çirkin koca/nişanlı/sözlü/sevgilisi olanlar?

benim askerim önceden çok yakinen tanıdığım için eski tipip çok itici çirkin gelirdi ama şimdi gözüme güzel görünüyo. bide bence bakımla alakalı bi durum giyim kuşam bile insanı çok değişitirir ama ne olursa olsun ben kara böcüğümü seviyorummmopuyorumnanaktan

ben de çevrem de çok güzel olduğumu söler ben hem çirkin hem de çok yakışıklı erkeklerle çıktm çirkinler daha kadir kıymet bilio yakışıklılar çok üzüo ukala oluo yha da aldatıo. okadr erkek tanıdm ki artk evlilikte hevesm kalmadı yakışıklı erkkler hep başka şeylern peşnde gibi gelio kimseye güvenm kalmadı

sade eşin nişanlınmı akraba eş dost herkez aynıdır seviyosan kötü huyunu da tipinide farketmezsin 1dayı oğlu vardı nasıl severim otobüste otururken arkadaki kızlar ay şu binene bak ne çirkin adam demişlerdi 1baktım gerçekten kara ince uzun saç sakal karışmış yarısı kel ilk bakışta öyle söylenin ce garip gelmişti ama nasıl düşünceli ve şirindir herşeyi kapatır evlendim abimden bile çok arar napıyosun damat kızımıza iyi bakıyomusun diye

Zaten arkadaşların bir çoğu sevgilisini-eşini güzel bulduğunu fakat dışarıdakilerin olumsuz yorumladığını söylemiş. sevgilisinin çirkin olduğu yorumlarını burada paylaşanlar değil de bence o olumsuz yorumlardan etkilenip eşinden soğuyan bayanlar eşlerini sevmiyordur diyelim...

Ve başlıktan çıkan ana fikre katılıyorum; huyu güzel olsun, baktığımda güzel göreyim... :)

şu evlilik programları varya kızlar diyorlar ya aman adam gibi adam olsun huyu güzel olsun dışı hiç önemli değil diye sonra adam gibi adamlarıda kabul etmiyorlar başlıyorlar '' e burnu da şöyle osla fena olmaz...'' aşık olan insan sevdiğini dünyanın en yakışıklısı görür. kendimden örnek vereyim çok güzel bir kız olduğumu söylerler saolsunlar bu konuda bir iddiam da yoktur ama benim erkek arkadaşımda yakışıklıdır yahu! en azından benim için öyle başkası beğenmesin zaten banane :umursamaz: sadece dış görünüş değil ama mimikleri ses tonu yürüyüş şekli bile bir insanı inanılmaz görmenizi sağlayabilir. ben sevgilim kadar karizmatik gülen onun kadar güzel sinirlenen onun kadar hoş sesi olan onun kadar güzel yürüyen onun kadar temiz bir erkek ve bana değer veren birini görmedim hayatımda... Burnunu çekişi bile bi hoş geliyor yahu bana kaydirigubbakcemile3 hatta ben sevgilimin sinirli halini bile acayip beğeniyorum bi sinirlense baksam nasıl oluyor diye ama bana sinirlenmesin tabi başka bişeye kaydirigubbakcemile3 manyakmıyım neyim yaaa kaydirigubbakcemile3 herşeyine hayranım onun ya dudakları bakışı boyu posu vücudu ooof of özledim Komando sevgilimi ben :asigim: GÜZELLİK GÖREN GÖZDE.. :)))

aynen canım insanın gözüne güzel görünüyor her hareketi. yakışıklı olmasa da hiç önemli dğil ben sevmişsem gerisi boşşşş.

Bizde de tam tersi bir durum söz konusu ben çirkinin erkek arkadaşım yakışıkl Birgün beni bırakıp gider mi acaba

Biz nişanşımla ilk tanıştığımızda fiziksel çekicilik bakımından denk sayılırdık. Ben öyle çok havalı, iddalı giyinen bir insan olmadım hiç ama hep bakımlı ve temizimdir. Giyinmek konusunda kendime hayrım yok ama bütün kuzenlerim, arkadaşlarım ve kız kardeşim asla ben olmadan alışverişe çıkmaz yani çevremdeki herkes zevkime güvenir. Gel gelelim benim aşkıma; herkes söylerdi "pisipisinin aşkı bakımsız ama çocukta potansiyel var" diye. İşte ben de zamanla aşkımı değiştirdim. Önce saç modelini elden geçirdim sonra sakal traşını ve en son olarak da 2 sene önce ona giyinmeyi öğretmiş bulundum, artık ben olmasam bile gidip kendine yakışanı buluyor Tabi tüm bu "beni baştan yarat" olayından sonra benim nişanlı oldu mu bir brad pit bir leonardo dicaprio Ben yanında sönük kalıyorum yaaaa :2: Yolda yürürken kızlar bana rağmen laf atıyorlar nişanlıma ya da şöyle bir boydan boya süzüyorlar. Ellerimle bir canavar yarattım ben

insan olsunlar önce,kişiliği oturmamış dengesiz ama dünya yakışıklısı olsun ne fayda eder ki..
iki kişini uyuşuyosa kafaları gerisi boş..

Seviyorsan çirkin gelmez demiş çoğu kişi
aslında mantıken doğru ama
bi de şunu sormak lazım
"çevreden gelen tepkiler varmı ve varsa sen bunu ne kadar ciddiye alıyorsun?"

eski sevgilim için arkadaşlarım sen daha iyilerine layıksın derdi.
doğru ondan daha yakışıklı biriyle birlikte olabilirdim
ama o açıdan bakmadım ben konuya..karakteri daha mühimdi benim.
he tabi sonra karakterinin de 5 para etmiceni anlayınca yol verdim zaten..

yani demem o ki seviyorsan,çevreden gelenlere kapat kulağını
ve kılık kıyafeti değiştirmek senin elinde..dene bence çok rahatsızsan.

kızlar konunun üstünden bayağı bi geçmiş ama bende yazmak istedim..ben nişanlımı yakışıklı buluyorum ama etrafımdaki herkes yakışmıyorsunuz daha iyi biriyle olamazmıydın diyorlar.bu zamana kadar karşıma çıkıpta yakışıyosunuz diyen hiç olmadı ama benim çok sinirim bozuluyor ya onlara ne ki herkesin hakkında yorum yapıyorlar..tamam yakışıklı olmayabilir ama sempatik ve içi iyi yanii..3senedir bu insanları hep böyle çekiyorum her defasında da moralim bozuluyor olur olmaz yorum yapıyorlar..madem ki ben bu adamla 3sene beraberim madem aşığım demek ki iyi bir yanı var o da iç güzelliği değilmi amaa..

Kızın güzeli çirkini olur,erkeğin iyi kötüsü olur kızlar.
Eğer size iyi davranıyor saygı duyuyor seviyorsa nasıl göründüğü umrunuzda olmaz.Şu an birlikte olduğum kişi çok yakışıklı kızlar çok bakıyor emin olun bu daha zor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…