Çirkin bir kadın birini tavlamak için ne yapmalı?

Bakımlıyım ki

Çok çekingenim ben

Çok çekingenim çoook normalde değilim de adamdan hoşlanıyosam çok korkuyım

anliyorum cünkü hoslandigim insana karsi bende cok cekingenim anlasin istemiyorum. Tavlamak demiyelim biz onada ilgisini cekmek diyelim. Karsindaki insanin ilgisi varmi sana karsi? yani öyle birsey hissediyormusun? Benimki mesela onun bir kac resmini begendigim icin anlamis hoslandigimi (arkadas degildik) ama bilmiyoki her gördügümde onu göz hapsine almistim

belki o kızlar eşini istememiştir nedir bu hemcinsini küçümseme hali?
ayrılan her erkek kendi isteğiyle ayrılmıyor ki terkedilen çok kişi var.

--

konu sahibi bu işler inan çirkinliğe güzelliğe bakmıyor. farklı bir uyum kimya işi zaten salt güzellik/yakışıklılık odaklı başlayan ilişkiler uzun sürmüyor. başka bağlar gerekiyor.
bir erkekle önce bu uyumu aramanı öneririm.
çirkinliğe takılırsan özgüvenini yitirirsin.

Bi de rica ediyorum kaadınlar tavlarmıymış vs demeyin evde kaldım ben akıl verin nasıl tavlanıyo

ilk once muthis bir ozguvene saahip olman lazim. Yoksa da varmis gibi duruş sergilemen lazim.
Evde kaldim ne demek ya. Oyle bir tabir yok artik. Seciciyim demek istedigini varsayiyorum..
Hoslandigin adami girdugunde gozLerinin icine bakma, selam ver gec... o bakarsa yada birsey derse cok mesgulmussun gibi, ona ayiracak zamanin yokmus gibi davran.
Sosyal biri ol. Degilsen de sosyallikten yorgun bitap dusmussun gibi yap...
Kac ve kovalan. Bu kadar basit.
Cok guleer yuzlu olup dikkatini cekmeye calisma. Sadece kacirirsin. Ciddi ol ona karsi. O sana gelir birsey derse de pardon mesgulum sonra...de.
Onunla ayni ortamdayken bak ve gozlerini kacir hemen. Ama boyle gozlerini devirerek kacir gozlerini. Hani sanki hic tipim degilsin havalarinda ol. Sakin dik dik bakma.

Tecrubeyle sabit cnm...
:)))

Son düzenleme:
Biraz eski konularınıza baktım da insanlara güvensizliğiniz özgüvensizlipiniz had safhaya gelmiş. Bir de yorgun mutsuz hissetmeniz bana depresyonu çağrıştırdı, kendimden biliyorum. 2 ay öncesine kadar ben de böyle hissediyordum ilaca başladım yavaş yavaş düzelme var. Hem 31 yaşındaymışsınız ne evde kalması lütfen, kadın aklının da bedeninin de en güzel olduğu yaşlara yeni adım atmışsınız. Biraz spor biraz bakım ve eğer depresyondaysanız ilaç size özlediğiniz neşenizi vericektir bence...

Kendin ol,icten davran illa tavlayacam deyip,aslinda olmadigin kaliplara sokma kendini..

She was pretty dizisini izleyebilirsin. bir de sana tavsiyem biriyle dertleşmek istediğinde yorumları hoşuna giden insanlara pm atman. keza birebir iletişim ile toplu iletişimin arasında dağlar kadar fark var. burada konu açmak bana yardımcı olmamıştı çünkü (bazı kişileri tenzih ediyorum gerçekten iyi düşünerek yorum yapan kibar insanlar da var) kullanılan üslup o kadar kırıcı, o kadar yargılayıcı ki yarardan çok zararı dokunuyor.

Agzına muz alıp amuda kalk cok ise yariyor. Ne büyük dert seninki de ha ne içiyorsunuz kuzum siz? Neyin kafası bu?

belki o kızlar eşini istememiştir nedir bu hemcinsini küçümseme hali?
ayrılan her erkek kendi isteğiyle ayrılmıyor ki terkedilen çok kişi var.

--

Ilkini bilemeyeceğim nasil bir insandi o benden baya bir onceydi ama 5 yil gibi uzun bir sure cikip esim ataninca basks sehre gitmis sonra ayrilmislar.
Digeriyle de kisa bir sure cikmislar ama uyusamamislar. Biz sevgiliyken hala ablasi ile haber yollayan faceden ayrilik konulu abuk sabuk paylasimlar yapan biriydi. evlendigimiz gunu sosyal medyada paylastigimizda da nisbet gibi düşünmüş oyle seyler yazmis.
Ben onlari kucumsemiyorum ama onlarla olmamis iste...

Kaldi ki esim onlari pek kotulemez olmadi anlasamadik uyusmadik vs der. Kotuleyen erkek sucluluk duydugu kompleks yaptigi icin kotuler genelde.

İnsanların kendilerine bakmaları, temiz ve güzel giyinmeleri kitabımızda bile geçiyor.
Amaaaa,
Bir insan bir insanı olduğu gibi sevmeli arkadaşım. Hayata aynı açıdan bakmalı, aynı şeyleri de sevmelisiniz.
Evde kaldım da çok çirkin bir cümle bence. Kendine saygın olsun önce. Ruh eşimi henüz bulamadım dersin. Evde kaldım ne yaw.
Başkaları için olmamalısın, kendin için olmalısın. Kendin için öğren, araştır, kitap oku, kendini geliştir, ufkunu genişlet. Seçilmeyi bekleme, seçen ol. Ayırt eden...

umursamaz davran :) eger aklında bırı varsa once ılgılen sonra hıc umursama onu. aga dusecektır.
ama kımse yoksa da kendı halınde takıl. ugras verme. cunku yanlış anlasılabılırsın. erkekler pesıne dusen kadınları degıl zoor kadınları severler

O zaman neden anlaşamamışlar ayrılmışlar demek yerine nispet yapar gibi oh beni seçti işte ergence tavır aldınız ki?
yani halasıyla mesaj yollaması da sevdiğini göstermez belki barışıp kız terkedecekti.
biraz dikkat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…