- Konu Sahibi Dindirella
-
O zaman neden anlaşamamışlar ayrılmışlar demek yerine nispet yapar gibi oh beni seçti işte ergence tavır aldınız ki?
yani halasıyla mesaj yollaması da sevdiğini göstermez belki barışıp kız terkedecekti.
biraz dikkat.
Ahaha şu anda bunu uyguluyorum!Yüz ver kaç, yüz ver kaç...Ben öyle tavladım.
Bir kere gidip de tanışmak için adım bile atamıyorsan, bir şey yapma zaten. Elaleme maskara olursun en fazla. Kendine bak, az makyaj yap, biraz havan olsun. Çirkin veya güzel, herkesin dengi bulunuyor valla. Bu işler çok da güzelliğe bakmıyor. Ama iş gözüne kestirdiğin birini tavlamaksa, çirkinlik bir dezavantajdır.
Aklıma Tarık Akan ın çapkınlık yaptığı filmler geldi. Bu adamın tavlamak için yaptığı şeylere gülüyorum, sempatik geliyor. Ama aynı şeyi bir İlyas Salman yapsa çok itici gelirdi. Bilmem anlatabildim mi.
Ama bunu yazıp gitmek olur mu! Formül versen yaÇikin bir erkek tavla...
Şaka bir yana,eşimin benden önce iki tane kız arkadaşı olmuş ve çok güzel bakımlı havalı kızlar. Eşim de boylu kaslı yakışıklı biridir.
Ben onlara göre vasat kalıyorum.
Ama onları değil beni seçti.
Biraz daha çirkinim ve çekingenim dersen çığlık atıp, buluşma teklifi edeceğim! Türk filmindekiler gibi seni baştan yaratasım geliyor. Şimdi bana bir aşçı bir hizmetçi lazım onlar da yardımcıların olacak.Çok çekingenim çoook normalde değilim de adamdan hoşlanıyosam çok korkuyım
Ama bunu yazıp gitmek olur mu! Formül versen ya
Ne yaptin ki aptalca davrandinKuzlar ç rkinlik değil sadece tabi duruşum bi garip benim tipim garip.aslında adam benımle ılgılenıyo sanırım durdurup cvbını bıldığı sorular soruyo.ama ben o kadaaar aptalca davrandım ki artık ilgilenmez...ayh ne olur dua edin ilgilensin ya çok zor durumdayım gerçektennolurdu ki ilgileneydi.bu arada peşinden ayrılmayan sürekli bahane bulup peşinde dolanan gayet işveli cilveli anasının gözü hatunlarda var böle işte
O kadar içten ve samimi geldinki bana bi de espirili birine benziyosn ben erkek olsaydm yüzü güzel birini tercih etceğime yanında gülebileceğim rahat olabilceğim birini seçerdm.bence adama bunu yansıtırsanz tavlarsınızKuzlar ç rkinlik değil sadece tabi duruşum bi garip benim tipim garip.aslında adam benımle ılgılenıyo sanırım durdurup cvbını bıldığı sorular soruyo.ama ben o kadaaar aptalca davrandım ki artık ilgilenmez...ayh ne olur dua edin ilgilensin ya çok zor durumdayım gerçektennolurdu ki ilgileneydi.bu arada peşinden ayrılmayan sürekli bahane bulup peşinde dolanan gayet işveli cilveli anasının gözü hatunlarda var böle işte
Cvp veremedim heyecanlandım kiNe yaptin ki aptalca davrandin
Çok resmiyim aslında ona karsı kasım kasım kasılıyorumO kadar içten ve samimi geldinki bana bi de espirili birine benziyosn ben erkek olsaydm yüzü güzel birini tercih etceğime yanında gülebileceğim rahat olabilceğim birini seçerdm.bence adama bunu yansıtırsanz tavlarsınız
İşte kasıldığınz için resmisinx. Bi rahat bırakın kendinizi emin olun gerisi kendiliğinden gelir. Karşınızdakide insan sonuçta yemiycek ya sizi.Çok resmiyim aslında ona karsı kasım kasım kasılıyorum
Şahtım şahbaz olmiym sonraKendiniz uzerinden saka yaparak..
Cogu kadin bana gore bunu yapamiyor bu zamanda..
Olmuyo belki de psikoloğa gitmeliyim yoksa evde kalcamİşte kasıldığınz için resmisinx. Bi rahat bırakın kendinizi emin olun gerisi kendiliğinden gelir. Karşınızdakide insan sonuçta yemiycek ya sizi.
Kesinlikle çok önemli bir şeyKendiniz uzerinden saka yaparak..
Cogu kadin bana gore bunu yapamiyor bu zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?