Cips bağımlılığından kurtulamiyorum

cips yememe çizelgesi bende yanımda para bulundurmuyorum almayayım diye sonra gidip karttan çektirtiyorum 1 ayda 4 cok iyi. bayağı azaltmışsınız.
ben gazlı içecekler içemiyorum dilim yanıyor Allahtan. 2. bir bağımlılık kaldıramam
tesekkür ederim araştırıp yazmışsınız uzun uzun. konu açınca anladım ki çoğu insan aynı dertten muzdaripmiş
Cipsden bende vazgecemiyorum. Birde alistim yanina yogurt/sarimsak/nane sosu yapiyorum. Of offfff tadindan yenmez :)
akşam evde yiyince bende bu sostan yapıyorum

Bende de kola bagimliligi vardi icmesem kafaya yerdim o derece.sonra surekli disari cikmaya basladm evde durmamak icin surekli gezdim durdum.o sekilde kolayi cikardim hayatimdan.surekli evde oturunca biseyler yeme ihtiyaci oluyor

kız burda bağımlılıktan dert yanıyor biz de ballandıra ballandıra anlatıyoruz ♥

bizim kantinde ki cipsleri de ben bitiriyorum. kantinci abii bile farkında
evet evet eveeeeet. bende mutlu oluyorum. yemeyince de huzursuz oluyorum resmen şaka gibi
paketleri bitirdikten sonra bende çok pişman oluyorum.

Çocuk planladıgımdan berı onun sağlığı için herşeyden vazgeçtim ..

Bende günde 4 5 cips yerdım hele çıtırcık dıye bır cips var aman Allahım 10 -15
Ama 1 yıldır ne kola ne cips ne şeker hayatımdan çıkardım . Ani bir kararla . He hiç yemıyomuusn dersen . Arkadaşlarla toplanırsak içinden alırım 1 kaç tane okadar..

kızlar bendede tatlı bağınlılığı var.Bu bağımlılığı yenebilen carsa lütfen yöntemini benimle paylaşsın.Psikitatrist ve psikolog tedavisi gördüm işe yaramadı.Kiloluyum ve en büyük sebebi tatlı bağımlılığı ☹

Böreklik yufkadan cips tarifleri var internette onlara geçiş yapıp zamanla azaltmayı deneyin ama bir bağımlılığın yerine başka bir bağımlılığı koymak sizin gerçek doldurmak istediğiniz boşluğu doldurmaz

evde sebzelerle cips yapın bi süre en azından sizin için bırakmaya geçis olur.

Cipse vereceğiniz günlük parayı kenara koyarak biriktirmeyi hedefleyin bence .. aylık 450 tl gibi bir para veriyorsunuz cipse,bunu gerekli ihtiyaçlarınız İçin biriktirin bence..
Daha başka Önerim yok ,çünkü cips hiç tüketen bir insan değilim, en son yiyeli aylar olmuştur belki o da bir iki parça .. ama isterseniz yememeyi başrabilirsiniz

hahahah kv nin bozuk yemeği kurtarmış sizi.
keşke böyle bişey yaşasam bende
kesinlikle midem bulanmıyor. coğu kimse sabah sabah aç karnına nasıl yiyorsun diye soruyor zaten
Bugün de yediniz mi merak ettim
dün yedim 2 paket. bugün daha yemedim ama. saat 12 ye geliyor hala yemedim sıktım kendimi

Ay canım peynirli cheetos çekti
ikisine de bayılırım
kırmızı pringles her markette yani küçük marketlerde olmuyor. ondan pek alamıyorum. ya yedikten sonra bayağı pişman oluyorum zaten ama işte yeme dürtüsü gelince gözüm dönüyo resmen. yemem lazım diye koşulluyoruym kendimi

Şu yamuk yumuk olanlardan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…