çirkin şansı

ben bu lafa çokta inanmıyorum. hayat seçimlerden ibaret. çok okuyoruz burada kara kaşına gözüne vurulup kanılan erkeklerin nasıl öküzlere dönüştüğünü. bu seçimleri doğru yapabilmek yani akıl işi bence. nişanlım şöyle, sevgilim böyle diye konular açılıyor, herkes arkana bakmadan kaç diye yorum yazıyor. sonraki konular eşim çok değişti oluyor. kişiler değişmiyor görmek istenmeyen kötü taraflardan kaçamaz hale geliyoruz hepsi bu.
birde güzellik çirkinlik gibi göreceli kavramlara takılmak çok manasız geliyor bana. güney Etiyopya'da ağzına tabak takıyor kadınlar güzelleşmek için. bu kadar çeşitli güzellik kavramının olduğu dünyamızda bu çok saçma bir avuntu bence.

Kendini güzel sananlarda gereksiz bir ego varda ondandır.Hele bir de etrafındakiler güzelsin çok güzelsin diyorsa artık havasından geçilmez dolayısıyla fazla ego fazla kendini beğenmişlik fazla mutsuzluk

Çirkin diye karısından boşananda biliyorum
Genel kriterlere göre karısı çirkin olupta karısını çok sevip kıymet verende biliyorum
Bu sçze hiç katılmıyorum

benim çok güzel ve talihi de çok güzel arkadaşlarım var doğrusu o yüzden bu söz yanlış bence
doğru olsaydı onlar mutsuz olurdu

Bazen kendimi oyle berbat ve yorgun hissediyorum ki, ustum basim darmadagin iki kucuk cocukla ugrasirken, gozaltim cokmus, ben aynaya bakmaktan kaciniyorum,fonlu suslu puslu hanimlari gorunce orhan gencebay caliyo arka fonumda, batsin bu dunya.. ama bnm adam eve geliyo, guzel karim mis kokulu karim, ela gozlu col hatunum.. dalga geciyosan carparim bi tane diyorum, istersem saat basi ust degistireyim kusmuk kokuyorum cunku, kizim surekli kusuyor.. velhasil guzel miyim bilmem ama bana bakan gozler beni oyle goruyo..
Cinselliginde guzellikle hic alakasi yok hemde hic..

peygamberlerimizden birisi yolda giderken bir gurup güel kız görmüş maşallah maşallah demiş sonra bir gurup çirkin kız görmüş ALLAH şansınızı bahtınızı açık etsin demiş ondanmıdır acaba

Çirkin şansı yoktur güzel egosu vardır. Güzel kadınlar gerçekten de daha az mutlu bana kalısa. Zira Ukrayna'da yaşamıyoruz ve ülkemizde eli yüzü düzgün kadın çok olsa da güzel kadın sayısı az. Bu yüzden bebeklikten beri güzellikleri vurgulanarak büyütülen kadınlar ilkokul ortaokul lise ve üniversitede bu yönüne vurgu yapan ve kendisine herşeyden önce bu özelliğinden dolayı aklaşanlar sebebiyle maddeyi yani vitrini önemsemeye ve dolaylı olarak soyut kavramlarla diğer insanlardan daha geç tanışmak yahut hiç tanışmamak bahtsızlığına düşüyor. Göz gördüğüne alışıyor da gönül davranışın her türlüsüne alışamıyor. Bizim minik prensesimiz hayatı boyunca prenses muamelesi gördüğü için erkeklerden prens tavrı bekliyor. Bu beklenti biraz ego biraz kibir biraz bencillik içeriyor aynı zamanda. Peki beyaz atletli prensimiz bu ayakları yer mi. Yemez.

Öte yandan çirkin dediğimiz kadın toplumda ya kişiliği ve aklı ile var oluyor yahut silikleşerek iyice görünmez oluyor. O, vitrinde birşey olmadığı için daha az mağrur daha tamahkar daha anlayışlı olmak 'zorunda' kalıyor. Çirkin şansı yoktur güzel egosu vardır diyorum.

Güzellikle çirkinle alakası yok bence bu durumun. Zaten insan güzel olur çirkin olur bu üstünlük yaratmaz bence sıkıcı olup olmamakla alakalı durum ben mesela biriyle tanışıyorum normal bir kadın ama öyle şen şakrak ki insanın ilgisini çekiyor veya güzel ama soğuksa itici geliyor

bence bu durum güzellik çirkinlikten ziyade özgüvenle alakalı.
erkek olsaydım güzel ama özgüvensiz kız yerine daha az güzel olan ama özgüvenliyi tercih ederdim.

Ah ahhahhaa çok tatlı yazmışsın,bayıldım.Fakat tamahkar sözünü kanaatkar yerine mi kullandın?
Tamahkar aç gözlü demek çünki.Kanaat etmek yerine de tamah etmek kullanılıyor bazen forumda.Tam aksi halbuki...

Çirkinler daha iyi sevişirmiş. Sadece bu bile yeter erkeklere.

Bence var öyle bisi
Etrafimda var yani sahidim :)

kaynak ne acaba? hiç duymadım da

Nasılsa güzelim adam kopegim hastam olsun demeyeceksin ayrica bu degim mı neyse cok kirici ,ne demek cirkin sansi benim felsefemde erkek adım atmalı olayı yoktur ,canım ne istiyorsa soylerim , adamlara hergun kuru fasulye yedirmeyin ,teşfik edin bak bakalım o zaman nasıl oluyo

Mutlaka bir yeri güzeldir içi güzeldir, genelleme yapmamak lazım herkes nasibi neyse onu yaşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…