cirkinim:( mutsuzum:(

Ben çirkinim herkes özenerek yaratılmış ben aceleye getirilmişim ne demek ya.. Çarpılırsın maazallah..

Şükür etmeyi bilmediğimiz yetmiyor bir de Allah'ın yarattığını mı beğenmiyoruz.. Bu ne hadsizlik..

Çevrendekilerin zihniyeti de bir o kadar iğrenç.. Tek derdiniz erkekler size baksınmış, kızlar erkekler bakmaz diye sizi de yanına almıyormuş vs..

İç güzellik denen birşeyden hepiniz habersizsiniz sanırım..

İsyan etmeden önce ;

Gözün, kulağın, elin, ayağın olduğu için ve her sabah nefes alabildiğin için şükret !

Neye göre kime göre çirkin?? Bırde çirkin lafını hiç yakıştırmam kimseye. Bakımsız olabilir bir kadın çirkin aslaaa.
Sacını her zamankınden degısık topla yuzune gozune ıkı sey sur bak nasılda guzellesırsın. Oncelıkle senın kendını ıyı hıssetmen lazım. Bu ozguvenını getırır. Ozguvende oyle bır seydır kı dunyada kı en guzel kadından guzel hıssettırır senı

İnsanlar içindekileri çevresine yansıtırlar.Sebebi ne olursa olsun mutsuzsanız zaten kendinizi çirkin hissedersiniz ve çevrenizdekilerde sizi çirkin görür.Bunun için önce kendinizi mutlu hissetmek için birşeyler yapın.Çok güzel kadınların bile depresyondayken çirkinleştiklerini biliyoruz.Belki siz de depresyondasınız ve bu ölü toprağını atmak için birşeyler yapmanız gerekiyor.

22 yaşına gelene kadar güzeleşmek için hiçbir çaban olmadı mı ??

Yazdığın kadar takıntılı olsan şimdiye Angelina Jolie olmuştun

Öncelikle sen bu psikolojiyi üstünden atman lazım.Öncelikle anlattığına göre kendi üstüne düzen,şekil ver.Ben nereleri gezdim ama hiç senin gibi konuşan kız görmedim çirkinde olan vardı güzelde güzeller itildi benim etrafımda üniversitede.
Bunun nedeni güzellerin çok konuşması,ağızları bozuk olmaları ben böyle yaşadım çirkin diye nitelendirdiğim kişilerin ağzına bakıyorduk bunun nedeni SOSYAL olmalarıydı bunları yap yakın zamanda görürsün :) Yakın arkadaşlarım birkaçı.

PSİKOLOJİYİ ÜSTÜNDEN AT SOSYAL OL HADİ ÖPTÜM

Allahın yarattığına çirkin demek bana düşmez ama ortaokul ve lisede bi kız vardı kız güzel değildi kaba saba kapkara, kalın kaşlı beğenilmeyen bi kızdı.. ve çok da geçimsiz huysuz bi kızdı yüzünden akardı resmen... geçenlerde facede karşılaştım şimdi 28 yaşında inan tanıyamadım saç rengini değiştirmiş kaşlara şekil vermiş süper bi makyaj yapmış doğal ama inanılmaz yakıştırmış kendisine ve yüzünde inanılmaz huzurlu mutlu ve kendine güvenen bi ifade var... inan bana şok oldum resmen kız bildiğin 180 derece değişmiş.. bak arkadaşım ben de ortaokulda güzel değildim herkes dalga geçerdi saçlarım hep kısaydı kaşlarım biçimsizdi gözlük takardım vs hatta bi arkadaşıma sevgilin güzel mi diye sormuştum senden güzel olduğu kesin diye ters bi cvp vermişti nasıl içime oturmuş ki bak hala aklımdaa... ama liseye başladığım sene lens takmaya başladım ve saçlarımı uzattım kaşlarımı güzelce aldırdım şaka gibiydi ama lisenin kıskanılan kızları arasına girdim.. helee üniversitede kaşlarıma dövme yaptırdım iyice güzelleşti kaşım gözüm ortaya çıktı saçımın rengini deeğiştirdim ve hafif makyajımı asla unutmadım ve böyle böyle kendime güvenim geldi ve bu güvenim etrafıma yansıdı.. haaa şunu diyen çok erkek oldu etrafımda aman allah güzel bi kız değilsin ama bi havan var ve dönüp 2. kere baktırıyosun kendine diye.. ki bence bu daha önemli sonuçta dünya güzeli olup dikkat çekmeyen çok insan biliyorum... şimdi de hatta geçen gün iş için bi firmaya gittim makyaj yapamamıştım çok sıcak diye ordaki kadın bile dedi yaa resmen sen de benim gibi makyaj öncesi ve sonrası gibisin makyajsız halin daha bi değişik demişti ama inan bozulmadım çünkü benim yaptığım makyaj bi rimel bi kalem bi ruj... :) hatta beraber epey bi güldük bu lafına ben de haklısınız dedim esmer olmama rağmen kirpiğim falan açık renk olduğu için ölü balık gibi oluyo bakuışlarım makyajsız dedim.. epey eğlendik hatta kadın en son sen hoş bi kızsın falan demeye başladı...
bunları neden anlatıyorum biliyo musun sonuçta güzellik içten gelen bişe sen kendine bakarsan ve güzel olduğuna inanır ve kendini sevmeye başlarsan bu karşındaki insana aynı şekilde yansıyo ve senin "değişik bi havan" olduğuna hoş bi bayan olduğuna inanmaya başlıyolar bence sen kendini güzel olmadığına inandırdığın için kendini salmışsın ve mutsuz ve güvensiz bi ifadeyle geziniri olmuşsun... silkelen ve kendine gel canımm bak herşey nasıl güzelleşecek...

