- 28 Temmuz 2015
- 162
- 56
- 13
- Konu Sahibi depresif insan
-
Yüzü güzele kırk günde doyarsın, huyu güzele kırk yılda doyamazsın.
Çok teşekkür ederimm inşallah yakında bende inanıcam buna atlatıcam bu düşüncelerimiHer sabah uyandığında ben güzelim de kendine :)
Ve eminim çok güzelsin
kleopatrada çok çirkin bi kadınmış . neler becermiş :)))
eşimle bazen kavga ettiğimizde hep der yüzün kadar huyun güzel olsaydı keşke diye.. evet keşke
güzellik içteymiş be gülüm
yüreği güzel olanı herkes beğenir . bırak insanlığını beğensinler gerisi boş..
bi söz varya güvenme güzelliğine bir sivilce yeter .. ama ruhu güzel olanı hiç bişey bozamaz.
Ya ruhumun da o kadar mukemmel olmadıgını düşünüyosam ?
İşte bunların hepsi dertsizliktenÇok teşekkür ederimm inşallah yakında bende inanıcam buna atlatıcam bu düşüncelerimi
İşte bunların hepsi dertsizliktenah be güzelim (bak güzel dedim :)
Dünyada ne dertler var hiç çaresi olmayan ,millet kaşının gozunun kılının tüyünün dersinde ,şoyle bir etrafına bak anlarsın vizyonunu geniş tut ,sen kendine takılıp kalmışsın ,
Güzellik goreceli bir kavram kişiden kişiye ,durumdan duruma zamandan zaman değişir ,
Senin sorunun işinin olmaması bence ,okadar işsizsinki kafaya abuk sabık şeyleri takıp üzülebiliyorsun
Özgüvenin eksik ,kendini yalıtlarınla kıyaslıyorsun ,çok yanlış ,kişi özeldir ,kimse diğerinin aynı değil şu dünyada
Bir hatun tanıyorum, 40lı yaşlarında, çirkin bir kadın. Kısa boylu, kabarık saçlı, kocaman dişli falan bişey. Gözünde canlandı mı? İşte bu kadının başarıları türkiyenin en büyük finans dergilerinde sayfalarca haber oluyor. Zamanında patronun oğlunu tavlamış. Patronun oğlu dediğim de öyle sıradan patron değil, holding patronu. Türkiyenin sayılı iş adamlarından biri, dalyan gibi, yakışıklı. Sonra beğenmeyip ayrılmış. Şimdi başka bir yakışıklıyla evli. Bir kaç ay önce bir yemekte denk geldim hatuna. Bu kadar neşeli, bu kadar hoşsohbet bir insan olamaz. Eve dönünce eşime x hanım aslında çirkin bir hatun değil mi? Dedim. "Neresi çirkin be kadının, gayet hoş" diye cevap verdi. Yani nasıl göründüğün değil, nasıl yaşadığın ve kendini nasıl gördüğün önemli.
Ki eminim sen çirkin bir kız değilsin, sadece komplekslisin. Komplekslerinden kurtulmaya çalış.
benim de bir arkadaşım çok benzerBir hatun tanıyorum, 40lı yaşlarında, çirkin bir kadın. Kısa boylu, kabarık saçlı, kocaman dişli falan bişey. Gözünde canlandı mı? İşte bu kadının başarıları türkiyenin en büyük finans dergilerinde sayfalarca haber oluyor. Zamanında patronun oğlunu tavlamış. Patronun oğlu dediğim de öyle sıradan patron değil, holding patronu. Türkiyenin sayılı iş adamlarından biri, dalyan gibi, yakışıklı. Sonra beğenmeyip ayrılmış. Şimdi başka bir yakışıklıyla evli. Bir kaç ay önce bir yemekte denk geldim hatuna. Bu kadar neşeli, bu kadar hoşsohbet bir insan olamaz. Eve dönünce eşime x hanım aslında çirkin bir hatun değil mi? Dedim. "Neresi çirkin be kadının, gayet hoş" diye cevap verdi. Yani nasıl göründüğün değil, nasıl yaşadığın ve kendini nasıl gördüğün önemli.
Ki eminim sen çirkin bir kız değilsin, sadece komplekslisin. Komplekslerinden kurtulmaya çalış.
yaşına göre yorum yapcam
kaç yaşındasın
20 ve altıysa canım abartıyorsundur kesinlikle o yaşlarda çoğumuz kendimizi beğenmiyoruz :)
sonra ne de güzelim yahu diyoruz hehe
öyle çünkü kendine bakan her kadının ayrı güzelliği oluyor uçlarda bir çirkinliği yoksa tabi:)
Evet aslında karakterinizi begenen sizi seven insanların gözünde hep güzel oluyosunuz ama işte birde ben kendime güzelim diyebilsem buna inanabılsem
Bir hatun tanıyorum, 40lı yaşlarında, çirkin bir kadın. Kısa boylu, kabarık saçlı, kocaman dişli falan bişey. Gözünde canlandı mı? İşte bu kadının başarıları türkiyenin en büyük finans dergilerinde sayfalarca haber oluyor. Zamanında patronun oğlunu tavlamış. Patronun oğlu dediğim de öyle sıradan patron değil, holding patronu. Türkiyenin sayılı iş adamlarından biri, dalyan gibi, yakışıklı. Sonra beğenmeyip ayrılmış. Şimdi başka bir yakışıklıyla evli. Bir kaç ay önce bir yemekte denk geldim hatuna. Bu kadar neşeli, bu kadar hoşsohbet bir insan olamaz. Eve dönünce eşime x hanım aslında çirkin bir hatun değil mi? Dedim. "Neresi çirkin be kadının, gayet hoş" diye cevap verdi. Yani nasıl göründüğün değil, nasıl yaşadığın ve kendini nasıl gördüğün önemli.
En azından benide beğenen birsürü erkek varmış dersin. Yada gece kulubune git :)Hahahahaha buunuu çok sevdiiimmm :)) ama ülkemizde eşeğe bile tecavüz ediyolar yanii türk erkeği pek de seçici değil bence
kadın zamanımızın kleopatrası galiba
ay ben taktım bugün kleopatraya sdjkhsd
Bilmiyorum teselli olacak mi ama ben guzelim lakin hayatim b.k gibi. Guzellik hayatta mutluluk demek degil.
Ne sen sor, ne ben soyleyeyim, ama lafima inan.
Valla kleo halt etmiş yanında. 15 tane adamı diziyor karşısına, ceketler ilikli hazırolda durup hayran hayran bakıyorlar hatuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?