Cinsiyetttt

Hangi anneyle konustuysam ne hissettiysem o oldu diyor benimde öyle oldu cnm benim herşeyden önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Hangi anneyle konustuysam ne hissettiysem o oldu diyor benimde öyle oldu cnm benim herşeyden önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Bende hep en basından erkek hissettim, düşen bebeğimde ama hiç bisey hissetmemiştim cinsiyete dair. 12. Hafta doktor kıza benziyor dedi, bir de hep tahminleri tutan biri vardır hi şaşmaz öyle bir tanıdık var adam da senin oğlun olacak gör bak diyor, bana da değişecek gibi geliyor sanki.

Canım o testi cinsiyetle ilgili değilde hamilelikle ilgili bir şey diye biliyorum ben

Cnm çok üzüldüm düşük yapmana bu bebisini Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almani nasip etsin. Öğrendiğinizde cinsiyetleri yazarsınız merak ettim

Cnm çok üzüldüm düşük yapmana bu bebisini Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almani nasip etsin. Öğrendiğinizde cinsiyetleri yazarsınız merak ettim
Sagol canim benim amin. iki haftaya gen testi sonucu alacağım orda kesin cinsiyet belli oluyor artık yazarım:) eğer o adam beni de doğru tahmin ettiyse helal yani:)

kızlar benim cinsiyet muallakta kaldı
ayrıntılı ultrasona gittim bugün 18+2 yim kız mı dedim yüksek ihtimal kız dedi ama erkek olursada şaşırma şuan küçük erkek de olabilir dedi.

kızlar benim cinsiyet muallakta kaldı
ayrıntılı ultrasona gittim bugün 18+2 yim kız mı dedim yüksek ihtimal kız dedi ama erkek olursada şaşırma şuan küçük erkek de olabilir dedi.
Hay Allah ya ben şöyle 11 12. Haftada anlayan doktorlardan istiyorum biraz daha bekle bakalım canım bişe almaya başlama

Reactions: mnt
ben biri için beğenemedim :) ikisi daha da zor olcak :) bazen diyorum annem babam nasıl hop karar verip ismimi koymuş ben neden yapamıyom :)
Aman zaten eskiden bizim gibi kuran da geçsin anlamı iyi olsun demiyolarmış ki dayı amca babanne dede şu olsun diyomuş oluyomuş. Mesela benim ismimi de ablam koymuş :)

kizlar bebegime bir doktor erkek digeri kiza benziyor dedi resmi su sekilde yorumlariniz nedir Eki Görüntüle 1910532
Bence erkek bacakları açık ve gayet net çıkıntı var. Diğer doktor baktığında belki bacakları kapalıdır çıkıntısını saklamıştır doktor da çıkıntı göremeyince kız diye düşünmüş olabilir. Eğer görünen kordon değilse gayet açık çıkıntısı var bebişinizin erkektir o annesi

Aman zaten eskiden bizim gibi kuran da geçsin anlamı iyi olsun demiyolarmış ki dayı amca babanne dede şu olsun diyomuş oluyomuş. Mesela benim ismimi de ablam koymuş :)
aynen benimde ismimi kuzenim koymuş :) ama ben bebeme kendim karar vercem inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…