Çirkin bir kadın birini tavlamak için ne yapmalı?

Niye kadar taktınız.
Anlaşamamamışlardır, onunla evliliği yürütebileceğine inanmıyordur vs. bunun da güzellikle çirkinlikle bir ilgisi yoktur.Bunu ifade etmek için yazdım siz kendinizce başka şeyler çıkartmaya çalışıyosunuz.
Sevip sevmediğini bilemem ama elinden gidince baya peşinden koştu belki hırs yaptı ama olmadı. barışır döner diye bekliyormuş neyse hikaye uzun.
Siz gözlüklerinizden ya da tecrübelerinizden bakıyor olabilirsiniz tabi bilemeyeceğim.

Kendini en güzelmiş gibi hisset ruh güzelliğine önem ver.millet bu böyle yapıyorsa elbet vardır bunda bişey der.peşine düşer.hem senin ruhunu seven çıkar karşına daha sağlam olur

Yüz ver kaç, yüz ver kaç...Ben öyle tavladım.
Ahaha şu anda bunu uyguluyorum!
Aynen vur kaç yapın.
Arkadaşmışız da sevgili olamazmışız da...
*sustum
*sosyal medyadan etkileşim yaptım
*sustum.

Önce olumlu konuşun ne istediğinizi bilsin
Sonra kaçın
Hepsi bu. Hehe

Pek basarili oldugum bir konu degil ama aklini karistir birgun iyi davran bir gun mesafeli ol merak etsingizemli ol kesfetmek istesinbide ekstra bakimli ol sendeki degisimi farketsin hakkinizda hayirlisi

Çirkin kadın yoktur.. Bakımsız kadın vardır. Kaç yaşındasınız ? ( zipzip geldi aklıma iyi mi )

Yorumlardan yaşınizi gördüm. Bence evde kalmış sayılmazsınız. Herşeyin hayırlısı evlenip kötü bir evlilik gecirmektense geç olsun güç olmasın.. Onun dışında ortak arkadaşınız yok mu? Gerçekten kendinizi farkettirmelisiniz. Gözünün önünde olun.

Son düzenleme:
Ama bunu yazıp gitmek olur mu! Formül versen ya

Çok çekingenim çoook normalde değilim de adamdan hoşlanıyosam çok korkuyım
Biraz daha çirkinim ve çekingenim dersen çığlık atıp, buluşma teklifi edeceğim! Türk filmindekiler gibi seni baştan yaratasım geliyor. Şimdi bana bir aşçı bir hizmetçi lazım onlar da yardımcıların olacak.

Ama bunu yazıp gitmek olur mu! Formül versen ya

Bir formülü yok aslında her erkek aynı olmuyor dur ama evlenmek için illa çok güzel olmak lazım değil diye yazdım...
Bazı şeyleri çabuk tüketmemek, zor olmak gizemli olmak kendine güven, zeka, görgü ,sosyallik etkiliyor erkekleri çok güzel ama iki laf edemeyen bir kızdansa normal ama sohbet edebilecekleri huzurlu oldukları kadınları tercih ediyor. Aslında kadınlar için de geçerli öyle sırf yakışıklı diye kimse evlenmez.
Ayrıca konu sahibinin de çirkin olduğunu hiç sanmıyorum, normal güzel biridir gerçekten çirkn bir kız ben çirkinim demez...

Kuzlar ç rkinlik değil sadece tabi duruşum bi garip benim tipim garip.aslında adam benımle ılgılenıyo sanırım durdurup cvbını bıldığı sorular soruyo.ama ben o kadaaar aptalca davrandım ki artık ilgilenmez...ayh ne olur dua edin ilgilensin ya çok zor durumdayım gerçektennolurdu ki ilgileneydi.bu arada peşinden ayrılmayan sürekli bahane bulup peşinde dolanan gayet işveli cilveli anasının gözü hatunlarda varböle işte

Ne yaptin ki aptalca davrandin

O kadar içten ve samimi geldinki bana bi de espirili birine benziyosn ben erkek olsaydm yüzü güzel birini tercih etceğime yanında gülebileceğim rahat olabilceğim birini seçerdm.bence adama bunu yansıtırsanz tavlarsınız

Çok resmiyim aslında ona karsı kasım kasım kasılıyorum

Onuncu sayfada mı dert olmadığına karar verdiniz editörlerim dertti bu ki evde kaldıııımmmm

Çok resmiyim aslında ona karsı kasım kasım kasılıyorum
İşte kasıldığınz için resmisinx. Bi rahat bırakın kendinizi emin olun gerisi kendiliğinden gelir. Karşınızdakide insan sonuçta yemiycek ya sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…