Çirkinimmm !!!!

kleopatrada çok çirkin bi kadınmış . neler becermiş :)))

eşimle bazen kavga ettiğimizde hep der yüzün kadar huyun güzel olsaydı keşke diye.. evet keşke

güzellik içteymiş be gülüm
yüreği güzel olanı herkes beğenir . bırak insanlığını beğensinler gerisi boş..
bi söz varya güvenme güzelliğine bir sivilce yeter .. ama ruhu güzel olanı hiç bişey bozamaz.

Ya ruhumun da o kadar mukemmel olmadıgını düşünüyosam ?

Çok teşekkür ederimm inşallah yakında bende inanıcam buna atlatıcam bu düşüncelerimi
İşte bunların hepsi dertsizlikten ah be güzelim (bak güzel dedim :)
Dünyada ne dertler var hiç çaresi olmayan ,millet kaşının gozunun kılının tüyünün dersinde ,şoyle bir etrafına bak anlarsın vizyonunu geniş tut ,sen kendine takılıp kalmışsın ,
Güzellik goreceli bir kavram kişiden kişiye ,durumdan duruma zamandan zaman değişir ,
Senin sorunun işinin olmaması bence ,okadar işsizsinki kafaya abuk sabık şeyleri takıp üzülebiliyorsun
Özgüvenin eksik ,kendini yalıtlarınla kıyaslıyorsun ,çok yanlış ,kişi özeldir ,kimse diğerinin aynı değil şu dünyada

yaşına göre yorum yapcam
kaç yaşındasın
20 ve altıysa canım abartıyorsundur kesinlikle o yaşlarda çoğumuz kendimizi beğenmiyoruz :)
sonra ne de güzelim yahu diyoruz hehe
öyle çünkü kendine bakan her kadının ayrı güzelliği oluyor uçlarda bir çirkinliği yoksa tabi:)

Bir hatun tanıyorum, 40lı yaşlarında, çirkin bir kadın. Kısa boylu, kabarık saçlı, kocaman dişli falan bişey. Gözünde canlandı mı? İşte bu kadının başarıları türkiyenin en büyük finans dergilerinde sayfalarca haber oluyor. Zamanında patronun oğlunu tavlamış. Patronun oğlu dediğim de öyle sıradan patron değil, holding patronu. Türkiyenin sayılı iş adamlarından biri, dalyan gibi, yakışıklı. Sonra beğenmeyip ayrılmış. Şimdi başka bir yakışıklıyla evli. Bir kaç ay önce bir yemekte denk geldim hatuna. Bu kadar neşeli, bu kadar hoşsohbet bir insan olamaz. Eve dönünce eşime x hanım aslında çirkin bir hatun değil mi? Dedim. "Neresi çirkin be kadının, gayet hoş" diye cevap verdi. Yani nasıl göründüğün değil, nasıl yaşadığın ve kendini nasıl gördüğün önemli.

Ki eminim sen çirkin bir kız değilsin, sadece komplekslisin. Komplekslerinden kurtulmaya çalış.

Aslında hiç öyle değil bundan başka dertlerim de var diğer insanların dertleri oldugunu benımkının onlarınkının yanında çok ufak bır şey oldugunun çokca farkındayım

Evet aslında karakterinizi begenen sizi seven insanların gözünde hep güzel oluyosunuz ama işte birde ben kendime güzelim diyebilsem buna inanabılsem

benim de bir arkadaşım çok benzer
kızı görsen çirkin yani
ama bir duruş bi endam işveli konuşmalar gülmeler:)) bütün erkekler de ağzı açık izliyor ..
öyle yani görüntü değil sırf olay bütünde

uçlarda bir çirkinliğim yok yani bi gören dönüp tekrar bakmaz çirkin diye ama bıraz özgüvenlı olmam kendımı sevmem gerekmezmııı nıye akranlarım oldugunda tuhaf kotu bı hısse kapılıyorum

Evet aslında karakterinizi begenen sizi seven insanların gözünde hep güzel oluyosunuz ama işte birde ben kendime güzelim diyebilsem buna inanabılsem

Yaşın daha küçük, kendini geliştirmeye bak. Her konu hakkında söyleyecek bir sözü olan insanları genelde herkes sever. Hem de bir şeyleri bildiğin, ortamlara girince sohbet edebildiğin ilgiyi üzerine çekebildiğin zaman kendine güvenin gelir.

kadın zamanımızın kleopatrası galiba
ay ben taktım bugün kleopatraya sdjkhsd

Bilmiyorum teselli olacak mi ama ben guzelim lakin hayatim b.k gibi. Guzellik hayatta mutluluk demek degil.

Ne sen sor, ne ben soyleyeyim, ama lafima inan.

Tam da aklımdan bu geçti ya.
İnsanın bahtı güzel olsun.
Gerçi bizim hayatımız kendi çapımızda b*k gibi. Yoksa eminim ki çoğu insanın istediği başka güzelliklere sahibizdir.
O yüzden o kadar da karamsar olma cherrycim =)
Bizim de şansımız dönecek inşallah. =)

Valla kleo halt etmiş yanında. 15 tane adamı diziyor karşısına, ceketler ilikli hazırolda durup hayran hayran bakıyorlar hatuna.

helal vallaaaa .
ama bende şu konuşmasıyla karakteriyle sevimliliğiyle herkesi kendine sevdiren
cici bi hatun olmak isterdim ama yok !
güzel olduğum kadar uyuzumdur . eşim hep diyor yüzün kadar huyun güzel olsa diye
imrendim kadına . böyle olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…