- 28 Aralık 2023
- 14
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi Stresgirll
-
Amin her şeyin hayırlısı olsun inşallah tam öğrenince söyler misinizYaaa inşallah hiç kız diyen yok bakalım ama hayırlsıı olsun
Banda bakarmisiniz acabaMerhabalar konu sahibine yazmıştım.Sonra sizinkini de baktım iyice oda bence
Erkek
Canım sonra bidaha at demiştin ya bakabilir misin11. Haftadan sonra at canım . Şuan küçük belli olmuyor
Nubu yatay ,kız canimCanım sonra bidaha at demiştin ya bakabilir misin
Bak buradaki çıkıntı yatay . Erkekte dik oluyor o çıkıntı . Henüz yanilmadim canım hiçay gerçekten mi nasıl anlaşılıyor
daha iyi anladım şu an allah razı olsunBak buradaki çıkıntı yatay . Erkekte dik oluyor o çıkıntı . Henüz yanilmadim canım hiçiki tane de oğlum var dimdikti canım 11. Haftadan beri
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallahdaha iyi anladım şu an allah razı olsundoktor daha çok erken ama kız gibi dedi 45ten küçük dedi açı evet
Benim bebise de bakar mısınız
Sizce benim ultrasonda bahsettiğiniz şey görünüyor mu bakabilir misiniz ?Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah
Sizinki kaç haftalık bu ultrasonda?Sizce benim ultrasonda bahsettiğiniz şey görünüyor mu bakabilir misiniz ?
10. Haftanın sonlarında yaptırdım. 10+5 gibiSizinki kaç haftalık bu ultrasonda?
Net görünmüyor bir şey . Nubuna ve kafa yapısına bakıp tahmin yapıyorum . Bir sonraki randevunuzda doktorunuz soylemezse atın bana bakarım mutlaka10. Haftanın sonlarında yaptırdım. 10+5 gibi
Tamamdır teşekkür ederim şu an 12. Haftadayim. 3 hafta sonra tekrar gideceğim doktoraNet görünmüyor bir şey . Nubuna ve kafa yapısına bakıp tahmin yapıyorum . Bir sonraki randevunuzda doktorunuz soylemezse atın bana bakarım mutlaka
Maşallah . Sağlıkla gelsin minikTamamdır teşekkür ederim şu an 12. Haftadayim. 3 hafta sonra tekrar gideceğim doktora
Banada bakanımısinizKesin erkek diyorum .
Kaç haftalık sizin ? Nubu yatay kız gibi ama 11 haftadan küçükse ne konuşmayayim büyükse kızBanada bakanımısiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?