Cirkef insandan cirkef iftira napmaliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence konu sahibi cidden kadının eşini çok beğenmiş, ondan bu kadar zoruna gitmiş herhalde. Yoksa hem kadına sen eşine yakışmıyorsun diye hakaret edip, hem de bu kadar mağduru oynamazdı. Hem suçlu hem güçlü.
Allah belani versin nasıl bir kadınsın ya sen

Bu nasil bir sacmalik ya hem yeni tanistigin kadina kocan yakisikli sana yakismiyor de hemde kadina cirkef iftiraci damgasi koy..birde kocasina demelimiyim kadini diyorsun resmen aralarini bozmayi planliyorsun kk daki arkadasa selam olsun ve senin gibi biriyle tanistigi icin onun adina uzuldum

Konu sahibi , terbiyesizsiniz, ahlaksızsınız .
Kim kimle isterse evlenir size hesap mı verecekler. Ama doğruuuuuuuu, diye her kafadan geçen şey söylenmez.
O zaman karşı tarafın dediği de doğru, düşük olabilir. Ya işte insan kendine söylenince o doğrular doğru olmuyor değil mi?
Suçu kendinizde arayın.

Kaşınmışsın resmen sanane kim kimle isterse evlenir adam beğenmiş ki evlenmiş karar mercii misin sen?
Degilim tabi bana ne bana sen 100 kilo halinle o adama yakisiyomusun bir aynaya bak diyen bir kadın o ? Napsaydim sussamiydim yani tirnagim olmazsin dedi

Sanane yakışıp yakışmaması benide eşime yakıştırmıyorlar şişmanım ondan büyüğüm kendisi yakışıklı sayılır ve normal.
Senin gibi sığ görüşlü insanlar çok görüyorum etrafımda bize bakıp mal mal bakıyorlar kendi aralarında konuşuyorlar takıyormuyum hayır kıskanın durun çıtırı kapmışım ben :KK66:
Cekilebilirsin konu bu değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X