- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Bakımlıyım kiEvet öyle düşünüyorum, doğrudur. Çirkinin tavlamak için birinin üzerine gitmesi, güzel birinin gitmesinden daha farklı bana göre.
Sana tavsiye de verdim nitekim. Bakımlı ol dedim, her ne kadar başka yorumcu dediğinde kabul etmesen de, tanışmak için adım at bari dedim. E bunlar yoksa ne yapabilirsin zaten. Bir kere sen bu özgüvensiz hallerinle kimseyi tavlayamazsın ki en başta. Bunun da üzerine git dedim.
Çok çekingenim benCilveli olmayan ya da hadi şuna genel anlamda "kendi yağında kavrulan" bir kadın kafasına birini taktığı zaman ya da birinden hoşlandığı ve onu etkilemek istediği zaman öyle bir kadınlaşıyor ki... Bilemiyorum spontane gelişmek mi denir buna? Lazım olan tek şey hoşlanılan birinin olması ve o kişiyi etkileme isteği. Gerisi geliyor bence.
Çok çekingenim çoook normalde değilim de adamdan hoşlanıyosam çok korkuyım
Bakımlıyım ki
Çikin bir erkek tavla...
Şaka bir yana,eşimin benden önce iki tane kız arkadaşı olmuş ve çok güzel bakımlı havalı kızlar. Eşim de boylu kaslı yakışıklı biridir.
Ben onlara göre vasat kalıyorum.
Ama onları değil beni seçti.
Bi de rica ediyorum kaadınlar tavlarmıymış vs demeyin evde kaldım ben akıl verin nasıl tavlanıyo
Ahahha sesli güldümBilgece ne kadar iyi niyetlisin :)
Bizim gariban kızlarımız böyle bi şey yapsa ne olur bilin mi?
Adamlara saati sorsak "Kesin sevüşecek" diye düşünürler
oyyy kiyamam yaa :)Yani güzel değil belki ama cilveli de değil.bi de hep yorgun bi kadın nasıl tavyabilir? Malum kimse beni tavlamayınca ben tavlayayım dedim.akıl istiyore
Sen kendini begenmez sevmezsen kimse seni begenip sevmez.Bende bi salaklık da var
belki o kızlar eşini istememiştir nedir bu hemcinsini küçümseme hali?
ayrılan her erkek kendi isteğiyle ayrılmıyor ki terkedilen çok kişi var.
--
Ilkini bilemeyeceğim nasil bir insandi o benden baya bir onceydi ama 5 yil gibi uzun bir sure cikip esim ataninca basks sehre gitmis sonra ayrilmislar.
Digeriyle de kisa bir sure cikmislar ama uyusamamislar. Biz sevgiliyken hala ablasi ile haber yollayan faceden ayrilik konulu abuk sabuk paylasimlar yapan biriydi. evlendigimiz gunu sosyal medyada paylastigimizda da nisbet gibi düşünmüş oyle seyler yazmis.
Ben onlari kucumsemiyorum ama onlarla olmamis iste...
Kaldi ki esim onlari pek kotulemez olmadi anlasamadik uyusmadik vs der. Kotuleyen erkek sucluluk duydugu kompleks yaptigi icin kotuler genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?