çirkin koca/nişanlı/sözlü/sevgilisi olanlar?

Benim sevgilimde çirkin -tatlicadiarzu-
Hiç yakışıklı sevgilimde olmadı
Nerde çirkini var , ben gidip onu bulurum kafamçokkarıştı
Var bende bi enteresanlık ama daha çözemedim
Erkek arkadaşımda hep der ben seni yanında çok sönük kalıyorum diye , bide şişko
Oyyy oyy
Dış görünüşüne aşık olmadım ben onun , çok peşimden koştu kereta sevdirdi kendini:asigim:
Çirkin mirkin napalım ksmetimde çirkin varmış , çirkin sanşsı olsunda

Ya seviyorsaniz cirkin güzel ne fark eder ben bunu anLamadim ...

Ben esimi oLdugu gibi seviyoRum..
ilk baslarda anneannem ayy bunumu bulmus hic yakismiolar diyordu ama ben umursamiyordum..
cünkü esime asigim.. isterse maymuna benzesin o icimdeki ask oldugu sürece o benim gözümde kanatsiz bir melek kadar güzeldir...

hem huyu güzelse.. sizi seviyorsa.. dis görüsünüsün ne önemi var ???

cirkin eslere hep güzel bayanlar nasip olurmus..

ne biliyorsunuz belkide sevgiliniz//esiniz cirkin degil siz kendiniz kendinizden memnun degilsinizdir ve gözünüze öyle geliyordur...

bu benim fikrim valla.. cirkin insan yokdur bakimsiz insan vardir bunuda unutmayin

Güzel çirkin ne farkeder sevdikten sonra : )Bi süre sonra zaman kimseye acımıyor zaten zamanın ne güzelliğe nede her hangi bir şeye saygısı kalmıyor :)

Bitane erkek arkadaşım vardı ilk çıktığım zamanlar tipi iyi gelmezdi ama çok eğleniyorduk anlaşıyorduk..
Sonra benim için dünyalara değişilmez bi güzellik oldu..Halbuki o hala aynıydı..
Ama değişen benim ona olan sevgimdi..boshayallersmile

benim sevgilim yokkkk:çok üzgünüm:
ama olursa çirkin olsun biraz yani öle çok yakışıklı dikkat çekici biri olmasın ki benden başka kimse bakmasın ben öle istiyorumopuyorumnanaktan
çok kıskancım galibaakaydirigubbakcemile3

Canım benm bi arkadaşım vardı kendisi çok güzeldi ama öyle böyle değil bir kız bu kadar mı güzel bu kadar mı çekici olur dersinn. Ve çokta iyiydi. Bir çocuk buldu ona yakışmayan allahın gücüne gitmesin hiç yakıştıramadık. Herkes dedi kesin kız ayrılcak . Öle olmadı ama 2 yıl çıktıktan sonra çocuk kızı başka bi kızla aldattı. Üstelik aldattığı kızda çok güzel ve çekici bir kızdı. Herkes şaşırdı çocuk hakkında şakalar yapmaya başladılar istanbulda güzel kız kalmıcak bu çocuk yüzünden diye.

Bide şöyle bir hikayem var benim amcamın oğlu inanılmaz yakışıklıdır. Benim arkadaşlarım hep bize gelirdi onu görmek için. Bir kızla evlendi geçen yaz , biz kızı ilk 3 sene önce sözlendiklerinde görmüştük kız kuzenimden 3 yaş büyüktü ama 10 yaş büyük gösteriyodu. Güzelde değildi. Yengem falan istemedi bu kız benimle yaşıt duruyo dedi. Ama kuzenim çok seviyordu. 1 kere bile kavgalarını duymadık. Bir defa doğum günümü kutlamak için bir mekana gitmiştik arkadaşlarımla kuzenimde gelmişti kız başımıza durmayalım diye. Bir arkadaşım vardı çok cilveci bi kızdı az değildi yani çocuğa sırnaşmaya falan başladı çocuğu yoldan çıkarsın diye yapmadığını bırakmadı. Bende korktum benm yüzümden aldatcak kızı diye. Ama öle olmadı beni çekti kenara al şu kızı başımdan salak salak davranıyo dedi çok şaşırdım. Güzel bi kızı sevdiği kıza tercih etmedi.

