- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
Biz de onu tartışıyorduk @BuNickTam13Harf ileOrda erekte olmus erkekleri dusundum de...![]()
Süzülsün mü süzülmesin mi diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de onu tartışıyorduk @BuNickTam13Harf ileOrda erekte olmus erkekleri dusundum de...![]()
Bakin bu dogru iste. Beyaz donuyla giren normal de ciplak giren mi anormal yani.Türkiye de öyle yerler var arkadaşlar...![]()
Niye şaşırıyorsunuz ki canı isteyen çıplak yüzer canı isteyen yüzmez. Hem unutmayın bu ülke de üstüyle başıyla denize giren insanlar var. Bu benim için daha iğrenç geliyor hatta.
Konu sahibine gelecek olursam : yahu geçmiş geçmişte kalmış. Herkesin bir geçmişi var saygı duymamız gerekiyor.. adam bekarmış sonuçta...
Fakat "artık sen varsın, gitmem" cümlesi tuhaf kaçmış. Her neyse kafaya takılacak bir konu değil bence... :)
Bakin bu dogru iste. Beyaz donuyla giren normal de ciplak giren mi anormal yani.
Seffaflik istiyoruz.![]()
Turkiyede olmasina cok sasirdim yalniz. Alismisim beyaz donuyla traktor tekerini simit yapip denize giren amcalara tabi
Ay bir de mavisi var onların abavvNeden beyaz diye sorarim hep.![]()
Mavi siyah kirmizi donla giren adamlar, elbise ile giren kadinlar, ped ile giren kadinlar bu konu onlara gelsin o zaman.Ay bir de mavisi var onların abavv![]()
Mavi siyah kirmizi donla giren adamlar, elbise ile giren kadinlar, ped ile giren kadinlar bu konu onlara gelsin o zaman.![]()
Kiz deme oyle senin o begenmedigin dotun milletin bal basagindan iyidir her turluPed ile mi giren :S ciddi misin ya:)
(Bu kisim sana degil aklin yolu bir):) Ciplaklar icin ozel plajlar oluyor orada yuzuluyor, otellerde vardir tabi. Yalniz kadinlarin; erkeklerin surekli erekte olarak gezdigini dusunmeleri ilginc:))) gereksiz bir bilgi paylasayim o zaman, suya girince ozellikle soguk suya penis kuculur
Ben de yuzmek isterdim lakin korkarim, manyagin biri drone ile goruntu alir falan:) dotum guzel olsa alsinlar da, goruntu kotu millete yazik![]()
Ped ile mi giren :S ciddi misin ya:)
(Bu kisim sana degil aklin yolu bir):) Ciplaklar icin ozel plajlar oluyor orada yuzuluyor, otellerde vardir tabi. Yalniz kadinlarin; erkeklerin surekli erekte olarak gezdiklerini dusunmeleri ilginc:))) gereksiz bir bilgi paylasayim o zaman, suya girince ozellikle soguk suya penis kuculur
Ben de yuzmek isterdim lakin korkarim, manyagin biri drone ile goruntu alir falan:) dotum guzel olsa alsinlar da, goruntu kotu millete yazik![]()
Ben yazacaktim vazgectim. Fazla bilgi goz cikarmaz.Demek ki evlenecegin erkegi once buraya goturmek gerek.
![]()
Kiz deme oyle senin o begenmedigin dotun milletin bal basagindan iyidir her turlu![]()
Hahaha ya biz cok kapali bir toplumuz ciplaklik yalnizken bile garip, vucudumuzu tanimiyoruz falan urkuyoruz. Bir Kore banyosuna gitmistik arkadasla, kadin erkek ayri ama kadinlar ciplak , bir suru kadin, hayatimda bu kadar utandigimi hatirlamiyorum:) Diger kadinlar cibil cibil geziyor, biz bir suru para da vermisiz girsek olmuyor girmesek olmuyor sicak havuz guzel masaj yapiyor falan, iki elimiz var eller sinirli:) minnak havlulardan birini one kapattik, otekini memelere, dot acikta:))) ilk defa ahtapot olmak istedigim zaman oyduo zaman ufaktim tabi, simdi olsa umursamam:))