cinsiyeti "kesin" ne zaman belli olur?? 32.haftayı beklemek doğru mu???

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
kızlar bebek alışverişi için kararsızım...
32.haftadan sonra artık kesin olur deniyor...

fikriniz....eskiden net görünemeyebiliyormuş...ancak artık bu teknoloji de hala değişen var mıdır bu kadar beklenir mi??

:KK76:

kızlar bebek alışverişi için kararsızım...
32.haftadan sonra artık kesin olur deniyor...

fikriniz....eskiden net görünemeyebiliyormuş...ancak artık bu teknoloji de hala değişen var mıdır bu kadar beklenir mi??

:KK76:
Yok caanıım niye.değişssin kesin bellidir artık. O ilk 15 ve 20 . Haftalarda olur değişme ihtimali . Ayy nasıl dayandınız bu haftaya kadar dayanamazdım ben meraktan çatlarım :)

Bu arada iki oğlumun cinsiyetinide 12. Haftada öğrendik

Yok caanıım niye.değişssin kesin bellidir artık. O ilk 15 ve 20 . Haftalarda olur değişme ihtimali . Ayy nasıl dayandınız bu haftaya kadar dayanamazdım ben meraktan çatlarım :)

Bu arada iki oğlumun cinsiyetinide 12. Haftada öğrendik

canım aslında 12.hafatada sormadan kinikteki doktorum erkek sanki dedi..
sonra özeldeki dr göstermiyor kız sanki dedi.
sonra devletteki dr erken bir şey söyleyemem dedi(en iyisi buydu)))

en son kız dediler... ama içime de bir kurt düştü.....

Cumartesi doktorumda bana kız gibi görünüyor şuanlık ama 16 dan önce net bişey demek istemiyorum dedi.

Buarada facebook üzerinde bir sayfada paylaşım görmüştüm. Kadın bebeğinin resmini paylaşmış, pembe kıyafetlerle.
Ama bebek erkek :) Doktor doğana kadar kız demiş, bi doğurmuş erkek :D

20 haftalik oldum alisverise basladim ilk 15 haftada bir çıkıntı var ama kızlardada oluyor dedi 16 haftada cagirdi yuzde yuz kız
dedi bugun ayrintili ultrasonum vardi ordada kiz oldugu kesinlesti ayrintiliya girdiysen orda soyledilerse dogrudur canim

Cumartesi doktorumda bana kız gibi görünüyor şuanlık ama 16 dan önce net bişey demek istemiyorum dedi.

Buarada facebook üzerinde bir sayfada paylaşım görmüştüm. Kadın bebeğinin resmini paylaşmış, pembe kıyafetlerle.
Ama bebek erkek :) Doktor doğana kadar kız demiş, bi doğurmuş erkek :KK70:
doğana kadar mı??? çok ilginçmiş.:)))
yeni mi oldu bu olay)? birkaç yıl içinde mi??

20 haftalik oldum alisverise basladim ilk 15 haftada bir çıkıntı var ama kızlardada oluyor dedi 16 haftada cagirdi yuzde yuz kız
dedi bugun ayrintili ultrasonum vardi ordada kiz oldugu kesinlesti ayrintiliya girdiysen orda soyledilerse dogrudur canim
renkli dopplere girdim kız dediler:anneadayı::KK46:

canım aslında 12.hafatada sormadan kinikteki doktorum erkek sanki dedi..
sonra özeldeki dr göstermiyor kız sanki dedi.
sonra devletteki dr erken bir şey söyleyemem dedi(en iyisi buydu)))

en son kız dediler... ama içime de bir kurt düştü.....
Olsun canım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun . Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ...:KK52:

Back
X