• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıplak yüzmek

Vücut var, vücut vaaaar panpa

Göbekli kıllı Mahmut dayının vücudu var, James Bond filminde sudan çıkan Daniel Craig vücıdu var

Truva daki Brad Pitt vücudu var, ofiste g.t büyüten mühendis meslektaşlarıöın vücudu var

Hans var, Danimarkalı var, İsveçli Norveçli var bir de bizim herifçeler var

Kesinlikle bir değil:olamaz::olamaz:
Lütfen göbekli ve kıllı demeyelim. Onlarda can taşıyor. Yazıktır.:KK12:

Ön kısım gözüken filmler de izledim bu arada son zamanlarda yeni filmlerde artık sadece kadın bedeni metalaştırılmıyor. :)

Vallahi maşallahı var abimizin malum sahnelerde ehehe.
Abinin yüzü de güzel. İşte ama tek yüz güzelliği yetmiyor.:bicak:

Kiyametçilerde gelmiş konu kilit:KK70: erkek vücudu güzel ve estetik bence ama ciddi bazı kadınların yazdıkları beni şaşırttı, erkelerin özel böylesi yüzerken sorun oluyor ve dalga konusu oluyorsa, kadınların kı daha beter o zaman. İki tane meme, hele de sarkık ve büyükse biri kuzeye diğeri güneye gider :)))

Ben erkek bedenini kadın bedenine göre daha estetik buluyorum valla. Bence vajinanın tipi çok çirkin.

Bunu söyledim diye linç yemem inşallah :KK70:
Vajinamı çirkin! Vajina çirkin yani !! Aaaaa vajinaya çirkin dedin...:duduk:çirkin vajina yoktur, böceğini bulamamış üzgün vajina vardır. :KK61:

Ya bi adam baska bi adami ole dal d.şş.k görmekten rahatsiz olmuyorsa bence bi tuhaflik vardir ne ole be sallaya sallaya ortada gezinmeler yana yatirip guneslenmeler kulaclama yuzse ayri kelebekleme yuzse ayri hele sirt ustu dusunmek bile istemem yok yok hic bi tutar yani yok
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Vajinamı çirkin! Vajina çirkin yani !! Aaaaa vajinaya çirkin dedin...:duduk:çirkin vajina yoktur, böceğini bulamamış üzgün vajina vardır. :KK61:

:D ay bence çirkin ya böyle kat kat yani hiç estetik değil. Penis öyle değil yani karmaşık bir yapısı yok estetik duruyor bence. Ay Allahım heteroseksüel olduğumu bu kadar belli edemezdim herhalde ehehe :D

:KK70: ay bence çirkin ya böyle kat kat yani hiç estetik değil. Penis öyle değil yani karmaşık bir yapısı yok estetik duruyor bence. Ay Allahım heteroseksüel olduğumu bu kadar belli edemezdim herhalde ehehe :KK70:

Demek ki sen lez degilsin. :KK70:

Vucuttaki her organin bir islevi var. Kucumsemeyelim lutfen. Organ dedim. :confused:

Selam arkadaşlar,

bir kuzenim var ve eşi evlenmeden evvel çiplak yüzülen bir yüzme tesisine gidiyormuş,bunu kıza sonra söylemiş,demiş artık gitmem,sen varsın.
Ama kuzen diyor ya ileride gitmek isterse yinede.

Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çiplak yüzmek zorunda mı bir insan?

Kız kafaya takıp duruyor bunu.

boyle zevkleri olan bir adamla evlenmem ben. bence o ciplak yuzulen yerden bir ea bulsun kendine cibil cibil yuzssunler.

Back
X