Çirkin erkegin teklif etmesi sorunsalı?

Metin Hara için aynı şeyi söyleyemem ama bu bahsettigimiz adamları güzel yapan para gibi bir unsur var, bunuda es geçmemek lazım. Bazı insanlar için normalde asla birarada olmayacağı kişiler parayla beraber vazgeçilmez oluyor.

“Bazı imkanlar gerçekten hayatı toz pembe kılıyor, rahat hayat kolay hayat daha huzurlu bence iki çift yeşil gözden”

Dedim ve linçi yedim

kızmışlar sana ama ya ben seni anlıyorum aslında, öyle kişiler hoşlanmıştı ki benden ciddi misin diye sorasım geliyodu, benimle bir şansının olduğunu düşünmesi garibime gidiyodu.
ben dünya güzeli değilim tabii ama göz var izan var, yanyana yürüdüğünde yanına yakışması lazım biraz.
karakter çok önemli sevince birşeyin önemi kalmıyor ama o kadar da değil yani.

Ya hoşlanabilir. O insan size göre çirkin diye hisleri yok mu kalbi yok mu? Ne güzel işte sizi hoşlanılmaya değer buluyorlar insanın ruhu okşanması gerekirken sizin tavrınız çok incitici.

Beklenen fotoğraf geldiiiii
r070.gif

Çok güzel bence :rolleyes:

Ne zamandır bu emojiyi kullanmak istiyodum bu konuya nasipmis.
😄 içiniz rahatlamistir cuk diye oturdu bu emoji 😂

Metin Hara için aynı şeyi söyleyemem ama bu bahsettigimiz adamları güzel yapan para gibi bir unsur var, bunuda es geçmemek lazım. Bazı insanlar için normalde asla birarada olmayacağı kişiler parayla beraber vazgeçilmez oluyor.
Ali Agaoğlu ve Rahmetli Halis Toprak paraları olmasa kimse çöpünü bile atmaz üstlerine ama para bir cok açıgı kapatıyor maalesef. Lafa gelince paranın önemi yok derler ama günümüzde hersey para olmus. 😏

Sen ilyas salman ı bilirmisin gardaş. 😁
Onun bile gideri vardı nabeeerrrr.
Çirkin deme lazım olur.🤣

Sans meselesi demek ki.
Bende bundan bahsediyorum.Burada ki hanımlar bunu anlamıyor.Ya da işlerine gelmiyor.
Böyle düşünmek tabıki normal. Ama uslub kötü herkezi Allah yaratmış elimizde degil seklimizi secmek. Begenmedıyse kibarca reddeder. Çirkin filan diyip taa buralara tasımasına tepkili bence hanımlar.

Annem her zaman derdi ki "bir insan sana talip olmak istiyorsa, sakın küçümse, dalga geçme. O insan seni beğenmiş, sana karşı güzel hisleri vardır. O kalbi istemiyorsan bile kırmayarak reddetmeye gayret et. Oda bir annenin evladi" . O hesap: Onların dış görünüşü size uymayabilir, lakin sizin bu kibiriniz burdan daha çirkin görünüyor.

Bir kere birine aracı olmuştuk ( ilk ve son) kadın öğretmen ve tekrar evlenmek istiyordu. Bizim de tanıdığımız düzgün karakterli, kazancı çok iyi olan biri vardı. Neyse bunları tanıştırdık bizim kızın yüzü düştü. Ertesi gün bana sen nasıl beni bununla tanıştırsın, bunu mu bana layık gördünüz adam çirkin falan dedi de dedi.
Kızımız da öyle normal biri yani öyle güzel de değil ( çok güzel de olsa bir tanı, karekteri iyidir seni baş tacı yapar), aday da öyle anlamadım gitti. İnsanlar neden kendilerini böyle dev aynasında görürler anlamıyorum.
Neyse adam evlendi çocuğu bile oldu, kız da hala bekar.

Ya hoşlanabilir. O insan size göre çirkin diye hisleri yok mu kalbi yok mu? Ne güzel işte sizi hoşlanılmaya değer buluyorlar insanın ruhu okşanması gerekirken sizin tavrınız çok incitici.

benim ruhum okşanmıyodu aksine kendime güvenim gidiyodu açıkçası. ben çok olduğum gibiyim, o kişileri asla kırmadım ama yani cidden göz var izan var.
bir arkadaşımın arkadaşı hoşlanmıştı mesela, benden 8-10 yaş büyüktü , benden 10 cm kısa, hafif kel, gözlüklü, fazla fazla tüylü, gayet klasik giyinen, özensiz klasik diyeyim incitmemek için, yani şaşırdım bu kadar mı mütevazi görünüyorum diye.
kalbi olabilir hisleri olabilir de tabii, ben kıvanç tatlıtuğ un vs çevresinde olsaydım (abartı örnek veriyorum) göz var izan var aklımdan bile geçirmezdim ona açılmayı mesela, benim ligimin çok üstünde yuh yani diye.

Düşündüğünüz kadar güzel değilsiniz ya da gördüğünüz kadar da
Hahah belki yakışıklı bir erkek siz tarafından beğenilince o da şoka uğruyordur

şimdi gel gelelim belli yerde haklısınız ama ifade etme biçiminiz aşırı yanlış....
Kimse gözüne güzel hoş gelmeyen biriyle çıkmak istemez anlarım

ama bunlar aşırı öznel şeyler dışarısı sizi sizin gördüğünüz gibi görmüyor....

Düşündüğünüz kadar güzel değilsiniz ya da gördüğünüz kadar da
Hahah belki yakışıklı bir erkek siz tarafından beğenilince o da şoka uğruyordur

şimdi gel gelelim belli yerde haklısınız ama ifade etme biçiminiz aşırı yanlış....
Kimse gözüne güzel hoş gelmeyen biriyle çıkmak istemez anlarım

ama bunlar aşırı öznel şeyler dışarısı sizi sizin gördüğünüz gibi görmüyor....
Evet farkındayım biraz kızdım yani bu olay karsisinda.

benim ruhum okşanmıyodu aksine kendime güvenim gidiyodu açıkçası. ben çok olduğum gibiyim, o kişileri asla kırmadım ama yani cidden göz var izan var.
bir arkadaşımın arkadaşı hoşlanmıştı mesela, benden 8-10 yaş büyüktü , benden 10 cm kısa, hafif kel, gözlüklü, fazla fazla tüylü, gayet klasik giyinen, özensiz klasik diyeyim incitmemek için, yani şaşırdım bu kadar mı mütevazi görünüyorum diye.
kalbi olabilir hisleri olabilir de tabii, ben kıvanç tatlıtuğ un vs çevresinde olsaydım (abartı örnek veriyorum) göz var izan var aklımdan bile geçirmezdim ona açılmayı mesela, benim ligimin çok üstünde yuh yani diye.
Evet malesef öyle.

Evet farkındayım biraz kızdım yani bu olay karsisinda.
Ben de kendimi hahaha prens harry e layık görüyordum ama işte evlendi
Layık görmemin tek sebebi canım kuaförüm saçımı onun saçıyla aynı renk yapmayı başardı dedim bu bir işaret....

ay neyse o saçtan kurtulalı çok oldu şimdi kendi kulvarımda takılıyorum.....

belki sizin yakışıklı bulduğunuz erkekler de sizin çirkin olduğunuzu düşünüp ondan size teklif etmiyordur. beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim beni beğenmez.

Back
X