çirkin kelimeler

kaynatan 70 yasında mı,yanlış mı anladım

kaynata kıme deniyordu yaw..

kayın var,kayınpeder var..kaynata,kayınbırader,kaynana..ayyy nooluyoo bana bugun

O kadar alıngan ve hassas biri olsa başkalarına nasıl davranacağını da bilirdi. Bu sözlerin oluru yok.

Ayrıca eşiniz konuşmalı, siz değil. O babasını sizden daha iyi tanır. Hem sizin söylemeniz daha cok tepki ceker. Kuserse de yapacak birşey yok. Herkes davranışlarına dikkat etmekle sorumlu.

sapık degilde kafayı sıyırmış biraz yada yasliliktan. gerçi gençkende pek ahlakli degilmis ki simdide böyle utanmaz bir gun dayanamicam iyi utandircam.cok rahatsiz oluyrm

Valla bebegimi kendi babam da/annem de agzindan opemez. Yani hele ki babam? Ne alaka? Kayinpeder bi'de caktirmadan opuyomus sapik midir nedir neler duyuyoruz tovbe tovbe. Lutfen izin verme o senin bebegin esek kadar adam kirilirsa kirilsin ki insallah da kirilir da bi'daha boyle davranamaz.

eşimden memnunum hemde çok ama ailesi bu hayatta beni çok şaşırttılar

sakın o adamla kızını yalnız bırakma neler okuyoruz haberlerde Allahım sen koru çocukları bu sapıklardan
sapık degilde kafayı sıyırmış biraz yada yasliliktan. gerçi gençkende pek ahlakli degilmis ki simdide böyle utanmaz bir gun dayanamicam iyi utandircam.cok rahatsiz oluyrm

yaşlılıktan degiil bu pisliğinden bence evladını koru kolla bir daha böyle bir şey yaparsa bagır çagır evinede alma eşinizde bişey demez heralde o kadar midesiz degildir sanırım bunlara ragmen evine alması zaten saçmalık ama neyse

kp nizin gururunu incitebileceginizi pek sanmiyorum

Eşin görmüyor mu bu davranışları ? Ne demek küçücük bebeği ağzından öpmek !!! Eşine bu durumdan aşırı rahatsız olduğunu babasıyla konusması gerektigini söyle sakin bir dille ve bence sen hiç konusma . Küsecekse de küssün koca adam.

eşimde bende zor sabrediyoruz patlamak üzereyiz ama eşim çekiniyor babası ağır konuşan bilmiş biri. buradaki yazılanları okuyunca daha cesaret geldi başlarım babasına bir daha desin ki yuzde yuz diyecek uyaricam isterse.nefret etsin benim agzindan optugunu gordugumu görmedi o gün şoka.girdim

bir de büyük olacak ne kadar yanlış şeyler siz değilde eşiniz konuşmalı bence fazla kırgınlık olmadan çözebilirsiniz belki
eşime diyorum ama cesaret edemiyor adam pençe atıyor resmen . dün kollarından kaldırma dedi babasına babası nasıl gıcık oldu utandırdı milletin içinde . en iyisi bende o adamı utandırıyim zaten benimde seviyeli ciddi bir duruşum var kendisine karşı

Nasıl insanlar var ya terbiyesiz.Kocanız ne diyor bu duruma valla ben cıngar çıkarırdım heralde.Kocanıza söyleyin uyarsın, ahlaksız adam.

o küfürleri sıralamasından öpmesi daha iyidir.nedir o öyle küfürler bu yaşlılarda bazen ayarı kaçırıyorlar.

ev bizim degil ki babasinin esimin iside babasinin is yeri. bende okuyrm aciktan. yanliz birakmam bu olayi çözecem ben konuşcam oğlunu saymıyor benden duysin daha da bozulur . stresten kafam.uyusuyor. bugün oğlum torunumuda beraber götürelim diyor bende birakicam kaynanamla da konusmuyorum zaten. ve kizimi asla birakmam.buyuyunce de birakmam hatta canavarlasirim yine birakmam. bugum geldi.torununu aldi yan odaya gecti orda seviyor gittim baktim geri geldim 5 dakkaya geri geldi ayyy cildircam kafayi yicem en iyisi ben kotu olayim cekinsin benden zaten zamanla isteyecek cocugu bende.gondermiyecem.kavgalar etmeye kalkisacak ve benden nefret etmek zorunda kalacak. coştum sinirlerim bozuk şuan

Terbiyesiz adam ya.. Hic vakit kaybetmeden konusun.. Agzindan opulurmu ya hic... Kp nize dikkat edin.hic.normal gelmedi davranoslari..

bu yaşlılar çok hadsiz oluyor..böyle görmüşler gördüklerini uyguluyorlar..eşine söyle ikaz etsin

görmedi söyledim gözümüzün önünde yapmıyor ben tesadüf gördm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…