Valla bu hadsizlik degil.. Hic. Masumda degil.. Konu sahibinin sert bir sekilde uyarmasi lazim.. Allah korusun..bu yaşlılar çok hadsiz oluyor..böyle görmüşler gördüklerini uyguluyorlar..eşine söyle ikaz etsin
ev bizim degil ki babasinin esimin iside babasinin is yeri. bende okuyrm aciktan. yanliz birakmam bu olayi çözecem ben konuşcam oğlunu saymıyor benden duysin daha da bozulur . stresten kafam.uyusuyor. bugün oğlum torunumuda beraber götürelim diyor bende birakicam kaynanamla da konusmuyorum zaten. ve kizimi asla birakmam.buyuyunce de birakmam hatta canavarlasirim yine birakmam. bugum geldi.torununu aldi yan odaya gecti orda seviyor gittim baktim geri geldim 5 dakkaya geri geldi ayyy cildircam kafayi yicem en iyisi ben kotu olayim cekinsin benden zaten zamanla isteyecek cocugu bende.gondermiyecem.kavgalar etmeye kalkisacak ve benden nefret etmek zorunda kalacak. coştum sinirlerim bozuk şuan
Kadın değil adam...Ya ağzından öpen imsanlari gerçekten anlamıyorum. Resmen kiz olsun erkek olsun çocukları cinsellikle seven pek çok insan gördüm igreniyorum. Sonra bu çocuklar bi adam yaklaştığında ne bilsin taciz edildiğini... annesi babasi nenesi dayisi amcasi böyle seviyor diye yabanci insanda seviyor zannedecekler. Yetmis yasindaki bir kadin ne kadar sizin yönlendirmenizle hareket edecek bilemiyorum ama toplumsal bir sorun olarak gercekten ele alınmali..
eşime diyorum ama cesaret edemiyor adam pençe atıyor resmen . dün kollarından kaldırma dedi babasına babası nasıl gıcık oldu utandırdı milletin içinde . en iyisi bende o adamı utandırıyim zaten benimde seviyeli ciddi bir duruşum var kendisine karşı
Adam olsa da yetmis yasindaki birini yönlendirsekte yönlenmeye meyletmeyecektir.storyteller .!.:Kadın değil adam...
O açıdan dememiştim. Yanlış anlaşılmayı düzeltmek babında...Adam olsa da yetmis yasindaki birini yönlendirsekte yönlenmeye meyletmeyecektir.
Ya ağzından öpen imsanlari gerçekten anlamıyorum. Resmen kiz olsun erkek olsun çocukları cinsellikle seven pek çok insan gördüm igreniyorum. Sonra bu çocuklar bi adam yaklaştığında ne bilsin taciz edildiğini... annesi babasi nenesi dayisi amcasi böyle seviyor diye yabanci insanda seviyor zannedecekler. Yetmis yasindaki bir kadin ne kadar sizin yönlendirmenizle hareket edecek bilemiyorum ama toplumsal bir sorun olarak gercekten ele alınmali..[/QUOTE kadin degil adam(((
haklısın ben aslinda coktan haslardimda esim babasinin kirilmasindan korkuyor kendide uyarmayi beceremiyor. odaya goturmesi dusundukce basima agri girdi ne alaka ne sacmalik yaa cok simarik.bir adam . yazdiklariniz cok iyi geldi bana izin vermeycm uyaricam vs sonuclari yazacm.burayadaO küfürler nedir yahu. Yarın öbürgün konuşmaya başladığında bebeğiniz öğrendiği lafları edecektir. Saygısız adam ya.
Başka odada vs bırakmayın bebeğinizle yanlız, dudağından öpmeler, odaya kapanmalar vs izin vermeyin. Torununu çok seven bir dede olabilir ama sapığın tekide olabilir. Hangisi olduğunu bilemediģiniz için temkinli olmanızda fayda var.
Eşiniz uyaramıyorsa siz uyarın.
'Baba. ...... 'nın yanında kelimelerimizi dikkatli seçiyoruz biz, sizde küfüre varan çok ağır laflar ediyorsunuz , bizim değerlimiz o, s..k vs çok çirkin laflar sizede yakışmıyor 'tarzında bir konuşma yapın. Devam ederse her defasında uyarın.
Ben delirirdim herhalde.
Birgün benim kaynanam yaramazlık yapan kızıma kurtlu kaşar dedi gülerek , lafı ağzına bir tıktım , pisman oldu dediğine diyeceğine.
Konu çocuğumsa kralı gelse susmam kimse kusura bakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?