çirkin kelimeler

o ne öyle ya :) :) bence direk söyleyin yaptığının dogru hic bi tarafı yok. bu cocuk iki gun sonra konusmaya baslayacak duydugu kelimeleri soyleyecek ilk.

ohaaaaaaaaaaaaaa dumur oldum kaldım bir sabi sübyana nasıl laflar bunlar çüşş kayınvalidenizle ve eşinizle konuşun böyle çocukmu sevilir höst be çok sinirlendim şuan kusura bakma kaynatan sapık sanırım

tobe tobe oyle hiç sevmesin daha iyi bide agzından opuyormuş ayy kuçucuk bebek agızdan opulmezki mikrop alır mazallah

Yaşlamış ama cahil etiket kafasına yapışık kalmış

kaynatamı yanlışlıkla mı yazdınız acaba bahsettiğiniz kayınpeder mi?

Anne dışında bebeğin dudağından öpenlerden midem bulanıyor benim. Dudaktan öptün de ne oldu ne anladın yani? Bir de kaynanan da değil kayınbaban şok oldum valla. İğrenç ya bebeğe yazık sonucta.
O nasıl sevgi sözcüleri ayrıca ilk defa duyuyorum böyle rezilce şey. Daha neler göreceğiz

Benim kayınpederimde oğluma tuhaf tuhaf laflar söyleyerek seviyor sizi anlıyorum bende bıktım bu durumdan uyardım bir kaç defa gene değişen birşey yok .

Eşiniz uyarsın. O nasıl sevmek öyle. Hiç sevmesin daha iyi.
eşimde zor konuşuyor adam çok ters tepiyor gururu inciniyor adamın burnu çok havada çocuk gibi. buraya yazdımki farkındalığım artsın daha iyi sinirleniyim tepkimi koyayim ortaya. ne diyim mesela baba sana söylemem gereken bişey var deyip başlıyım devamını söyleyecem acaba nasıl tepki verecek asabım bozuldu ayrıca ters bişey derse ben daha ters olurum bu sefer daha da karışcak off

Kizinizi dudagindan opup bir de belli etmemeye mi calisiyor?

Ustelik o sifatlari kullanarak...

Cok gururlu oldugunu yazmissiniz.

Gururlu oldugu kadar ahlakli degil demek ki...

Umarim yasina hurmet edeyim derken henuz yasini doldurmamis bebeginize bu muameleye daha fazla izin vermezsiniz esinizle beraber...

bir de büyük olacak ne kadar yanlış şeyler siz değilde eşiniz konuşmalı bence fazla kırgınlık olmadan çözebilirsiniz belki

Benim kayınpederimde oğluma tuhaf tuhaf laflar söyleyerek seviyor sizi anlıyorum bende bıktım bu durumdan uyardım bir kaç defa gene değişen birşey yok .
çok sinir bozucu tv sevmediği karakterlerede ağzını bozuyor. birgün yanimda birisine adi dedi adam kaynatamı yerin dibine soktu çok.sevinmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…