Cinsiyet tahmini

Kız mı erkek mi

• Kız

OY: 10 71,4%
  • Erkek

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Yaa iki kizim var bu da üçüncü olacak galiba hayırlısı olsun teşekkür ederim
Ewed canmm anldmm seni en iyi ben anlrim benimde iki kizim var dun ogrndimm ucuncude kiz olcakk alahin taktirii keske istedimiz olsa o en hayrlisini bilir ama seninde kiz gbi en iyisi alah bilir cnm

11 haftalık ultrasonda bacak arası direk görünüyor orda erkek gibi görünüyordu ama o çıkıntı hepsinde var demekki bu da 11 haftalikki

Eklentiler

• IMG20231113145347.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 55
Evet ilk kesenin görüldüğü de bu karindan

Eklentiler

• 17014321935947339466513001131498.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 49
Gönlünüzden geçen neyse sağlıkla sizi bulsun inşallah 11 haftalık usg görüntüsünde Nub teorisine göre erkek gibi duruyor
İnşallah çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için iki kızim var bu erkek olsun istiyor insan 13 haftalık ultrasonda da nubu tam açık değil ama bazıları düz kız dedi bakalım artık bekleyeceğiz mecbur

Ben çevremde eş dost kim hamile kalsa hep doğru tahmin etmişimdir ama tabi aynı ortamda olmak kişinin enerjisine göre aşermesi yemesi içmesine göre hissederim hep , burda tek bir kağıda bakarak tahminimi söyledim Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 3. de Kız evladınız olursa cennetin kapısını aralamış oluyorsunuz

Hayırlısı olsun inşallah sizce bu yeme içme olayı doğru mu kızda ekşi erkekte tatlı ?

Hayırlısı olsun inşallah sizce bu yeme içme olayı doğru mu kızda ekşi erkekte tatlı ?
Bence değil, hamile olduğumu bilmeden vişne suyu , limonata içmekten içim dışıma çıkmıştı herkes ekşi istedin kızın olcak dedi ama oğlum oldu 2 yaşına geliyor o da limonata içmeyi çok seviyor

Vajinal ultrasonda çekildi banada tahminde bulunabilirmisiniz?

Eklentiler

• IMG_4629.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…