- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
lafindan utanmayan cevabindan incinmesin bi zahmet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah belani versin nasıl bir kadınsın ya senBence konu sahibi cidden kadının eşini çok beğenmiş, ondan bu kadar zoruna gitmiş herhalde. Yoksa hem kadına sen eşine yakışmıyorsun diye hakaret edip, hem de bu kadar mağduru oynamazdı. Hem suçlu hem güçlü.
Harbi kız doğru söyle çok mu beğendin eşini kimseye söylemem![]()
Allah belani versin nasıl bir kadınsın ya sen
Senin o kadının dediklerini hakettiğin gibi mi?Haketmissindir
Bak o bana kardeşinin kocasını gösterdi çok yakışıklı falan diye bende yok senin kocan daha iyi dedim bu kadar o ise yok gözün kör dedi herkese göre farklı biri benim kocama yakışıklı desin ben ovunurum bile
Degilim tabi bana ne bana sen 100 kilo halinle o adama yakisiyomusun bir aynaya bak diyen bir kadın o ? Napsaydim sussamiydim yani tirnagim olmazsin dediKaşınmışsın resmen sanane kim kimle isterse evlenir adam beğenmiş ki evlenmiş karar mercii misin sen?
Evet soylemesen daha iyi.!!!Ilk o yaptı benim kilom var baya o kilodan vurunca bende boydan vurdum bu kadar basit ama yakismiyolar napim soylemesem daha mi iyi yani
Cekilebilirsin konu bu değilSanane yakışıp yakışmaması benide eşime yakıştırmıyorlar şişmanım ondan büyüğüm kendisi yakışıklı sayılır ve normal.
Senin gibi sığ görüşlü insanlar çok görüyorum etrafımda bize bakıp mal mal bakıyorlar kendi aralarında konuşuyorlar takıyormuyum hayır kıskanın durun çıtırı kapmışım ben![]()