Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

hem benim 2 kızım var takvime göre benim bebeklerim erkek çıkıyor bugün doktora gidecem sonucu yazarım size hayırlısı olsun ama erkek istiyorum bu defa

Tebrikler canlar. Yine ilginç bir konuya değinmişsiniz, uykusuzluktan bilgisayar başında sekmeden sekmeye atlarken bağlandım buraya. Ben de 24 haftalık hamileyim. Keşke başlığı daha önce keşfedip biraz uğraşsaydım minik kelebeğim kız mı olacak erkek mi diye. Artık sonucu biliyorum ama yine de merak ettim uygulamanın doğruluğunu. Takıldığım nokta şu ki ben 88, eşim 84 doğumlu. Hesaba göre 2012 ikimizin de hücre yenileme yılı. Eeee hangimiz belirledik cinsiyetini şimdi? İkisi de aynı yıla denk gelirse ayları da hesaplanacak denilmiş ama sanırım ben orayı anlamadım. Tam tarihleri de yazıp cevap bekleyeceğim, bakalım bebişimin cinsiyetini doğru tahmin edebilecek misiniz. Ayrıca ay hesaplamayı da anlatırsanız sevinirim. :13:

Ben: 03 Mart 1988
Eşim: 06 Temmuz 1984
SAT: 13 Ocak 2012

BAnada bakarmisiniz haftaya gidicem tekrar Dr a
Gorurmu gormezmi ondanda emin değilim

Benim dogum tr. 09.01.1983
Esimin dogum tr. 21.09.1980
Son adet. 31 Mart 2012

15.02.1985..... siklus 28 gunluk... sat 20 Subat

benim degil de arkadasimin bilgileri,
haftaya ultrasonu var merak ettik bakalim sizin hesabiniza gore kiz mi erkek mi??

canım kız çıkıyor doğrusunu yazarsan sevinirim

18/12/1978 benim tarihim, eşimin 27/11/1974
2005 yilinda ocak ayinda hamile kaldim bu yonteme gore kiz diyor ama oglum var.
su an yine hamileyim bunun cinsiyeti ne gozukuyor bakabilir misiniz?

canım arkadaşını eşininde doğum tarihi lazım bana gün ay yıl olarak yazarsan cevaplayabilirim

hmm
sanirim soyle:

arkadasim 15 subat 1985
esi de mayis 1984
sat 20 subat 2012

3 yil bayanlara 4 yil erkeklere ekleyerek yapinca,
o zaman kiz cikiyor sanki bu hesaba gore?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…