- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Zeyna_Stone
-
ben bu yoruma cok guldum :)))Ay yok ben artık birnn evine gidip otururken altıma örtü koycam
Töbeee sabah sabah linç mi çekti canın ahlaksız? :)) Yatak dururken tezgah falan. Sitenin ahlaki şeysini etkilemesene :)))dansmarue koltukta halıda tezgahta falan sevişilebiliyorbiliyosun değil mi
[/QUOTE]Bununla ilgili Beckham ailesinin röportajını okumuştum. Adam o çıplak haliyle evde cocuklarla koşturuyormuş. bildigin yakalamaca oynuyorlarmış. En son cocuklar büyüdü artık diye çıplak gezmediginden bahsetmişlerdi.
Gereksiz diye üstümüzden başımızdan giysilerimizi çıkarıp atalım mı yani...insan vücudu yahut insan vücudundan çıkan sıvılar neden bu kadar korkutucu oldu
biz çıplak doğuyoruz; eğer gerekli olsa idi giysili doğardık ya da hayvanlar gibi kıllı olurduk
evde çıplak gezmiyorum; eşim de gezmez hatta o çıplak nasıl yatıyorlar rahat değil felsefesine sahip ama evdeki koltukta, kanepede, bilgisayar sandalyesinde ve şimdi aklıma gelmeyen bir çok yerde çıplak bulunduk
yani bence kimsenin evine gitmeyin eğer kişilerin çıplak olarak değdikleri yerlere oturmaktan iğreniyorsanız
konu sahibine gelince de senini giyinik olmanda rahatsızım falan biraz felsefik takılmış o hava sıcak; serinleyince giyinir sanki; bir de yukarıda da yazmıştım; giysileri sıkabilir ya da çok terliyor ise değiştirmeye üşeniyor da olabilirrr
Ya şimdi çıplaklıktan hoşlanırız canım karıştırma orasını hehehoha yorumlara şöyle bi baktım da kendinizden bu kadar mı hoşlanmıyosunuz ya? psikologluk demişsiniz çıplaklıktan hoşlananlara
ben çok severim kendimi de eşimi de çıplak görmeyi
evimde de oturamıycaksam nerde oturabilirim?
valla çıplaklıktan bu kadar ürkenleri psikologluk buldum ben de
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?