eşimde zor konuşuyor adam çok ters tepiyor gururu inciniyor adamın burnu çok havada çocuk gibi. buraya yazdımki farkındalığım artsın daha iyi sinirleniyim tepkimi koyayim ortaya. ne diyim mesela baba sana söylemem gereken bişey var deyip başlıyım devamını söyleyecem acaba nasıl tepki verecek asabım bozuldu ayrıca ters bişey derse ben daha ters olurum bu sefer daha da karışcak off
sapık degilde kafayı sıyırmış biraz yada yasliliktan. gerçi gençkende pek ahlakli degilmis ki simdide böyle utanmaz bir gun dayanamicam iyi utandircam.cok rahatsiz oluyrmohaaaaaaaaaaaaaadumur oldum kaldım bir sabi sübyana nasıl laflar bunlar çüşş kayınvalidenizle ve eşinizle konuşun böyle çocukmu sevilir höst be çok sinirlendim şuan kusura bakma kaynatan sapık sanırım
kaynata kayinpeder ayni canimkaynatan 70 yasında mı,yanlış mı anladım
kaynata kıme deniyordu yaw..
kayın var,kayınpeder var..kaynata,kayınbırader,kaynana..ayyy nooluyoo bana bugun
evet kayınpederkaynatamı yanlışlıkla mı yazdınız acaba bahsettiğiniz kayınpeder mi?
eşimden memnunum hemde çok ama ailesi bu hayatta beni çok şaşırttılarAnne dışında bebeğin dudağından öpenlerden midem bulanıyor benim. Dudaktan öptün de ne oldu ne anladın yani? Bir de kaynanan da değil kayınbaban şok oldum valla. İğrenç ya bebeğe yazık sonucta.
O nasıl sevgi sözcüleri ayrıca ilk defa duyuyorum böyle rezilce şey. Daha neler göreceğiz
sapık degilde kafayı sıyırmış biraz yada yasliliktan. gerçi gençkende pek ahlakli degilmis ki simdide böyle utanmaz bir gun dayanamicam iyi utandircam.cok rahatsiz oluyrm
kp nizin gururunu incitebileceginizi pek sanmiyorumeşimde zor konuşuyor adam çok ters tepiyor gururu inciniyor adamın burnu çok havada çocuk gibi. buraya yazdımki farkındalığım artsın daha iyi sinirleniyim tepkimi koyayim ortaya. ne diyim mesela baba sana söylemem gereken bişey var deyip başlıyım devamını söyleyecem acaba nasıl tepki verecek asabım bozuldu ayrıca ters bişey derse ben daha ters olurum bu sefer daha da karışcak off
eşimde bende zor sabrediyoruz patlamak üzereyiz ama eşim çekiniyor babası ağır konuşan bilmiş biri. buradaki yazılanları okuyunca daha cesaret geldi başlarım babasına bir daha desin ki yuzde yuz diyecek uyaricam isterse.nefret etsin benim agzindan optugunu gordugumu görmedi o gün şoka.girdimKizinizi dudagindan opup bir de belli etmemeye mi calisiyor?
Ustelik o sifatlari kullanarak...
Cok gururlu oldugunu yazmissiniz.
Gururlu oldugu kadar ahlakli degil demek ki...
Umarim yasina hurmet edeyim derken henuz yasini doldurmamis bebeginize bu muameleye daha fazla izin vermezsiniz esinizle beraber...
eşime diyorum ama cesaret edemiyor adam pençe atıyor resmen . dün kollarından kaldırma dedi babasına babası nasıl gıcık oldu utandırdı milletin içinde . en iyisi bende o adamı utandırıyim zaten benimde seviyeli ciddi bir duruşum var kendisine karşıbir de büyük olacak ne kadar yanlış şeyler siz değilde eşiniz konuşmalı bence fazla kırgınlık olmadan çözebilirsiniz belki
ev bizim degil ki babasinin esimin iside babasinin is yeri. bende okuyrm aciktan. yanliz birakmam bu olayi çözecem ben konuşcam oğlunu saymıyor benden duysin daha da bozulur . stresten kafam.uyusuyor. bugün oğlum torunumuda beraber götürelim diyor bende birakicam kaynanamla da konusmuyorum zaten. ve kizimi asla birakmam.buyuyunce de birakmam hatta canavarlasirim yine birakmam. bugum geldi.torununu aldi yan odaya gecti orda seviyor gittim baktim geri geldim 5 dakkaya geri geldi ayyy cildircam kafayi yicem en iyisi ben kotu olayim cekinsin benden zaten zamanla isteyecek cocugu bende.gondermiyecem.kavgalar etmeye kalkisacak ve benden nefret etmek zorunda kalacak. coştum sinirlerim bozuk şuansakın o adamla kızını yalnız bırakma neler okuyoruz haberlerde Allahım sen koru çocukları bu sapıklardan
yaşlılıktan degiil bu pisliğinden bence evladını koru kolla bir daha böyle bir şey yaparsa bagır çagır evinede alma eşinizde bişey demez heralde o kadar midesiz degildir sanırımbunlara ragmen evine alması zaten saçmalık ama neyse
bu yaşlılar çok hadsiz oluyor..böyle görmüşler gördüklerini uyguluyorlar..eşine söyle ikaz etsin10 aylık bir kızım var. kaynatam 15 günde 1 filan görüyor. kızımı ş.....z adi sür..k s.git diye seviyor canım sıkılıyor kendisi 70 yaslara yakın çokta gururludur nasıl bir üslup kullanıp uyarsam bilemiyorum hiç hoşlanmam böyle şeylerden geçende agzından öptü gelde delirme. bi daha öperse tepkim büyük olacak bide çaktırmamaya çalışıyor
görmedi söyledim gözümüzün önünde yapmıyor ben tesadüf gördmEşin görmüyor mu bu davranışları ? Ne demek küçücük bebeği ağzından öpmek !!! Eşine bu durumdan aşırı rahatsız olduğunu babasıyla konusması gerektigini söyle sakin bir dille ve bence sen hiç konusma . Küsecekse de küssün koca adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?