O kadar kötülerdi ki.... Yanıma hiç kimse oturmak istemiyordu ve bu yüzden okulu hiç sevmiyordum. Sürekli kafama taktığım için derslerime çalşamyordum öğretmene konsantre olamıyordum.... Sırf saçlarımı annm erkk traşı yaptrdı diye saçımdaki bitleri temzlemş olsakta adım bitli kalmştı.. saçlarımı annm o günden sonra uzattırmamı istemedi hep kısa küt yapardı. Bütün kızların saçında renki tokalar uzun saçlılar benim saçım en fazla kulak memesinde... Şimdi saçlarım çok uzun kalçama geliyor. Ve şu an saçlarımı öyle beğeniyorum ki hatta bu zamana kadar görüştüğüm erkek arkadaşlarım en çok saçlarımı beğendiler... ama bi zamanlar bu güzel saçlarım herkesn neffret ettiği tiksndiği saçlardı.... Yüksekokulu bitrdikten sonra bi köyde iş eğitimi derslerine girdim ücretli olarak.. sınıfta bi kız vardı tek oturuyordu saçı erkk traşıydı aynı eski çocukluğum geldi gözüme... onu herkes hor görüyordu... Bi gün o kızı yanıma çağırdım. dedim ki ben senin hep yanındayım. kendine güven sen çok güzel çok özel bir kızsın dedim. bence bu sınıfta en güzel kız sensn dedim... saçlarını annene temzlet dedim ona çok güzel tokalar hediye ettim, okul giysisi çok paspaldı ona okul giysisi aldım ve ertesi gün oklula öyle geldi. sürekli onu uayrdım dik dur sen çok başarılı bi öğrencisin derdim halbu ki çok yeteneksz ve başarsz dı ama onun yaptığı çalşmaları beğenmesemde beğendiğimi çok orjinal bulduğumu söylerdim... Öyle öyle o öğrenci kendine güveni gelmeye başladı değişti arkadaşlarının ona tutumu değişti... Büyükler biraz duyarlı ve gözlemci olmalı.. öğretmenler anne babbalar herşey onların elinde....

sen kendine bakıyomusu hiç?önce bunu cevapla...
ne biliyim giyimine saçına başna tüylerine özen gösteriyomuusn...yoksa paspal paspal güzel olmayı falan mı hayal ediyosun????
o dışarda gördüğün güzel kızların hepsi güzelliğine zaaman harcamasa özenmese o kadar güzel olmazlar emin ol buna!!!buna ben de dahil:))
şöyle duşumu alıp,saçlarıma şekil verip(yada saldığımda) doğal günlük makyajımı yapıp, güzelce giyinip üstüede pembe rujumu sürersem bende güzeli yok gibi gelir bana:))
biraz kendine güven!!!kendinle uğraş...şöyle şıkır şıkır ol!!

Çirkinsin diye kızlar kaçtı mı senden ? Bak bu olmadı işte. Bu komik. Böyle saçma sapan şeyler yazılınca insanın inanası gelmiyor.
Kızlar aksine güzel insanlarla arkadaş olmaktan korkar. Çirkinlerden değil.

Bence senin problemin aşırı özgüvensiz olman. Bu yüzden çok düşük bir enerji yayıyorsun etrafına ve insanların da senden kaçtığını düşünüyorsun. Ki zaten güven duymazsan kendine kaçırırsın çevrendekileri.

Halbuki güzel olmayıp da arkadaş çevresi çok geniş olan, kendine aşık mükemmel bir sevgilisi olan, çok başarı olan bir sürü örnek insan var. Dıştan çıkıp içine doğru bir yolculuk yap sen bence. Mesela şişman olan biri kendisiyle dalga geçebiliyorsa etrafındakiler onunla dalga geçmezler. Zaten bu kız ne olduğunun farkında derler. Sen de biraz olduğun gibi kabul etmeye çalış kendini.

Bence erkek konusunda en iyi örnek bu. Işın Karaca ve kocası.
Adamın coolluğuna bak bir de kadının çirkinliğine. Ne yüzü güzel ne de vücudu. Komple tipsiz.
Demek ki her şey dış görünüş değil.

Son düzenleme:

evet bu resimden de anlaşılıyo, her erkek güzelliğe önem vermez. bazıları paraya önem verir.

