Terbiyesiz kadın. .
kadının kocası canım :)(Terbiyesiz kadın. .
10 aylık bir kızım var. kaynatam 15 günde 1 filan görüyor. kızımı ş.....z adi sür..k s.git diye seviyor canım sıkılıyor kendisi 70 yaslara yakın çokta gururludur nasıl bir üslup kullanıp uyarsam bilemiyorum hiç hoşlanmam böyle şeylerden geçende agzından öptü gelde delirme. bi daha öperse tepkim büyük olacak bide çaktırmamaya çalışıyor
kv degil kp imisTerbiyesiz kadın. .
eşimde zor konuşuyor adam çok ters tepiyor gururu inciniyor adamın burnu çok havada çocuk gibi. buraya yazdımki farkındalığım artsın daha iyi sinirleniyim tepkimi koyayim ortaya. ne diyim mesela baba sana söylemem gereken bişey var deyip başlıyım devamını söyleyecem acaba nasıl tepki verecek asabım bozuldu ayrıca ters bişey derse ben daha ters olurum bu sefer daha da karışcak offEşiniz uyarsın. O nasıl sevmek öyle. Hiç sevmesin daha iyi.
çok sinir bozucu tv sevmediği karakterlerede ağzını bozuyor. birgün yanimda birisine adi dedi adam kaynatamı yerin dibine soktu çok.sevinmiştimBenim kayınpederimde oğluma tuhaf tuhaf laflar söyleyerek seviyor sizi anlıyorum bende bıktım bu durumdan uyardım bir kaç defa gene değişen birşey yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?