- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Di mi?
Daha bi güvenli geliyor gibiydi. Giren fiyatın etkisi olsa gerek
Ötekiler gibi vıcık vıcık elde yağ kalmıyor diyeydi herhalde
Ahh ah..Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi?? :)Aynı durumda olan var mı bilmiyorum ama benim için sigara gibi bişey. Hergun ama hergun cips yiyiyorum. Hele bu aralar biraz üzüntülü bir dönemdi. Günde 4-5 Allah ne verdiysedurduramiyorum kendimi. Yemeyince de mutsuz oluyorum. Hafta sonu cips yemiycem almiycam dedim. Kendi kendimi yedim resmen. Aman mutlu olayimda deyip gene aldım. Çok zararlı bişey çokta pahalı. Kutusu 4,5 lira günde en az 13/15 lira cipse veriyorum. Onu da geçtim çok sağlıksız. Kilo sorunum da var zaten. İçinde ki katkı maddeleri her neyse artık beni bağımlı etti.
Napicam bilmiyorum
Tansiyonunuz düşüyor olabilirmi yada troid sıkıntısı ,genelde ozaman tuzlulara bı istek oluyor, kaya tuzu ile tuz ihtiyacınızı giderseniz belki istek azalır .Aynı durumda olan var mı bilmiyorum ama benim için sigara gibi bişey. Hergun ama hergun cips yiyiyorum. Hele bu aralar biraz üzüntülü bir dönemdi. Günde 4-5 Allah ne verdiysedurduramiyorum kendimi. Yemeyince de mutsuz oluyorum. Hafta sonu cips yemiycem almiycam dedim. Kendi kendimi yedim resmen. Aman mutlu olayimda deyip gene aldım. Çok zararlı bişey çokta pahalı. Kutusu 4,5 lira günde en az 13/15 lira cipse veriyorum. Onu da geçtim çok sağlıksız. Kilo sorunum da var zaten. İçinde ki katkı maddeleri her neyse artık beni bağımlı etti.
Napicam bilmiyorum
Ahh eskinin pekosu kalp ben.Ben de cipsi çok seviyorum. Sizin kadar yemiyorum ama akşamları haftada bir ya da 2 haftada bir kez filan yiyorum. En sevdiğim acılı patos(eskinin pekosu) bu arada :)
Kendinizi başka şeyle meşgul edin, başka şeyler yiyin evde olmayın, akşamları birilerine gidin ama cips getirmemelerini rica edin. Ben de iş yerinde evden yemek götürmeye başladım fast foodu bıraktım. Gerçi son bir haftadır 3 defa hamburger yedim yine bağımlılığına başlamama ramak kaldıGerçekten içlerinde ne varsa sürekli yiyesim geliyor. Şu an olsa çok fena götürürdüm cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?