Cips bağımlılığından kurtulamiyorum

mutlu olmak için yiyorsanız bu psikolojik bir durumdur. ruhsal sıkıntılarınızı yemek ile bastırıyorsunuz. cips burda bir araç. yani cipsi bıraksanız belki de çikolataya saracaksınız. bence en iyisi bir destek alın. yeme bozukluğu deniliyordu bu duruma sanıırm.
 
Şu acılı olan cipse bayılıyorum yıllardır bende vazgeçemedim maalesef iyi anlıyorum sizi
 
Pringles mi yiyorsun ruffles mi benim arkadaşım da her gün yerdi yüzü sivilce icindeydi
 
E kendiniz evde yapın. Bir zaman sonra uğraşmaktan bıkıp hiç yemezsiniz belki de. Ama kendinize söz verin, yalnıca kendi yaptıklarınızla yetineceksiniz. Paketlere el sürmek yok.
Tadı aynı olmuyor ki
Benim bir arkadaşımda bı markanın tarçınlı havuçlu kek bağımlısı :) biseyden çok yemeyeceksin ya.
 
Bence tuzlu beyaz leblebideş
de o hazı verir en azından doğal, denemeye değer
 
Benim cips bagimliligim yok fakat Pringles severdim baya. Aldığım zamanlar kutusunu aninda yariya kadar yerdim yani. Sonra sonra daha az yemeye basladim. Yillardir da yemiyorum. Gecenlerde bir video gordum Pringlesin nasil yapildigina dair. Icinde patates haricinde ne ararsan var. Boyle pembemsi bir madde lastik gibi resmen. Uzerine de bir toz dokuyorlar en son. Izlerken midem bulandi. Ve iyi ki yemeyi birakmisim. Birakmaniz kendi iradenize bagli. Ben bu islerde kendime soz gecirebiliyorum insallah siz de birakabilirsiniz.
 
Zahmet olmayacaksa özelden videoyu pylaşabilir misiniz benimle :)
 
kesinlikle midem bulanmıyor. coğu kimse sabah sabah aç karnına nasıl yiyorsun diye soruyor zaten
Hiç yemeyin demiyorum ama sizinki bağımlılık doktora gerek yok kendiniz de azaltabilirsiniz.Bugün yediniz mi hiç ?
Mesela 4 paket yiyorsanız başta 2 tane yiyin.Sonra 1.Sonra hiç.Sonra bir gün giyin bir gün yemeyin.Sonra 3 gün yemeyin bir gün yiyin öyle öyle 1-2 haftada bir pakete düşürün.Diyet yapın bence spor da yapın cips yediğiniz yemediğiniz her gün de öğün atlamayın.
Ben de abur cubura özellikle cipse bayılırım eskiden haftada 1 yerdim o bile çok gelirdi.Şimdi okul-dershane derken cips alıp keyif yapma vaktim olmadığı için bayağıdır yemedim Yersem de en fazla 2 haftada bir.Bir de yerken yoğurta yiyin de en azından bir faydası olsun
 
Aynı şeyin kola versiyonu bende de vardı. Bi gün bırakıyorum dedim bıraktım 8.5 yıl oldu ailem hala inanmıyor .
 
bende öyleydim ama bunu alacagıma ne alabilirim kendime başka diye düşünmeye başlarsan cipsten vazgeçecek çok şey düşünüyorsun
 
Duygusal açlık sizinkisi :)
Zaman zaman bana da olur. Bedenimin buna ihtiyacı yok diyerek telkin etmeye çalışırım kendimi.
Sevdiğiniz bir hobiniz var mı. Cips isteği gelince ona yonelin. Alın kağıt kalem duygularınızı yazın.
 
bu kadar olmasa da bende iki güne bir koca paket alıp yiyordum yemek niyetine sonra acıkmıyodum ama zayıf olmama rağmen göbeğim vücuduma göre çok fazla çıkmaya başladı ve rahatsız oluyorum bu durumdan gitmiyor da bu yağlar. artık haftada bir falan yiyorum ama
 
Diyen oldu mu bilmiyorum ama bazen susuzluk da insana açlık hissi yapabiliyor. Günde bol bol su içseniz belki daha az ararsınız cips. Belki de sadece ağzınıza atacak bir şey arıyorsunuz bilmeden. İlle de bir şey yutacaksanız daha sağlıklı şeyler arasanız? Mesela su, meyve suyu, meyve, kuruyemiş gibi şeyler bulundurun evde. Bunlara geçiş yapın yapabiliyorsanız.cipsi bırakmasanız da azaltabilirsiniz sanıyorum.
 
Günde üç paket değil ama bir ara ben de dadanmıştım. En son 2-3 ay önce yedim sanırım. Bağımlılıkları sevmem zaten.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…