- Konu Sahibi nnaazzllii
-
Benim doktor mesela tam bacak arasini yakaladi işte burda cikinti var erkege benziyo dedi. Ama 13. Hafta oldugu icin kesin demedi. :) bence kesin erkek ayni hafta oglumun ultrason fotografi var ayniydi. Baska bir doktor da zaten erkek gibi dedi istersen baska birine daha görün.Bilemiyorum ki canım neye dayanarak kıza benziyo dediğini :)
Çarşamba günü testin sonucunu almaya gidicem o zamana 14 hafta+ 2günlük olmuş olacak belki daha net bişe söyleyebilir. Eğer olmazsa 1 hafta daha bekler başka bi doktora giderim :)Benim doktor mesela tam bacak arasini yakaladi işte burda cikinti var erkege benziyo dedi. Ama 13. Hafta oldugu icin kesin demedi. :) bence kesin erkek ayni hafta oglumun ultrason fotografi var ayniydi. Baska bir doktor da zaten erkek gibi dedi istersen baska birine daha görün.
tmm cnm:)Yazarsin ögrenince :))
insan üzülüyo ama bi kıza alıştır kendini bi erkeğe bana şimdi cinsiyetini kesin deseler bile şüphe duyarım napimOoo bune arkadaş iyice kafam karıştı bak şimdi benim de :) aman neyse Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin de ne diyelim :)
Haklısın canım valla. Bana da kıza benziyo dedi. Erkek derse pipisini kendi gözümle görene kadar inanamam :)insan üzülüyo ama bi kıza alıştır kendini bi erkeğe bana şimdi cinsiyetini kesin deseler bile şüphe duyarım napim
insan üzülüyo ama bi kıza alıştır kendini bi erkeğe bana şimdi cinsiyetini kesin deseler bile şüphe duyarım napim
ona bile inanma:) bikaç kişinin başına gelmiş burda okumuştum pipinin resmini bile vermişler ama sonuç kızz:))) ben o kadar taktımki kafaya geçen rüyamda kızımı doğuruyomuşum hemen bacak arasına bakmışım doğar doğmaz bakim kızmı erkekmi diyeeHaklısın canım valla. Bana da kıza benziyo dedi. Erkek derse pipisini kendi gözümle görene kadar inanamam :)
ne güzelya benimkide öyle kalsaydı:)) ilk erkek denmişti banadaBenim 13+5 de erkek dedi ve değişmedi erkek :)
Anammmmm valla allak bullak oldum neyse hayırlısı ile doğsunda sağlıklıı olsunlarda o zaman öğrenelim napalım. Sanki bizim annelerimiz bizi doğmadan mı öğrenmişona bile inanma:) bikaç kişinin başına gelmiş burda okumuştum pipinin resmini bile vermişler ama sonuç kızz:))) ben o kadar taktımki kafaya geçen rüyamda kızımı doğuruyomuşum hemen bacak arasına bakmışım doğar doğmaz bakim kızmı erkekmi diyeedoğunca öğrenicez bu gidişle
Anammmmm valla allak bullak oldum neyse hayırlısı ile doğsunda sağlıklıı olsunlarda o zaman öğrenelim napalım. Sanki bizim annelerimiz bizi doğmadan mı öğrenmiş
Benim de 12 haftalikken 2li test icin gittigimde erkek gibi gorunuyor dedi. 1 hafta sonra sonuclar icin gittigimde de erkek diyemiyorum kiza benziyor demisti. Kizim olcak insallsh :) saglikli olsunlar da :)Anammmmm valla allak bullak oldum neyse hayırlısı ile doğsunda sağlıklıı olsunlarda o zaman öğrenelim napalım. Sanki bizim annelerimiz bizi doğmadan mı öğrenmiş
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Benim de 12 haftalikken 2li test icin gittigimde erkek gibi gorunuyor dedi. 1 hafta sonra sonuclar icin gittigimde de erkek diyemiyorum kiza benziyor demisti. Kizim olcak insallsh :) saglikli olsunlar da :)
Smdi Kız mı :) olsun hayırlısı olsunne güzelya benimkide öyle kalsaydı:)) ilk erkek denmişti banada
12. Haftada kız dendi 16. Haftada erkek. İlk haftalarda yapılan cinsiyet tahmini bence yüzde ellilik bir doğruluk payı taşıyor.Meraba sevgili anne adayları. 13+2 günlük hamileyim çok şükür :) dün hastaneye gittim 2 li test için. Doktorum ultrasonla bakarken cinsiyeti için daha erken mi diye sordum. Doktor da kıza benziyo dedi. İlk çocuğum ve kesinlikle cinsiyet ayrımım yok. Ama kimseye söylemedim daha sonra değişir fln diye. Başına böyle bişe gelen var mı uzun oldu biraz hakkınızı helal edin. Deneyimli annelerin cevaplarını bekliyorum :)
Biraz daha beklemekte fayda var o zaman :) hayırlısı olsun bakalım :)12. Haftada kız dendi 16. Haftada erkek. İlk haftalarda yapılan cinsiyet tahmini bence yüzde ellilik bir doğruluk payı taşıyor.
şuan kız galiba:))) perşembe gidicem hem devlete hem özele bakalım bu sefer ne diceklerSmdi Kız mı :) olsun hayırlısı olsun
bizim bir tanıdığa dokuzunca aya kadar erkek dediler son haftalarda şok kız çıktıHastanede bi bayanla karşılaştım 8 aylık olmuş doğumu gelmiş bebek arkası dönük göstermiyomuş. Doktor kıza benzetmiş ama kesin değil. Artık doğduğunda öğrenirler. İnşallah bizimkiler öyle olmaz :)
Benim kuzenime 6 ay kız dediler sonra erkeğe döndü var yani böyle istisnalarorası öle de ben başta kız görünp değişen duymadım hiç genlde başta erk dediklerinde değişklik olabilyo çünkü kordon bağını pipiye benzeteblyrlr
bizim bir tanıdığa dokuzunca aya kadar erkek dediler son haftalarda şok kız çıktıbenimki de kız bu arada rabbim nasip ederse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?