Çirkinimmm !!!!

cok ciddiye almissin medcezirin yorumunu sakayla karisik sordugu her halinden belli.. bi de bunun icin kendini uzme

Dediğim gibi, basit bir terapi işi çözer..Hayatını zehir ediyorsa bu işi çözmen lazım..

Tam bir esmer güzelisin, hani bunu bizim söylememizin faydası yok şu an sana, terapi al bu konuda..Yarın bir gün evliliğinde de sorun yaşarsın bu düşüncelerle..

Ben de çirkinim ama cidden çirkinim. Bak en azından burdan fotoğrafını paylaştığında herkes samimi olarak güzel olduğunu söylüyor. Ben iki yıldır burada çirkin olduğumu söylüyorum ama bir üye bile "cogniiim sen çok güzelsin ama farkında değilsin. =)))" diye teselli etmedi. Bu yüzden her gün, tavana yapıştırdığım güzel kadın fotoğraflarına bütün hıncımla ok fırlatıyorum.

Hem tatli hem guzelsin

çirkinim bilmem neyım tarzında acılan konular bana hep ego tatmını için gelıyor.
fotonu bir şekilde göstermıssındır kesın

merak ettim bu kadını .

Ben eminim ki sen aslında güzelsin ama kendine güven sorunun var. önce bunu aş. Allah'ın yarattığı hiç bir şey çirkin değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…