Çıplak yüzmek

Türkiye de öyle yerler var arkadaşlar...;) ;)

Niye şaşırıyorsunuz ki canı isteyen çıplak yüzer canı isteyen yüzmez. Hem unutmayın bu ülke de üstüyle başıyla denize giren insanlar var. Bu benim için daha iğrenç geliyor hatta.

Konu sahibine gelecek olursam : yahu geçmiş geçmişte kalmış. Herkesin bir geçmişi var saygı duymamız gerekiyor.. adam bekarmış sonuçta...
Fakat "artık sen varsın, gitmem" cümlesi tuhaf kaçmış. Her neyse kafaya takılacak bir konu değil bence... :)

Türkiye de öyle yerler var arkadaşlar...:KK66: :KK66:

Niye şaşırıyorsunuz ki canı isteyen çıplak yüzer canı isteyen yüzmez. Hem unutmayın bu ülke de üstüyle başıyla denize giren insanlar var. Bu benim için daha iğrenç geliyor hatta.

Konu sahibine gelecek olursam : yahu geçmiş geçmişte kalmış. Herkesin bir geçmişi var saygı duymamız gerekiyor.. adam bekarmış sonuçta...
Fakat "artık sen varsın, gitmem" cümlesi tuhaf kaçmış. Her neyse kafaya takılacak bir konu değil bence... :)
Bakin bu dogru iste. Beyaz donuyla giren normal de ciplak giren mi anormal yani.

ciplak yuzdugum resimlerim var... annemin kucaginda sanirim 2/ 3 yaslarinda :)

onun disinda evdeki kuveti doldurup, icine ciplak girip, gozlerim kapatip kulac attigimi hayal etmisligim de var...

vay be hayal dunyam nekka genismis :) oyle bisey yok tabii si...

de...

tabii ki zorunluluk yok... ama ciplak yuzeni de tutmayiz tabee... herkesin kendi tercihi...
ancak ciplak yuzulen yer mumkunse +18 olsun :)
coluk var cocuk var...
bir de bekar bekara takilinsin... olan var olmayan var :)

Ben soğurdum gibi..
Benden önce de benim istediğim kafada olması önemli, benden sonra değişse nereye kadar, kendini zorluyormuş gibi..
Tabi hemen vazgeçmek de zordur ama garip geldi yaptığı şey.
Hangi kafayla gidiyormuş ki, neden yani?

Şöyle özel, korunaklı bir havuzum ya da teknem meknem olsa ben çıplak yüzerdim, düşünmesi bile çok huzur verici geldi şuanda. Ama bahsedilen tesis diğer beachler gibi herkesin küme küme kıyının 1 metre çapında takıldığı, üstüne bir de dal budak olduğu bir yerse düşünmek dahi istemiyorum.

Mavi siyah kirmizi donla giren adamlar, elbise ile giren kadinlar, ped ile giren kadinlar bu konu onlara gelsin o zaman. :KK53:

Ped ile mi giren :S ciddi misin ya:)

(Bu kisim sana degil aklin yolu bir):) Ciplaklar icin ozel plajlar oluyor orada yuzuluyor, otellerde vardir tabi. Yalniz kadinlarin; erkeklerin surekli erekte olarak gezdiklerini dusunmeleri ilginc:))) gereksiz bir bilgi paylasayim o zaman, suya girince ozellikle soguk suya penis kuculur:KK70::KK70:

Ben de yuzmek isterdim lakin korkarim, manyagin biri drone ile goruntu alir falan:) dotum guzel olsa alsinlar da, goruntu kotu millete yazik:KK70::KK70:

(Bu kisim sana degil aklin yolu bir):) Ciplaklar icin ozel plajlar oluyor orada yuzuluyor, otellerde vardir tabi. Yalniz kadinlarin; erkeklerin surekli erekte olarak gezdigini dusunmeleri ilginc:))) gereksiz bir bilgi paylasayim o zaman, suya girince ozellikle soguk suya penis kuculur:KK70::KK70:

Ben de yuzmek isterdim lakin korkarim, manyagin biri drone ile goruntu alir falan:) dotum guzel olsa alsinlar da, goruntu kotu millete yazik:KK70::KK70:
Kiz deme oyle senin o begenmedigin dotun milletin bal basagindan iyidir her turlu:KK70:

(Bu kisim sana degil aklin yolu bir):) Ciplaklar icin ozel plajlar oluyor orada yuzuluyor, otellerde vardir tabi. Yalniz kadinlarin; erkeklerin surekli erekte olarak gezdiklerini dusunmeleri ilginc:))) gereksiz bir bilgi paylasayim o zaman, suya girince ozellikle soguk suya penis kuculur:KK70::KK70:

Ben yazacaktim vazgectim. Fazla bilgi goz cikarmaz. :KK45:Demek ki evlenecegin erkegi once buraya goturmek gerek. :KK70:

Kiz deme oyle senin o begenmedigin dotun milletin bal basagindan iyidir her turlu:KK70:

Hahaha ya biz cok kapali bir toplumuz ciplaklik yalnizken bile garip, vucudumuzu tanimiyoruz falan urkuyoruz. Bir Kore banyosuna gitmistik arkadasla, kadin erkek ayri ama kadinlar ciplak , bir suru kadin, hayatimda bu kadar utandigimi hatirlamiyorum:) Diger kadinlar cibil cibil geziyor, biz bir suru para da vermisiz girsek olmuyor girmesek olmuyor sicak havuz guzel masaj yapiyor falan, iki elimiz var eller sinirli:) minnak havlulardan birini one kapattik, otekini memelere, dot acikta:))) ilk defa ahtapot olmak istedigim zaman oydu:KK70::KK70: o zaman ufaktim tabi, simdi olsa umursamam:))

Hahaha ya biz cok kapali bir toplumuz ciplaklik yalnizken bile garip, vucudumuzu tanimiyoruz falan urkuyoruz. Bir Kore banyosuna gitmistik arkadasla, kadin erkek ayri ama kadinlar ciplak , bir suru kadin, hayatimda bu kadar utandigimi hatirlamiyorum:) Diger kadinlar cibil cibil geziyor, biz bir suru para da vermisiz girsek olmuyor girmesek olmuyor sicak havuz guzel masaj yapiyor falan, iki elimiz var eller sinirli:) minnak havlulardan birini one kapattik, otekini memelere, dot acikta:))) ilk defa ahtapot olmak istedigim zaman oydu:KK70::KK70: o zaman ufaktim tabi, simdi olsa umursamam:))
:KK70::KK70:Allah iyiligini versin emi:KK9:

Back
X