- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.790
- 408
- Konu Sahibi greengirll
-
Ben deÇirkin ve şansızım. Geceleri kafama poşet geçirip ağlıyorum.
bence bu durum güzellik çirkinlikten ziyade özgüvenle alakalı.Kızlar merhaba. Bir laf vardır hani Allah çirkin şansı versin.. Ne kadar doğru ya.Burda yanlış anlaşılmasın Allahın yarattığı kula çirkin demek kimseye düşmez ama mecazı anlıyorsunuz işte. Güzellerin niye kıymeti yok niye talihi yok? Atıyorum çekici fiziğe sahup olmayan bir bayanın özel hayatı çekici fiziğe sahip olan bayandan çok daha hareketli olabiliyor, eşi onu arzulayabiliyor.
Çirkin şansı yoktur güzel egosu vardır. Güzel kadınlar gerçekten de daha az mutlu bana kalısa. Zira Ukrayna'da yaşamıyoruz ve ülkemizde eli yüzü düzgün kadın çok olsa da güzel kadın sayısı az. Bu yüzden bebeklikten beri güzellikleri vurgulanarak büyütülen kadınlar ilkokul ortaokul lise ve üniversitede bu yönüne vurgu yapan ve kendisine herşeyden önce bu özelliğinden dolayı aklaşanlar sebebiyle maddeyi yani vitrini önemsemeye ve dolaylı olarak soyut kavramlarla diğer insanlardan daha geç tanışmak yahut hiç tanışmamak bahtsızlığına düşüyor. Göz gördüğüne alışıyor da gönül davranışın her türlüsüne alışamıyor. Bizim minik prensesimiz hayatı boyunca prenses muamelesi gördüğü için erkeklerden prens tavrı bekliyor. Bu beklenti biraz ego biraz kibir biraz bencillik içeriyor aynı zamanda. Peki beyaz atletli prensimiz bu ayakları yer mi. Yemez.
Öte yandan çirkin dediğimiz kadın toplumda ya kişiliği ve aklı ile var oluyor yahut silikleşerek iyice görünmez oluyor. O, vitrinde birşey olmadığı için daha az mağrur daha tamahkar daha anlayışlı olmak 'zorunda' kalıyor. Çirkin şansı yoktur güzel egosu vardır diyorum.
Çirkinler daha iyi sevişirmiş. Sadece bu bile yeter erkeklere.Kızlar merhaba. Bir laf vardır hani Allah çirkin şansı versin.. Ne kadar doğru ya.Burda yanlış anlaşılmasın Allahın yarattığı kula çirkin demek kimseye düşmez ama mecazı anlıyorsunuz işte. Güzellerin niye kıymeti yok niye talihi yok? Atıyorum çekici fiziğe sahup olmayan bir bayanın özel hayatı çekici fiziğe sahip olan bayandan çok daha hareketli olabiliyor, eşi onu arzulayabiliyor.
kaynak ne acaba? hiç duymadım dapeygamberlerimizden birisi yolda giderken bir gurup güel kız görmüş maşallah maşallah demiş sonra bir gurup çirkin kız görmüş ALLAH şansınızı bahtınızı açık etsin demiş ondanmıdır acaba
Nasıl yani şaka mı buBenim kocam da halvet gecesi başıma poşet geçiriyor.
Böyle şansa .......
Elbette şakaNasıl yani şaka mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?