Son düzenleme:
insana cidden sevdiği dünya yakışıklısı gelir..bana göre sevgilim çok yakışıklı..ama objektif bakınca dahi yakışıklı yani Allah için kara kaşlı kara gözlü uzun boylu yerim ben onu :asigim:

ama mesela sakalsız halini beğenmiyorum kendisine de diyorum çirkin oluyon o zaman diye sempatiksalakcinni

Ben aşkımı seviyorum ama bazen ciddi incelediğimde çok aman aman yakışıklı gelmiyor...
:roflol:
Kendi de söylüyor bazen ama çok sempatiktir...
Ben hep hokka burunlu olmayan birini istemişimdir hayatım boyunca, uzun olsun kıl torbası olmasın burnu güzel olsun.
Aşkım dahil 3 tane sevgilim oldu. 3 ü de bu dediklerime uyuyordu....
Aşkım benim ya yok ötesi...
:asigim:

yaaa kızlar yazdıklarınızı okuyunca çok güldüm ben yaa surat ifademı görmelısnız.. bende bu zamana kadar çıktıgım tüm erkekler yakısıklı oldu ne yazıkkı sızın kadar posıtıf bakamıyorum bu duruma ben terazi burcuyum ve güzellık benım ıcın cok önemlı yanımda bana yakısmayan birini gezdıremem asla ya bu durumdan memnunmusun dıye sorarsanız hayır derım cunku hep yakısıklı erkeklerle oluncada onlar cok havalı oluyor doğal olarak etraflarında zaten cok kızlar oluyor ve bu yuzdende değerınızı bılmıyor ama benımde yapım bu işte değiştıremıyorum kendımı benım o adama baktımı bakasım gelmelı içim ruhum gözüm gönlüm açılmalıı bee =)))

iyi diyon hoş diyonda arkedeş tipi güzel içi çürük çıktımı napacan kimse dört dörtlük değildir bulanada aşk olsun...

valla benimde var bitane herkes der yanına hiç yakışmıyo daha iyileri layık sana derler ama ne biliyim bana çok yakışıklı geliyo hatta zaafım var ona karşı..ben kaşını gözünü napacam bana yürek gerek yürek oda var onda çok şükür canımın canı o benim ya gerçekten seven içini görür kardeşim dışını değil..:jeyyar:

şöyle bi söz vardır ya ne insanlar gördüm üstünde giysi yok ne giysiler gördüm içinde insan yok..bende ne yakışıklılar gördümde fındık kadar beyni yok gözümüze ne yakışıklılar geliyo ama iç güzelliği yoksa dışıda beş para etmez buna emin ol...

ben eski sevgilimin kıvanç tatlıtuğa nası benzediğini anlatır dururdum,yıllar geçti aradan hem yeni halini gördüm hemde ikimizin bi resmini buldum,aslında daha çok picasso tablolarındaki adamlara benziyomuşsempatiksalakcinni

bence kızlar hiçbir zaman dış görünüşe önem vermeyin şahsen bn öleyim dışı ii olupda içi kötüyse napim bn onu.dış görünüşünü güzelleştirebilirsin ama içini huyunu o kalbini değişitiremezsin bu yüzden bn hiç önem vermemişimdir dış görünüşe

hakkınızda hayırlısı ne ise o osun canlarım

Allah seni ne yapmasın ya kaydirigubbakcemile3
Çok güldüm.
Picasso tablosu!!!
ohaoldumsmile

aşkıma çirkin diyemem ben:dilcikar:
kaşı, gözü, huyu güzel canım benim o
veee bana göre de ondan daha yakışıklısı yok:asigim:

evlendiğimde eşime herkes çirkin dedi aşırı zayıftı gözlüğü demode idi kıyafetleri

bedenine uygun değildi ama aradan uzun yıllar geçtikten sonra aksi gibi şimdi hali daha yakışıklı herşeyi ile herkes şimdide yakışıklı eşin var diyor hanımlar bu arada

şeytan tüyü var bütün kadınlar ona hayran !!!
sempatiksalakcinni

Benim de arkadaşlarımın bana hiç yakıştırmadığı bir sevgilim vardı. Aslında çirkin değildi ama küçük bir erkek çocuğuna benziyordu dış görünüş itibariyle. Yüzü güzeldi de vücudunu ben de hiç beğenmiyordum yanımda küçük kalıyordu;dışardan gelen olumsuz yorumlar sonucunda bende bir soğukluk oluştu. bilmiyorumkismile
Ve nihayetinde ayrıldım. bilmiyorumkismile
Çok aşık olmuş olsaydım başka insanların dediklerini bu denli umusar mıydım bilemiyorum tabi. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…