Çirkinimmm !!!!

Kendindeki güzellikleri görmek istemiyorsun hep fiziksel olarak kendini başkaları ile kıyaslayacaksanda ozaman senden daha kötü durumda olana bak ve şükür et bende bunun gibi olabılrdimama değilim Rabbim çok şükürler olsun de! Allaha ne kadar yakın ise bir ınsan okadarda güzeldir Allah katında ınsanların yanındada güzellik geçici asıl olan iç güzelliğidir bunu unutma......görüyorumki sözlerim sana tesir etmiyecek dilerım Allah yar ve yardımcın olsun amin

yaşın kaçtır bilmiyoırum ama bende 16 17 yaşında kendimi öyle görürdüm bi psikologa gittik ve o bayanın dediğini hiç unutmuyorum genelde yakışıklı erkekler ve güzel kızlar kendini çirkin görürler o günden sonra kedimi çirkin görmeyi bıraktım ben en güzelim dedim hep kendi kendime şekerim aynı sorunlar bendede vardı sivilcelerim çok var neden yüzümde delikler var herşeyi kafama takardım tek takılcak derdim bu olsaydı keişke dedim başka sorunlar karşıma çıkınca kendini çirkin görmekte ısrar edersen de etrafta seni öyle görür sen kendinini dinamik enerjik havalı hoş alımlı görürsen ise böyle göreceklerdir canım

benim de gözlerimin altı genetik olarak koyu
göz kapaklarımdan biri daha düşük
boyum bir buçuk metre dahi yok
biraz kambur dururum
kirpiklerim de çok seyrek
saçlarım ince telli ve çok az görünüyor şekle girmez bi türlü
burnum da kemerli gibi sanki
yüzüm ve kafam çok küçük
ama bunlar benim kendimi güzel bulmamı engellemiyor :)

kendini sevmeye değer bulmalısın

guzellık tamamen görecelıdır
o turkıye guzelı olmus herkesın taş dedıgı mankenlerden ıyyyy bune dedıgım okadar kısı varkı
ama senınkısı kendını begenmemenden öte kendını sevmemen...
destek almalısın.

O kadar şanslısın kiiiii kendini beğenip sevebildiğin için keşke benimde çabalarım artık sonucuna ulaşşa da sevebilsem

Evet çok haklısınız ne dertler var hayatta ama bu özgüvensizlik de çok kötü her şeyden geri kalıyorsun tekrar söylüyorum küçük cocugu olan varsa aranızda lutfen sımdıden onlara özgüven kazandırın

Evet aslında internetten baktıgım kadarıyla depresyon görünüyor

Guzelmişim. Iyi biriymişim hep öyle derler. Gel gör ki eşimin gözü benden başka herkeste oldu. Ee eee ne yapım ben böyle güzelliği. Dert etme. Güzellik bir b.k'a yaramıyor.

Bence sen güzelsin ama o sahilde, kafede gördüğün kızlar gibi kokoş değilsin. O yüzden zannediyorsun ki çirkinsin, kendini standarda uygun görmüyorsun. Seni görmedim ama çirkin olduğunu düşünmüyorum, kafamıza yerleştirmişler; zayıflar güzeldir, kat kat makyajlı kızlar güzeldir, saçı boyalı kızlar güzeldir diye. Gülse Birsel'in bir yazısı vardı bu konuda, araştır da oku istersen.

Evett sanırım sorunn birazda diğer kızlarrda aslında . Küçükken beni ıslak hortumlamı dövdüler anlamadım ki bi insana hiç mi özgüven aşılanmaz kardeşim

kızkardeşim çok güzel bir kız her ortamda bütün gözler üzerinde olur herşeyiyle kusursuz diyebilriim özene bezene yaratılmış dediklerinden bir güzelliğe sahip huyu suyuda öyle

ama bugune kadar ona değer veren en basiti ne kadar güzelsin bile diyen bir sevgilisi olmadı hep kompleksli tiplerle karşılaştı o yüzden hep mutsuzdur biri iltifat etse neye yarıyoki çirkin olsam belki daha çok değer görürdüm der

demek istediğimi anladın sen =)

Ben çirkin olduğunuzu düşünmüyorum,
Bence biraz bakımsızsınız sanki. Kendinizi akranlarınızdan eksik görmeniz de bundan kaynaklanıyor.
Bence giyim kuşam konusunda biraz değişiklik yapın, hatta her zaman beğendiğiniz tarzda değil de biraz daha cesur ve iddalı olabilirsiniz. Daha sonra da kişisel bakımınıza dikkat edin, ufak değişiklikler yapın. Özgüveninizin yerine geleceğini düşünüyorum ..

Hatta şöyle bir örnek vereyim. Ben yıllardır saçımı düzlemeye uğraşırdım. Yine de hacimli ve güzel saçlarım olmazdı. Hatta saçlarımın doğal halini o kadar sevmezdim ki duştan sonra düzeltilmemiş saçımı biri görecek diye aklım kaçardı. Sonra erkek arkadaşım doğal halini gördü ve bu şekilde kullanmam şeklinde çok ısrar etti. Böyle daha güzel olduğumu söylüyordu her seferinde. Ve şuan herkes saçlarımın bana ayrı bir hava kattığını, daha dişi gösterdiğini, çok havalı olduğumu filan söylerler.

Neden yıllarca kendime bu kötülüğü yapmışım diye üzülüyorum şimdi.
Bence bir yerlerde bir strateji hatası vardır, biraz cesur kararlar vermelisiniz ..

Keşke kaderi de yüzü kadar güzel olsaymış üzüldümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…