çirkinsen paran olcak, bilgin olcak, karakterin olcak. ... anca böyle dış görünüşünü kapatabilirsin.

dış görünüş önemli değil diyerek kendimizi kandırmayalım. bize göre önemli olmayabilir ama dışardaki milyonlarca insan için önemli.

Adam yönetmen ve gayet paralı. Reklam çekiyor. Benim verdiğim örnekte para mevzusu geçerli değil.

Ayrıca dış görünüşün önemli olmadığını söyleyen yok. Herkesin beğendiği bir insan tipi vardır illa ki. Ancak, dış görünüm değiştirilemiyorsa insanlar başka yönden kendilerini geliştirecekler. Dışı güzel olup çekici olmayan, etrafına ışık yaymayan insanlar da var. Zevk denen bir mevzu da var. Kime göre neye göre güzel ki ayrıca ? Şişman kadın seven bir sürü erkek de var şu dünyada. Mesela bana Kıvanç Tatlıtuğ'u getirseler yüzüne bakmam tipim değil. Nerde kaldı güzellik. ?

Bir örnek daha. Lost'un yıldızı Josh Holloway ve karısı. Bu işler kısmet ve enrji olayıdır. Asla tip falan dinlemez.

Son düzenleme:
mesajlariniz icin tesekkürler arkadaslar
bazilari abartigimi düsünebilir ama öyle degil beni belki anliyamazsiniz abartigimi düsünenler
ama mübarek gün yemin ederim hergün yasiyorum bunu artik disariya bile cikmiyorum
hergün okulda cirkinligimle ilgili laflar duyuyordum dalga geciyorlardi tek sinif olsa neyse
yolda bile erkekler yüzüme bakmio hemen basini cevirio metroda karsimda bir erkek otursun hemen basini alta egiyor
arada kizlardan erkeklerden bile laf duyuyorum arkadaslarla disariya ciksak onlara bakan gülümseyen oluyo benimle ilgilenen yok

benim sorunum yüzümden fotoraf bile cekmiyorum yillardir güncel fotografim bile yok cenem cok kücük bicimsiz sag yanagim eyri gibi ve digerinden sis
bakim konusuna gelirsek kendime cok bakiyorum saclarim hergün yapili makyaj yapiyorum kiyafetlerime özen gösteriyorum ama yine fayda yok

bu kadar takıntı yapmayın.çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır:)

Bu dünyada kimseye kulak asmayacaksın asıl kendileri çirkin çirkin diyenler inan ya da eşi çirkindir ne bileyim kızı ,kız arkadaşı başkasını acıtarak rahatlayanlar.Öncelikle böyle insanları haytaından çıkartmalısın.Kendini iyi hissetmelisin güneş gözlüğü tak kimsenin suratına bakma bile..topuklu ayakkabılar giy dik başlı yürü..öncelikle kafandan bu düşünceleri eritmelisin..Seven insan karşısındaki insanı her türlü güzel görür zaten...o güzel denilen görüntüler zaten tazelik diyelim 40 tan sonra gitmeye başlıyor ..önemli olan seni sen olduğun için birlikte olan insanlar hayatında az ve öz insan olsun.Başka diyebilceğim güzellik görecelidir mesala hülya avşarda fotoshopsuz makyajsız o kadar dünyanın en güzel kadını değil bence..mankenler kusursuz gözüktükleerini sanıyoruz onlarda normal insan yüzleri hariç podyuma çıkmadan tüm vucutlarını makyaj yapılıyormuş ki

Son düzenleme:

Nasıl bir yüzün var ? Nasıl bir vücudun var ? Ten rengin , göz rengin, saç rengin ?
Burnun mu çok büyük, çenen mi garip, gözlerin mi çok kötü ? Neren çirkin.?
Neyinle dalga geçiyorlar ki ?

Canım az önce profilini inceledimde Almanya da yaşıyorsun sanırım ...olayı genellemek istemiyorum ama benim karşıdan gördüğüm Almanya da yaşayan vatandaşlarımız ne Türk gibi ne bir Avrupalı gibi ortada kalmışlar dejenere diyorum ben onlara inan onlar gibi değilsen çok güzelsin sen ..onlar gibi olmadığın için onlara öyle geliyordur...O kadar sapıtmış görünüyorlarki kopmuşlar herşeyden.. deri ceketler ,her tarafları delik ...ordaysan sakın kendini çirkin hisetme ..

Nasıl bir yüzün var ? Nasıl bir vücudun var ? Ten rengin , göz rengin, saç rengin ?
Burnun mu çok büyük, çenen mi garip, gözlerin mi çok kötü ? Neren çirkin.?
Neyinle dalga geçiyorlar ki ?

yüzüm uzun hatta hickimsede görmedigim cok uzun bir anlim var uzayli gibi :/ vucudum normal buara kilo aldim vermeye calisiyorum beyaz tenliyim ela göz sac rengim kahverengi
burnum kücük normal yani gözlerim sis gibi duruyo iste yüzümle dalga geciyorlar cirkinim diye yanaklarim sekilsiz cenem kücük yüz seklim cok garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…