- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi depresif insan
-
Aslında derdim erkekler falan değil . 2 yıllık hiç ayrılmadan devam eden ciddi bi ilişkim var sevgilim beni beğendiğini söylüyo ama sorun zaten benım beğenmemem bi türlü inandıramıyorum kusurlarımı düşünüp duruyorum mesela göz altı koyuluklarım (genetik) kolumdaki tavuk derisi görünümü (keratosis pilaris hastalığı deniliyo) tüylerim ( aslında benden çok daha kotulerını gordum ama ben tüy konusunda fazla takıntılıyım çok sert olmasalarda her yerde olmaları benı deli ediyor ) boyumun kısa olması ve daha bir çok şey
gülünce, çirkin olan insan yoktur.
gülümse
benim de gözlerimin altı genetik olarak koyu
göz kapaklarımdan biri daha düşük
boyum bir buçuk metre dahi yok
biraz kambur dururum
kirpiklerim de çok seyrek
saçlarım ince telli ve çok az görünüyor şekle girmez bi türlü
burnum da kemerli gibi sanki
yüzüm ve kafam çok küçük
ama bunlar benim kendimi güzel bulmamı engellemiyor :)
kendini sevmeye değer bulmalısın
yaşın kaçtır bilmiyoırum ama bende 16 17 yaşında kendimi öyle görürdüm bi psikologa gittik ve o bayanın dediğini hiç unutmuyorum genelde yakışıklı erkekler ve güzel kızlar kendini çirkin görürler o günden sonra kedimi çirkin görmeyi bıraktım ben en güzelim dedim hep kendi kendime şekerim aynı sorunlar bendede vardı sivilcelerim çok var neden yüzümde delikler var herşeyi kafama takardım tek takılcak derdim bu olsaydı keişke dedim başka sorunlar karşıma çıkınca kendini çirkin görmekte ısrar edersen de etrafta seni öyle görür sen kendinini dinamik enerjik havalı hoş alımlı görürsen ise böyle göreceklerdir canım
guzellık tamamen görecelıdır
o turkıye guzelı olmus herkesın taş dedıgı mankenlerden ıyyyy bune dedıgım okadar kısı varkı
ama senınkısı kendını begenmemenden öte kendını sevmemen...
destek almalısın.
tebessüm edebilirsinAa bak dişlerimide beğenmıyorum gülümse deyince aklıma geldi
Guzelmişim. Iyi biriymişim hep öyle derler. Gel gör ki eşimin gözü benden başka herkeste oldu. Ee eee ne yapım ben böyle güzelliği. Dert etme. Güzellik bir b.k'a yaramıyor.
Herkesin ayrı ayrı dertleri varrr ülkecek psikologa gitmemiz lazım sanırım
Zaten şuanda rövanşta olan meslek. Psikologluk
Bence sen güzelsin ama o sahilde, kafede gördüğün kızlar gibi kokoş değilsin. O yüzden zannediyorsun ki çirkinsin, kendini standarda uygun görmüyorsun. Seni görmedim ama çirkin olduğunu düşünmüyorum, kafamıza yerleştirmişler; zayıflar güzeldir, kat kat makyajlı kızlar güzeldir, saçı boyalı kızlar güzeldir diye. Gülse Birsel'in bir yazısı vardı bu konuda, araştır da oku istersen.
Aslında derdim erkekler falan değil . 2 yıllık hiç ayrılmadan devam eden ciddi bi ilişkim var sevgilim beni beğendiğini söylüyo ama sorun zaten benım beğenmemem bi türlü inandıramıyorum kusurlarımı düşünüp duruyorum mesela göz altı koyuluklarım (genetik) kolumdaki tavuk derisi görünümü (keratosis pilaris hastalığı deniliyo) tüylerim ( aslında benden çok daha kotulerını gordum ama ben tüy konusunda fazla takıntılıyım çok sert olmasalarda her yerde olmaları benı deli ediyor ) boyumun kısa olması ve daha bir çok şey
Olmaz. Yüksek olsun ki deli veli ayırt edilsin.Benimde hayalimde ki meslek keşke üni puanları bu kadar yuksek olmasa zaten çok ihtiyaç var ne var yani düşük puanlı yapsalar biraz
Sırf bu konuyu açabılmek için daha az önce üye oldum. Ben daha çok genç bi kızım bir türlü kendimi beğenemiyorum insanlar bana güzelsin dediğinde bile teselli oldugunu düşünüp rahatsız oluyorum bazı günler aynaya bakmamak için elimi kenardan kenardan yıkadığım oluyo banyoda. Allah'ıma şükür elim gözüm yerinde ama bi türlü kendi içimde çirkin olmadığımı kabullenemıyorum bu his o kadar kötüki bütün hayat enerjinizi alıyo. En önemli sorun aslında bu değil. Asıl derdim mesela bi sahile kafeye gittiğimde ordaki akranlarım olan kızlar falan oldugunda kendimi ezik görüyorum yetersiz hissediyorum o his beni öldürüyor Lütfen bana bi teselli verin ne yapmalıyım nasıl geçirmeliyim bu hissi
kızkardeşim çok güzel bir kız her ortamda bütün gözler üzerinde olur herşeyiyle kusursuz diyebilriim özene bezene yaratılmış dediklerinden bir güzelliğe sahip huyu suyuda öyle
ama bugune kadar ona değer veren en basiti ne kadar güzelsin bile diyen bir sevgilisi olmadı hep kompleksli tiplerle karşılaştı o yüzden hep mutsuzdur biri iltifat etse neye yarıyoki çirkin olsam belki daha çok değer görürdüm der
demek istediğimi anladın sen =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?