamile kaldim ve 10 hafta surdu mutlulugum....
benim icin kiz oglan önemli degil hic demedim kizim olsun oglum olsun hayirlisi olsun dedim :44:
demekkki hayirlisi böyleymis yine diyorum hayirli ise ver Rabbim insAllahhh
10 dak msj dolmadi o yuzden buraya yazdim guzelim benim

tutmayanda oluyo tabi ama bu denklemi hesaplarken şöyle bişey var...eğer büyük bir ameliyat,doğum,düşük,kürtaj yaşamışsanız o tarihten eklemeye başlıycaksınız...eşinizde aynı şekilde herhangi bir ameliyat,operasyon geçirdiyse o tarihten ekleme yapacaksınız..sadece doğum tarihleri değil yani geçerli olan...o zaman hücre yenilenmesi tarihler değişiyo...

ya canım ben araya giriyom ama dikkatimi çekti de ne bu dediğin ben 8 aydır istiyorum ama olmadı.1 yıl önce kürtaj oldum...

en son eşin değişmiş senin erkek görünüyo canım...

ben 26 temmuz 1984..eşim 6 aralık 1982 doğumlu canım birde bana baksanız bende 6 haftalık hamileyim

ya canım ben araya giriyom ama dikkatimi çekti de ne bu dediğin ben 8 aydır istiyorum ama olmadı.1 yıl önce kürtaj oldum...

bu bebek cinsiyeti için bi tahmin...hamileysen veya hamile kalmayı düşündüğün ana bakıyosun bebek cinsiyeti için...allah bilir tabi ama tahmin işte..çoğu kişide tutuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…