- Konu Sahibi Stresgirll
-
14 haftaKaç haftalık sizin ? Nubu yatay kız gibi ama 11 haftadan küçükse ne konuşmayayim büyükse kız
14 haftalıkKaç haftalık sizin ? Nubu yatay kız gibi ama 11 haftadan küçükse ne konuşmayayim büyükse kız
Tamam cnm
Canım 12 hafta oldu doktor birşey demedi tekrar atıyorum bakarmısınO yüzden belli değil . Siz 11 . Haftadan sonra atın. 12 ye doğru . Olur mu?
Merhaba canim. Tuhh nub yeri karanlikCanım 12 hafta oldu doktor birşey demedi tekrar atıyorum bakarmısın
Benim ki bir üstteMerhaba canim. Tuhh nub yeri karanlikkafa yapısı kız ama Canm
Evet ya orası karanlık çıkmış bende baktm belli değil hayırlısı bakalım canımMerhaba canim. Tuhh nub yeri karanlikkafa yapısı kız ama Canm
Sizinki 12 haftadan küçük sanırım 11. Haftadan sonra atın olur muBanada bakar mısınız? 9+4
Sizinki 12 haftadan küçük sanırım 11. Haftadan sonra atın olur mu
Sizinki 12 haftadan küçük sanırım 11. Haftadan sonra atın olur mu
Merhaba 13+4 de doktora gittik. Doktor henüz cinsiyeti söylemedi ama sizin bir tahmininiz var mi?Net görünmüyor bir şey . Nubuna ve kafa yapısına bakıp tahmin yapıyorum . Bir sonraki randevunuzda doktorunuz soylemezse atın bana bakarım mutlaka
Çok emin olmamakla birlikte erkek olduğunu düşündüm ben .Merhaba 13+4 de doktora gittik. Doktor henüz cinsiyeti söylemedi ama sizin bir tahmininiz var mi?
Doktorumuz da gördü sanırım ama soylemedi bize 18. Haftadaki randevunuzda ayrıntılı ultrason yapacagim o zaman daha net olur size o zaman soyleyecegim dedi. En cok istedigim her zaman saglikli olmasini diliyorum Allahtan. Bende erkek gibi hissediyorum bebeği en başından beri bakalim.Çok emin olmamakla birlikte erkek olduğunu düşündüm ben .
Hayirlisi olsun insallahhDoktorumuz da gördü sanırım ama soylemedi bize 18. Haftadaki randevunuzda ayrıntılı ultrason yapacagim o zaman daha net olur size o zaman soyleyecegim dedi. En cok istedigim her zaman saglikli olmasini diliyorum Allahtan. Bende erkek gibi hissediyorum bebeği en başından beri bakalim.
Çok emin olmamakla birlikte erkek olduğunu düşündüm ben .
12 haftalık attım bakar mısın?Sizinki 12 haftadan küçük sanırım 11. Haftadan sonra atın olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?