- 24 Şubat 2016
- 186
- 68
- 13
- Konu Sahibi nnaazzllii
-
ayyy degistimi en korktuğum şey kacinci haftada soylediler kacinci haftada degisti ?Yok daha neler şaka mı yaaaavalla benim gittiğim doktorlar da kı sorun var sizin doktor mu aşırı ileri görüşlü maşallah inşallah bizim gibi değişmez fazla alıştırma canım sen yine de
rica ederim canımHe normal zaten genelde öyle fiyatlar :) tamam teşekkür ederim :)
Ben hep erkek hissediyordum . Rüyamda hep güzel erkek bebekler görüyordum. Geçen hafta kıza benziyo deyince doktor kıza alıştırmıştım kendimi. Bugünde özel deki doktor kemik yapısından erkeğe benziyo muhtemelen erkek ama kesin bi sonuç için daha erken dedi. 14+4 deyiz bugün. Bakalım bi kaç hafta daha bekleyeceğim mecbur. Hayırlısı olsun. Sağ sağlim sağlıklı olsunda. Zaten ilk bebeğim cinsiyeti çok da mühim değil :)
Bende hep en basından erkek hissettim, düşen bebeğimde ama hiç bisey hissetmemiştim cinsiyete dair. 12. Hafta doktor kıza benziyor dedi, bir de hep tahminleri tutan biri vardır hi şaşmazHangi anneyle konustuysam ne hissettiysem o oldu diyor benimde öyle oldu cnm benim herşeyden önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Canım o testi cinsiyetle ilgili değilde hamilelikle ilgili bir şey diye biliyorum benvalla ben daha 5. haftamdayım sonuç sağlıklı olur mu bilmem. hamile olmayan bi arkadaşıma yaptırdım emin olmak için çünkü bence bütün idrarlar köpürür dye. benimki köpürdü ama hiiiç inanasım gelmedi :) arkadaşımın idrarı hiç bi etki olmadı
Herşeyi yazıyorlar ay ne biliyim saçma sapan insanın pskolojisi bozuluyorCanım o testi cinsiyetle ilgili değilde hamilelikle ilgili bir şey diye biliyorum ben
13. Haftada kıza benzetti doktor. 14+4 deyim bugün erkeğe benzetti. Ve kesin değil kemik yapısına göre erkeğe benziyo dedi. Yani heralde benim 16. Haftayı bulcak kesin öğrenmemayyy degistimi en korktuğum şey kacinci haftada soylediler kacinci haftada degisti ?
İnşallah hayırlısı olur :) hepimiz içindeHangi anneyle konustuysam ne hissettiysem o oldu diyor benimde öyle oldu cnm benim herşeyden önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Aynen oyle vallahi canım yaaa hele şu netteki yazılar insanı hasta eder yemin ederim..bende hamileyken en ufak şeyde bakardım ama felaket tellallığı yapıyor yazılarHerşeyi yazıyorlar ay ne biliyim saçma sapan insanın pskolojisi bozuluyor
Bende hep en basından erkek hissettim, düşen bebeğimde ama hiç bisey hissetmemiştim cinsiyete dair. 12. Hafta doktor kıza benziyor dedi, bir de hep tahminleri tutan biri vardır hi şaşmazöyle bir tanıdık var adam da senin oğlun olacak gör bak diyor, bana da değişecek gibi geliyor sanki.
Sagol canim benim amin. iki haftaya gen testi sonucu alacağım orda kesin cinsiyet belli oluyor artık yazarım:) eğer o adam beni de doğru tahmin ettiyse helal yani:)Cnm çok üzüldüm düşük yapmana bu bebisini Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almani nasip etsin. Öğrendiğinizde cinsiyetleri yazarsınız merak ettim
Hay Allah yakızlar benim cinsiyet muallakta kaldı
ayrıntılı ultrasona gittim bugün 18+2 yim kız mı dedim yüksek ihtimal kız dedi ama erkek olursada şaşırma şuan küçük erkek de olabilir dedi.
zaten 7. aya kadar bişi almayı düşünmüyorum da isim bulması zor malum isim bulacaktım ona ben :)Hay Allah yaben şöyle 11 12. Haftada anlayan doktorlardan istiyorum biraz daha bekle bakalım canım bişe almaya başlama
Biz iki cinsiyet için de isimini belirledik.zaten 7. aya kadar bişi almayı düşünmüyorum da isim bulması zor malum isim bulacaktım ona ben :)
ben biri için beğenemedim :) ikisi daha da zor olcak :) bazen diyorum annem babam nasıl hop karar verip ismimi koymuş ben neden yapamıyom :)Biz iki cinsiyet için de isimini belirledik.
Aman zaten eskiden bizim gibi kuran da geçsin anlamı iyi olsun demiyolarmış ki dayı amca babanne dede şu olsun diyomuş oluyomuş. Mesela benim ismimi de ablam koymuş :)ben biri için beğenemedim :) ikisi daha da zor olcak :) bazen diyorum annem babam nasıl hop karar verip ismimi koymuş ben neden yapamıyom :)
Bence erkek bacakları açık ve gayet net çıkıntı var. Diğer doktor baktığında belki bacakları kapalıdır çıkıntısını saklamıştır doktor da çıkıntı göremeyince kız diye düşünmüş olabilir. Eğer görünen kordon değilse gayet açık çıkıntısı var bebişinizin erkektir o annesikizlar bebegime bir doktor erkek digeri kiza benziyor dedi resmi su sekilde yorumlariniz nedirEki Görüntüle 1910532
aynen benimde ismimi kuzenim koymuş :) ama ben bebeme kendim karar vercem inşallah :)Aman zaten eskiden bizim gibi kuran da geçsin anlamı iyi olsun demiyolarmış ki dayı amca babanne dede şu olsun diyomuş oluyomuş. Mesela benim ismimi de ablam koymuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?