çirkin şansı

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar merhaba. Bir laf vardır hani Allah çirkin şansı versin.. Ne kadar doğru ya.Burda yanlış anlaşılmasın Allahın yarattığı kula çirkin demek kimseye düşmez ama mecazı anlıyorsunuz işte. Güzellerin niye kıymeti yok niye talihi yok? Atıyorum çekici fiziğe sahup olmayan bir bayanın özel hayatı çekici fiziğe sahip olan bayandan çok daha hareketli olabiliyor, eşi onu arzulayabiliyor.

Daha cilvelidir,isteklidir,iyi davranıyordur.
Doğru adamı bulmuştur.
Halden anlıyordur,boğmuyordur.
Çirkinim diye dünyayı zindan etmiyordur,diğerlerinin çirkin demesine de aldırmıyordur.

Atıyorum çekici fiziğe sahup olmayan bir bayanın özel hayatı çekici fiziğe sahip olan bayandan çok daha hareketli olabiliyor, eşi onu arzulayabiliyor.
Biz buna cilve diyoruz işte... Ne oldu biri canını mı sıktı ?

Genellememek lazım. Hem güzel hem gayet de iyi talihli insanlar biliyorum.

Eşinizle problem ne?

Benim şöyle bir düşüncem var, mesela neden güzel kadınlar aldatılıyor, çünkü kadın güzel diye capkın erkekler peşine düşüyor , elbet biri kadını kandırıyor, sonuç malum, bi süre sonra huylu huyunu yapıyor gene. Ama çirkin kadının doğru kişiyi bulma şansı bu nedenle daha yüksek, talibi az olur öz olur ( gerçi bu devirde çirkin olmak da mümkün değil artık, çirkin değilde bakımsız , özen göstermeyen demek lazım, bencede her kadın az bakımla çok güzel olur). Bu benim düşüncem tabi.

Birde bu işler güzelliğe bakmıyor, işve cilve sevgi ten uyumu, karşılıklı anlaşmak önemli. Karşındaki adam şeref yoksunu ise sen dünya güzeli ol işe yaramıyor

Guzelim cilveliyim mutluyum
Boyle genellemelere sinir oluyorum insan yeter ki akilli olsun bosverin dis gorunusu
Akil ve kendine guven bir kadinin en onemli ozellikleridir bana gore

Birincisi, guzellik gorecelidir. O kime gore cirkin? Sen kime gore guzelsin?
Ikincisi, her sey dis guzellik degil. Guzel sansi, cirkin sansi diyebilecek kadar sig olmayin. Bunun sansla ilgisi yok, dis gorunusle hic ilgisi yok. Insanin icine bakacaksin iliskilerde.
Guzel oldugunu dusunup, guzel oldugun icin sanssiz oldugunu dusunuyorsan kendini gelistirmek icin epey yol katetmen gerekir demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…