Ee kızmı oldu :)7. Aya kadar her dr gorunmuyor ama kiz olabilir dedi
7 den sonra kizdir heralde dedi
EvetEe kızmı oldu :)
:) insallah benimkisi okadar uzun surmez ya kari koca catlicaz merakdan :)
sagol canim benim. Insallah bende ogrenirim ya en azindan %70 lik bisey dese icim rahatlicak. Hic bu kadar heyecan yapmamistim yakinlarimda hamile kalanlar hep ogrendi esimde hergun soruyor. Bende daha cok heves yaptim :)16+4te ogrendim oglusum olacagini
Allah omur versin kuzuma.
Size de hayirli dogumlar
benden bundan sonra heves etmicem neye cok heves edersem kesin bisey cikiyor .ben 15. haftada %80 kız dedi,
dün 17. haftada erkek bebek dedi, sonra kız da oalbilir dedi,
bende 4 nisanda detaylı ultrasona kadar bebiş cinsiyeti konusunda kendimi bir şeye alıştırmyacağım.
aminn canim benim. 12.haftada da bagdas kurmustu 15.haftam bitti yine bagdas kurmus . Nerden ogrendiyse :)) Pazartesi tekrar kontrole gidicem bakalim ne dicek. Eger ogrenemezsem carsamba tekrar gidicem yine ogrenemezsem daha gitmek yok 1ay sonra illaki gosterir :) Sabirli olmak lazim sanirimBebeginizin pozisyonu uygunsa bir tahminde bulunur:) oglumada 13 haftada %90 erkek demisti 5. ayda kesinlesti. Insallah saglicakla dogar bebeginiz
Pazartesi gidicem bakalim . 16.haftam bitmis oluyor en azindan tahminde bulunur. Tabi yine kendini gizlemezsr13. Haftada öğrendik
Bence gününüzü bekleyin yanılma oranı yüksek
Evet en iyisi 20. haftaya kadar sabretmek aslinda ama biz anneler dayanamiyoruz:)) 16. Haftada da yine bagdas kurmassa bir tahminde bulunur bence.aminn canim benim. 12.haftada da bagdas kurmustu 15.haftam bitti yine bagdas kurmus . Nerden ogrendiyse :)) Pazartesi tekrar kontrole gidicem bakalim ne dicek. Eger ogrenemezsem carsamba tekrar gidicem yine ogrenemezsem daha gitmek yok 1ay sonra illaki gosterir :) Sabirli olmak lazim sanirim
insallah canim . Yani insan sabirsizlaniyor. Merakliyiz biraz :)Evet en iyisi 20. haftaya kadar sabretmek aslinda ama biz anneler dayanamiyoruz:)) 16. Haftada da yine bagdas kurmassa bir tahminde bulunur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?