Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

kıyamammmmmmmmm sakın ağlama annecik
tmm seni dinlicem kızzzzzzzzzz

30 yaşında oldum cnm

daha çok gençsin bende 26 ama erken anne oldum bu hamileliğimde çok tehlikelii tek kese ikizleri 100 de 1 görülüyor bebeklerim karnımda birbirlerine temas halinde yaşayacaklar yani doktorun dediğine göre yaşama oranları yüzde 50 ilk başlarda hep ağlıyordum bebeklerim gelişmedi hiç bu ay takmadım artık büyümüşlerdi

aynen cnm ne kadar düşünürsen o kadar kötüye gidiyo
rabbim can verdiğine göre yaşamalarınıda nasipeder sağlıklı ve sıhhatli olrakkkk

aynen cnm ne kadar düşünürsen o kadar kötüye gidiyo
rabbim can verdiğine göre yaşamalarınıda nasipeder sağlıklı ve sıhhatli olrakkkk

neyse ben çocuklarla ilgileneyim biraz durmadan kavga ediyorlar çok yaramazlar sabahtan akşama kadar pepee seyrediyorum o bitse yandım bu sefer niye bitti diye ağlıyorlar daha sonra grşz allaha emanet ol k.i.b

neyse ben çocuklarla ilgileneyim biraz durmadan kavga ediyorlar çok yaramazlar sabahtan akşama kadar pepee seyrediyorum o bitse yandım bu sefer niye bitti diye ağlıyorlar daha sonra grşz allaha emanet ol k.i.b

evettt benim yeğenlerimde pepe delisi
tmm cnm a.e.o

errorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…