arkadaşlar benim anlamadığım bişey var. benim doğum tarihim 19.08.1977 ve kesin tarih. eşiminki 12.04.1975 ama onunki kesin değil. yani belki 75 doğrudur ama doğum tarihi günü gününe değil. ben ekim ayında hamile kalırsam bebeğimin cinsiyeti ne olur sizce
eger 2011 ekimde hamile kaldiysan benim hesabima göre erkek olacak bebeginiz
esim 1970 ben 1982 son adet tarihim 9.6.2011 banada bakarmisiniz
siz en son 2009 da esiniz ise 2010 da hücrelerini yenilemis en son esiniz olduguna göre bebeginiz erkek cikti
ayy bidee bana bakınnn nolurrrr ben 1986 mayıs doğumluyum. eşim ise 1979 ekim doğumlu. son adet tarihim 7 haziran 20011
Ben Aralık 1983, eşim ocak 1978 doğumlu. ağustos 2011 tarihinde hamile kaldım. cinsiyeti ne olacak buna göre??
ben pek anlamadım =( hamile de değilim ama 2011 aralık ya da 2012 ocakta hamile kalırsam cinsiyeti ne olur acaba? benim doğum tarihim nisan 1987 eşimin eylül 1987 bakabilirseniz, çok sevinirim...
esinizle ayni yilda dogmussunuz ikinizde son hücre yenilemegi 2011 de yapmissiniz bu yilin son aylarinda yada baslarinda hamile kalsaniz en son esiniz hücrelerini yenilemis oluyor onun icin bebeginizin cinsiyeti erkek hadi hayirlisi ben tam konuya hakim degilim dün bu konuyu gördüm anladigim kadariyla yaptim canim
siz en son 2009 da esiniz ise 2010 da hücrelerini yenilemis en son esiniz olduguna göre bebeginiz erkek cikti
Esim01.06.1974 dogumlu bende 16.12.1985 dogumluyum ve eylulde hamile kaldim bizimki nasil cikacak merak ediyorum
Benide cevaplarsaniz sevinirim 3 gundur cevap bekliyorum
canim hesapladim sizin bebeginizde erkek cikti,bu bilginin kaynagi nekadar dogru bilmiyorum bende bu sitede gördüm böyle bi basligi nasil hesaplandigini cözdüm istegen arkadaslara yardimci oluyorum allah herkezin gönlüne göre versin
canım benimkinede bakar mısın
Benide cevaplarsaniz sevinirim 3 gundur cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?