çirkin kelimeler

adam kizima tapar gibi davraniyor cozecem bu olayi. bundan sonra ilk geldiginde uyaricam ve herseyi buraya yazacam bakalim olacak

niye yan odada seviyor ben bi kıllandım şimdi sakın yanından ayrılma evladının gerekirse yemek iş temizlik hiçbişey yapma o gelince ayrılma çocugunun yanından bahanelerle indirme kucagından huysuz aglıyo de bişey de

Oha dicem pardon ama!
Benim de 2.5 yasinda bir kizim var birakin boyle sevmeyi yaninda b.k dedi diye kiyameti koparmisligim var. Cocuklarimiz herkesten kiymetli valla degil kayinpeder babam olsa tanimam basarim kalayi.

Ya ağzından öpen imsanlari gerçekten anlamıyorum. Resmen kiz olsun erkek olsun çocukları cinsellikle seven pek çok insan gördüm igreniyorum. Sonra bu çocuklar bi adam yaklaştığında ne bilsin taciz edildiğini... annesi babasi nenesi dayisi amcasi böyle seviyor diye yabanci insanda seviyor zannedecekler. Yetmis yasindaki bir kadin ne kadar sizin yönlendirmenizle hareket edecek bilemiyorum ama toplumsal bir sorun olarak gercekten ele alınmali..

Kadın değil adam...

utandırarak yada laf sokarak değilde açık açık söyleminiz daha olgunca olur

O küfürler nedir yahu. Yarın öbürgün konuşmaya başladığında bebeğiniz öğrendiği lafları edecektir. Saygısız adam ya.
Başka odada vs bırakmayın bebeğinizle yanlız, dudağından öpmeler, odaya kapanmalar vs izin vermeyin. Torununu çok seven bir dede olabilir ama sapığın tekide olabilir. Hangisi olduğunu bilemediģiniz için temkinli olmanızda fayda var.
Eşiniz uyaramıyorsa siz uyarın.
'Baba. ...... 'nın yanında kelimelerimizi dikkatli seçiyoruz biz, sizde küfüre varan çok ağır laflar ediyorsunuz , bizim değerlimiz o, s..k vs çok çirkin laflar sizede yakışmıyor 'tarzında bir konuşma yapın. Devam ederse her defasında uyarın.
Ben delirirdim herhalde.
Birgün benim kaynanam yaramazlık yapan kızıma kurtlu kaşar dedi gülerek , lafı ağzına bir tıktım , pisman oldu dediğine diyeceğine.
Konu çocuğumsa kralı gelse susmam kimse kusura bakmasın.

E="storyteller, post: 37204750, member: 583087"]O açıdan dememiştim. Yanlış anlaşılmayı düzeltmek babında...[/QUOTE]

Teşekkür ederim. Orada daha önemli bir konuya dikkat çekmek istemiştim tek kelimeye takilinca biraz bozuldum haliyle ah biz kadinlar

adam

Son düzenleme:
haklısın ben aslinda coktan haslardimda esim babasinin kirilmasindan korkuyor kendide uyarmayi beceremiyor. odaya goturmesi dusundukce basima agri girdi ne alaka ne sacmalik yaa cok simarik.bir adam . yazdiklariniz cok iyi geldi bana izin vermeycm uyaricam vs sonuclari yazacm.burayada

Oha didimYav ilk defa duydum.Torun sevilirde yani minik bir bebeğe o tür kelimeler kullanmak hele bide ağzindan öpmek.Elbette kötu bir niyeti yoktur lakin kesnlikle uyarilmasi lazim.Siz onun kizmasina, rahatina bakacak olursaniz daha cook sinirlenirsiniz kardeş.Tepkinizi belli etmelisiniz bir an önce

Doğu anadolunun bazi yerlerinde kaynata deniyor galiba. Bende erzurum da duymustum ilk.
Bence de kizinizi yalniz birakmayin caktirmadan kontrol edin. Allah korusun ama insanin aklina kötü kötü şeyler geliyor neler duyuyoruz.

Kayınpedermi yuuihhh... çocuk tacizleri en çok en yakınlardan oluyor istatistiklere bakın isterseniz.. tavrınız net olsn.. ayrıca büyüklerin yanında bile öyle konsmak çook büyük ayıpken gelinin yanında onu da geçtim bi meleğee... kesenlikle uzak drun ve uzak tutn...

Istedigi kadar gururlu olsun benim kaynatam böyle bir şekilde cocugumu sevicek kesinlikle izin vermem istedigi kadar alinsin herseyin bir siniri var

Breeh.
Hadi ağzından öpme meraklılarını duymustukta bu neymiş böyle?
2 gün sonra sabi büyüyüp ehehe a..k agızlı dedeee , g.tune koyam dedeee diye bağırınca edepsiz olur ama. Annesi terbiye vermemiş olur.
Kırılırsa kırılsın, küssün canım. Böyle çocuk seven hiç sevmesin.

Kaynata kayın baba oluyor galiba dimi, eşinizin abisi falan değildir herhalde 70 yaşında olduğuna göre... Çok fenaaa çoook, ancak eşiniz uyarabilir, oda "baba öyle şeyler söyleme, duya duya benimseyip başına gelmesin" falan gibi çok alıngansa ancak böyle heralde olay kurtarılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…