- Konu Sahibi isimsiz biriyim
-
Yaa iki kizim var bu da üçüncü olacak galiba hayırlısı olsun teşekkür ederimBuyuk ihtimal kiz canmm nubu asagdaa
Ewed canmm anldmm seni en iyi ben anlrim benimde iki kizim var dun ogrndimm ucuncude kiz olcakk alahin taktirii keske istedimiz olsa o en hayrlisini bilir ama seninde kiz gbi en iyisi alah bilir cnmYaa iki kizim var bu da üçüncü olacak galiba hayırlısı olsun teşekkür ederim
Hataa bnde 13 haftaligim ikimiz ayni hersyii kader hayat isde hakimzda hayrlisi bu ..Yaa iki kizim var bu da üçüncü olacak galiba hayırlısı olsun teşekkür ederim
Tabiki herşeyin hayırlısıHataa bnde 13 haftaligim ikimiz ayni hersyii kader hayat isde hakimzda hayrlisi bu ..
AynnTabiki herşeyin hayırlısı
Nasil anlıyorsunuz? Merak ettiğimden soruyorum daBence erkek
Kime yazdınız acaba kimin kini erkeğe benzettiniz ben de atmıştım da ultrason fotoğrafı onun için sordumİlk kesenin göründüğü ultrason var mı, ben erkeğe benzettim hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Bunu erkeğe benzettim kesede tutunma şeklinden dolayı , tabi benimki bir tahmin11 haftalık ultrasonda bacak arası direk görünüyor orda erkek gibi görünüyordu ama o çıkıntı hepsinde var demekki bu da 11 haftalikki
Gönlünüzden geçen neyse sağlıkla sizi bulsun inşallahEvet ilk kesenin görüldüğü de bu karindan
İnşallah çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için iki kızim var bu erkek olsun istiyor insan 13 haftalık ultrasonda da nubu tam açık değil ama bazıları düz kız dedi bakalım artık bekleyeceğiz mecburGönlünüzden geçen neyse sağlıkla sizi bulsun inşallah11 haftalık usg görüntüsünde Nub teorisine göre erkek gibi duruyor
Ben çevremde eş dost kim hamile kalsa hep doğru tahmin etmişimdir ama tabi aynı ortamda olmak kişinin enerjisine göre aşermesi yemesi içmesine göre hissederim hep , burda tek bir kağıda bakarak tahminimi söyledimİnşallah çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için iki kızim var bu erkek olsun istiyor insan 13 haftalık ultrasonda da nubu tam açık değil ama bazıları düz kız dedi bakalım artık bekleyeceğiz mecbur
Ben çevremde eş dost kim hamile kalsa hep doğru tahmin etmişimdir ama tabi aynı ortamda olmak kişinin enerjisine göre aşermesi yemesi içmesine göre hissederim hep , burda tek bir kağıda bakarak tahminimi söyledimSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 3. de Kız evladınız olursa cennetin kapısını aralamış oluyorsunuz
Hayırlısı olsun inşallah sizce bu yeme içme olayı doğru mu kızda ekşi erkekte tatlı ?Ben çevremde eş dost kim hamile kalsa hep doğru tahmin etmişimdir ama tabi aynı ortamda olmak kişinin enerjisine göre aşermesi yemesi içmesine göre hissederim hep , burda tek bir kağıda bakarak tahminimi söyledimSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 3. de Kız evladınız olursa cennetin kapısını aralamış oluyorsunuz
Bence değil, hamile olduğumu bilmeden vişne suyu , limonata içmekten içim dışıma çıkmıştı herkes ekşi istedin kızın olcak dedi ama oğlum oldu 2 yaşına geliyor o da limonata içmeyi çok seviyorHayırlısı olsun inşallah sizce bu yeme içme olayı doğru mu kızda ekşi erkekte tatlı ?
Merhabalar hayırlı olsun öncelikleVajinal ultrasonda çekildi banada tahminde bulunabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?