- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
mutlu olmak için yiyorsanız bu psikolojik bir durumdur. ruhsal sıkıntılarınızı yemek ile bastırıyorsunuz. cips burda bir araç. yani cipsi bıraksanız belki de çikolataya saracaksınız. bence en iyisi bir destek alın. yeme bozukluğu deniliyordu bu duruma sanıırm.Aynı durumda olan var mı bilmiyorum ama benim için sigara gibi bişey. Hergun ama hergun cips yiyiyorum. Hele bu aralar biraz üzüntülü bir dönemdi. Günde 4-5 Allah ne verdiysedurduramiyorum kendimi. Yemeyince de mutsuz oluyorum. Hafta sonu cips yemiycem almiycam dedim. Kendi kendimi yedim resmen. Aman mutlu olayimda deyip gene aldım. Çok zararlı bişey çokta pahalı. Kutusu 4,5 lira günde en az 13/15 lira cipse veriyorum. Onu da geçtim çok sağlıksız. Kilo sorunum da var zaten. İçinde ki katkı maddeleri her neyse artık beni bağımlı etti.
Napicam bilmiyorum
doktorluk oldum hakkaten de. hangi doktora gidip ne diycem bilmiyorumBen de cipse bayilirim ama haftada bir yiyorum...size bagimlilil yapmis...dr a gorunun isterseniz
Pringles mi yiyorsun ruffles mi benim arkadaşım da her gün yerdi yüzü sivilce icindeydiAynı durumda olan var mı bilmiyorum ama benim için sigara gibi bişey. Hergun ama hergun cips yiyiyorum. Hele bu aralar biraz üzüntülü bir dönemdi. Günde 4-5 Allah ne verdiysedurduramiyorum kendimi. Yemeyince de mutsuz oluyorum. Hafta sonu cips yemiycem almiycam dedim. Kendi kendimi yedim resmen. Aman mutlu olayimda deyip gene aldım. Çok zararlı bişey çokta pahalı. Kutusu 4,5 lira günde en az 13/15 lira cipse veriyorum. Onu da geçtim çok sağlıksız. Kilo sorunum da var zaten. İçinde ki katkı maddeleri her neyse artık beni bağımlı etti.
Napicam bilmiyorum
Tadı aynı olmuyor kiE kendiniz evde yapın. Bir zaman sonra uğraşmaktan bıkıp hiç yemezsiniz belki de. Ama kendinize söz verin, yalnıca kendi yaptıklarınızla yetineceksiniz. Paketlere el sürmek yok.
Benim bir arkadaşımda bı markanın tarçınlı havuçlu kek bağımlısı :) biseyden çok yemeyeceksin ya.Ben cipsi nedense bi anda bıraktım.
İçinden yanmış tadı iğrenç bir cips parçası çıkmıştı,o gündür ağzıma sürmem. Bir tane alsam 2.sinde hemen aklıma o iğrenç tat geliyor.
Bende bu aralar Rulokat'a taktım,yemekten sonra hop alıyorım kucağıma koca kavanozu. Sürekli yiyorum.
Aynen öyle yoksa önünü alamıyorsun :)Tadı aynı olmuyor ki
Benim bir arkadaşımda bı markanın tarçınlı havuçlu kek bağımlısı :) biseyden çok yemeyeceksin ya.
Oh beybisiEki Görüntüle 2191793
Markete gidip 15-20 adet alırdım . Onları aynı gün bıtırırdım . Tekrar almayada utanırdımMahalledeki çocukları yollardım
Büyük ihtimalle marketteki butun stoğu ben yiyordum .
Zahmet olmayacaksa özelden videoyu pylaşabilir misiniz benimle :)Benim cips bagimliligim yok fakat Pringles severdim baya. Aldığım zamanlar kutusunu aninda yariya kadar yerdim yani. Sonra sonra daha az yemeye basladim. Yillardir da yemiyorum. Gecenlerde bir video gordum Pringlesin nasil yapildigina dair. Icinde patates haricinde ne ararsan var. Boyle pembemsi bir madde lastik gibi resmen. Uzerine de bir toz dokuyorlar en son. Izlerken midem bulandi. Ve iyi ki yemeyi birakmisim. Birakmaniz kendi iradenize bagli. Ben bu islerde kendime soz gecirebiliyorum insallah siz de birakabilirsiniz.
Hiç yemeyin demiyorum ama sizinki bağımlılık doktora gerek yok kendiniz de azaltabilirsiniz.Bugün yediniz mi hiç ?kesinlikle midem bulanmıyor. coğu kimse sabah sabah aç karnına nasıl yiyorsun diye soruyor zaten
Aynı şeyin kola versiyonu bende de vardı. Bi gün bırakıyorum dedim bıraktım 8.5 yıl oldu ailem hala inanmıyor .Aynı durumda olan var mı bilmiyorum ama benim için sigara gibi bişey. Hergun ama hergun cips yiyiyorum. Hele bu aralar biraz üzüntülü bir dönemdi. Günde 4-5 Allah ne verdiysedurduramiyorum kendimi. Yemeyince de mutsuz oluyorum. Hafta sonu cips yemiycem almiycam dedim. Kendi kendimi yedim resmen. Aman mutlu olayimda deyip gene aldım. Çok zararlı bişey çokta pahalı. Kutusu 4,5 lira günde en az 13/15 lira cipse veriyorum. Onu da geçtim çok sağlıksız. Kilo sorunum da var zaten. İçinde ki katkı maddeleri her neyse artık beni bağımlı etti.
Napicam bilmiyorum
Aynen 10 yildir colaicmiyorum. Karmin sagolsunAynı şeyin kola versiyonu bende de vardı. Bi gün bırakıyorum dedim bıraktım 8.5 yıl oldu ailem hala inanmıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?