Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

selam
esim 14/01/1982
ben 11/08/1983
ilk kizim 19/02/2007
ikinci kizim 20/04/2010
erkek bebek icin hangi ay kalmaliyim hamile
tesekkurler

senin erkek görünüyo canım...

teşekkür ederim canım bende ilk duyduğumda erkek hissettim çok garip hep kız istiyordum şu yaşıma kadar ama ogünden beri erkek hissediyorum gerçi eminimki hiçbirimiz için kız-erkek farketmez yeterki sağlıklı olsunlar ailesine vatanına hayırlı evlat olsunlar..Allah korkusu bilen kullarından nasip etsin rabbim tüm annelere anne adaylarına..tekrar teşekkür ederim zaman ayırdığın için arkadaşım çok sağolasın

erkekler 4 kadınlara 3 yıl ekleniyo zatende ama doğduğunuz aylarda önemli..kimin doğum ayı sonraysa o en son yenilemiş oluyo...mesela sen mart doğumlusun eşin ekim o zaman en son eşin yenilemiş oluyo :)

ya ben sozluyum ama konu acayıp dikkat cekici 01*05*1986 dogumlu e simdi bende 12*05*1986 dogumluyum yani bu durumda ben mi yenilenmis oluyorum..

Son düzenleme:
bu konu zaten açılmıştı konu sahibine teşekküe etmek lazım...bende ilgiliyimdir bu konularla tesadüf ettik sadece..ama yinede teşekkürler...

ilginc ama tutmus bir çok insandada bende sasırdım acıkcası ben allahtan yüreğime gore vermesını ısterım hep duam boyledır saglıklı hayırlı olsun diye derim ama kader kısmet bakalım bizim bahtımıza ne cıkacak

tatlımmmm, hadi benim içinde hesap yapalım :)

ben: 23.12.1984
eşim: 21.01.1984
doğumlu ve ben bu sene mayıs ayında hamiş kaldım. galiba benim hesabıma göre kız ama yanlışta hesaplamış olabilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…