- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli olan niçin orada yüzmek istediği. Özgür hissetmek için mi kadınları dikizlemek için mi?Yok,kadınlı erkekli.
Kuzenim anlattı, çünkü fikir almak için.
Süzülmüyor mudur yoksa,Yok süzüle süzüle![]()
![]()
Bu bahsedilen yer Türkiye'de miymiş ben en çok onu merak ettim![]()
Neresiymis orasi oyle. Defterime not duseyim.![]()
Ay Türkiye'de olsa orayı yıkarlar. 70 li yillarda Türkiye'de varmış özellikle de Fransızlarin geldiği. Ama şu devirde asla olmaz, muhafazakar eğilim mevcut..
![]()
Selam arkadaşlar,
bir kuzenim var ve eşi evlenmeden evvel çiplak yüzülen bir yüzme tesisine gidiyormuş,bunu kıza sonra söylemiş,demiş artık gitmem,sen varsın.
Ama kuzen diyor ya ileride gitmek isterse yinede.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çiplak yüzmek zorunda mı bir insan?
Kız kafaya takıp duruyor bunu.
O ne la ?Selam arkadaşlar,
bir kuzenim var ve eşi evlenmeden evvel çiplak yüzülen bir yüzme tesisine gidiyormuş,bunu kıza sonra söylemiş,demiş artık gitmem,sen varsın.
Ama kuzen diyor ya ileride gitmek isterse yinede.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çiplak yüzmek zorunda mı bir insan?
Kız kafaya takıp duruyor bunu.
Süzülmüyor mudur yoksa,
Ay neyse ,ama sen yazdıkça görüntüler ve olası senaryolar gözümün önüne geliyor
![]()
İşte aranan kan bulundu,Ciplak yuzmek harika bir sey de, sizinki ciplaklar kampina, yani plajda ciplak gezilen yere mi gidiyormus, yoksa sadece suda ciplak yuzulen yere mi gidiyormus anlayamadim.
Biz de denizde tenha noktalarda suda altimizi cikarir yuzeriz yani, acayip guzel bir sey ciplak yuzmek.
O da kalkan balığı oluyor işte bildiğimizOrda erekte olmus erkekleri dusundum de...![]()