Cips bağımlılığından kurtulamiyorum

Ben de çok yerdim eskiden. Şimdi çekirdek çitliyorum. Ben Azerbaycanlıyım. Burda içi deniz tuzlu çekirdekler var. Sizde galiba sadece beyaz çekirdek. Ben dediğim siyah çekirdek. Tadını alsan cips falan istemeZsin)) hem daha zararsız. Cipsi de sadece ayda bi kez falan canım aniden isterse yerim.

Aynı durumdaydım. Taaa ki o kara güne kadar... Kayınvalidem semiz otlu bir yemek yapmış gece onu yedim ardından cips yedim. Sanırım yemek bozulmuş ben bir zehirlen İstifra ettim tabi. Son yediğim şeyde cipsti ya ağzımda hep o cipsin tadı kaldı ve o gün bugündür cips yiyemiyorum. Ne zaman yesem o günkü mide bulantısı geliyor aklıma. 2 senedir yiyemiyorum çok şükür. Çok mutluyum iyi ki zehirlenmişim hayatımdan çıktı meret Bu iğrenç anıyı da niye anlattım bilmiyorum ama neyse cips deyince aklıma geldi

Günde 4-5 paket mi ? Kahvaltı yerine cips mi ?
Mideniz de mi bozulmuyor ben de cipsten abur cuburdan rahatsızlanan biri değilim ama o kadar çok yesem kahvaltılarda bile yesem hastalanırım karnım ağrır.
Sizin bünyeniz alışmış büyük başarı.

Bende boğa burcuyum bence evde yap bi kaç ay sonra zaten üşenip yemiosun aynı bende öleyim hele kalın sadeli ile soğuk çay içerim o yüzden bütce neym kalmadı asdffsa

Yufkadan fırında cips yapılıyor çok da güzel oluyor.tarifine bakın isterseniz.bir süre onunla gidermeye çalışsanız .aslında size bağımlılık yapan maddeler yok içinde ama belki yine de giderir istwginizi

Benim yedigim cipsten bocek çıkmıştı yillar once .O gundur bu gundur midemi bulandirir
Aman allahim siyah asitli icecekten de bi arkadasin cocugu bagimli gibi icerdi onlarda üstünde böcek görmüşler sonrasinda cocuk tiksindi. Ben de surulebilir cikolatayla ilgili bir video izledim her şeyden tiksindim. Hazir gidalara hayir saglikli beslenmeye evet

Geçtiğimiz aylara kadar kırmızı pringles bağımlısı biriydim. Kutuları atmayıp, biriktirip bir gün çocuğumun odası için dekoratif kalem-boya vb saklama kutularına dönüştürüp kullanırım bunları, kendim yapmış olurum negzel dedim.

Sonra kısacık zamanda biriken kutulara baktım ve "Nalet olsun yemiyorum ya, bu kadar şeyi ben mi öğüttüm" farkındalığı ile kota koydum. Ancak içmeden, içmeye alıyorum artık o kadar.

Boş cips paketlerini biriktirin, bir ay sonra bakın o paketlere bi. Belki göz görünce daha farklı bir yerden tuhaf olur kalırsınız.

Pringles yiyince sanki öteki cipslerden daha az kanserojen gelmiyor mu sana da? Bana öyle geliyordu daha çok yüz bulup yiyordum neyse ki tövbeliyim artık

Ketçaplı ruffles
Patos critos
Fıstıklı çitos

Bu üçünün yeri kalbimde ayrıdır gördüğüm yerde sonuna kadar yerim ama artık asla kendim almıyorum. Uzun zaman sonra bu yaz yedim yedikten sonra da kızdım almayın artık diye.

Sabah kahvaltıda ne demek cips yemek? Ne demek günde 5 paket?
Kendinize çok büyük zarar veriyorsunuz yakın zamanda ülserle başlayan mide sorunlarına yakalanmanız çok olası. Allah korusun diyelim ama gidişiniz iyi değil lütfen kendinize gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…