- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Ya şimdi gerçekten kendinizi çirkin mi buluyosunuz yoksa çevrenin etkisiyle mi öyle hissediyorsunuz? Çünkü bizim insanımız malesef böyle aşagılamalara bayılır.. Bende çok maruz kaldım o yüzden anlıyorum sizi. Çirkin oldugumu düşünürdüm. Herkes çok güzel oldugumu söylerdi ama özellikle 2 kişi devamlı kusur bula bula psikolojimi bozmuştu. Ne zaman onlardan uzaklaştım o zaman düzeldim. Dünya güzeli değilim elbette ama kendimi çok güzel buluyorum açıkçası. Fotograf istemekteki amacımda buydu. Eğer kusurlarınız varsa makyajla, estetikle halledilebilir. Diğer türlüde ya çevrenizi temizliyceksiniz yada psikolojik yardım alacaksınız. Buradan başka türlü yardımcı olamayız malesef.bu psikoloji nedeniyle fotoğraflarımı hiçbir yerde paylaşmıyorum ve paylaşılmasından da hoşlanmıyorum.
Eskiden güzel miyim çirkin miyim diye sorgulamazdım kendimi.Onların o tavırlarıyla birlikte kendimi çirkin bulmaya başladım ve bu böyle devam ediyor.Ya şimdi gerçekten kendinizi çirkin mi buluyosunuz yoksa çevrenin etkisiyle mi öyle hissediyorsunuz? Çünkü bizim insanımız malesef böyle aşagılamalara bayılır.. Bende çok maruz kaldım o yüzden anlıyorum sizi. Çirkin oldugumu düşünürdüm. Herkes çok güzel oldugumu söylerdi ama özellikle 2 kişi devamlı kusur bula bula psikolojimi bozmuştu. Ne zaman onlardan uzaklaştım o zaman düzeldim. Dünya güzeli değilim elbette ama kendimi çok güzel buluyorum açıkçası. Fotograf istemekteki amacımda buydu. Eğer kusurlarınız varsa makyajla, estetikle halledilebilir. Diğer türlüde ya çevrenizi temizliyceksiniz yada psikolojik yardım alacaksınız. Buradan başka türlü yardımcı olamayız malesef.
Estetiğe karşı değilim ama şu an öğrenciyim.Estetiği ancak çalışmaya başladığım zaman yaptırabilirim.
ben de kendimde böyle değişimler oluşturmak istiyorum işte.
Anladım canım,inşallah her şey istediğin gibi olur.Yüz asimetri ameliyatı var. Bende öğrenciyim mecbur bekliyorum o zamana kadar yapacak bişey yok kilo falan vermeye çalışıyorum napalım
ya zaten sessiz kala kala psikolojimi bozdu.Kendisi 50 yaşında.Hep kendimi tutuyorum ama bir gün tutamayacağım.Konu sahibi seni kardeşinle kıyaslanan halana çok sinir oldum. Kendi çok mu güzel? Sana böyle şeyler söyleyen insanlara sessiz kalma.
Niye sessiz kalıyorsun iste. Kavga et demiyorum ama bir kıza çirkin olduğunu ima eden birinin de iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Mesela benim halam böyle yapsa ben de hala senin kilolar ne olacak ya bir türlü veremedin bir yandan yaş da gidiyor falan derim. Ama böyle insanlara sessiz kalırsan devamı gelir.ya zaten sessiz kala kala psikolojimi bozdu.Kendisi 50 yaşında.Hep kendimi tutuyorum ama bir gün tutamayacağım.
Hay Allahım ne insanlar var ya insan kelime bulamıyor konuşmayaEki Görüntüle 2232779 Fotoğrafını görsek keşke daha net konuşurduk çözüm açısından.Bence hiç de çirkin değilsin canım vardır öyle akrabalar malesef özellikle küçük yaşlarda çok etkiliyor insanı bilirim.kendi anımı anlatayım;daha 6 yaşındayım sevgili dayımın iki kızı aldı beni ortalarına kepçe kulaklı bi de saçını toplatıyor o kulaklarla saç mı toplanır ...gibi bi sürü cümle kurdular.eve gittiğim de o kadar çok ağladım ki kepçe kulaklıyım diye annem babam gece yarısı anca ikna ettiler kepçe olmadığına resim ekliyorum lütfen bak.(bu Arada belirtmek istiyorum ben 6 yAşındayken onlar 30 yaşına yakındı).Senin halan da benimkiler gibi işte,bi daha öyle bi imada hala galiba baba tarafıma çekmişim bende çirkin miyim ne gibi laflar vur sende.belki anlar hatasını.yaşına uygun makyaj iyi gelecektir psikolojine
teşekkür ederimNiye sessiz kalıyorsun iste. Kavga et demiyorum ama bir kıza çirkin olduğunu ima eden birinin de iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Mesela benim halam böyle yapsa ben de hala senin kilolar ne olacak ya bir türlü veremedin bir yandan yaş da gidiyor falan derim. Ama böyle insanlara sessiz kalırsan devamı gelir.
Bu arada, burada böyle çirkinim diye çok konu açılıyor. İstisnasız hepsinin de çevrelerinde böyle ozguvenlerini kıran birileri var. Kısacası çirkin olduğunu düşünmüyorum lütfen kendi kıymetini bil.
Çok haklısınız.Eki Görüntüle 2232779 Fotoğrafını görsek keşke daha net konuşurduk çözüm açısından.Bence hiç de çirkin değilsin canım vardır öyle akrabalar malesef özellikle küçük yaşlarda çok etkiliyor insanı bilirim.kendi anımı anlatayım;daha 6 yaşındayım sevgili dayımın iki kızı aldı beni ortalarına kepçe kulaklı bi de saçını toplatıyor o kulaklarla saç mı toplanır ...gibi bi sürü cümle kurdular.eve gittiğim de o kadar çok ağladım ki kepçe kulaklıyım diye annem babam gece yarısı anca ikna ettiler kepçe olmadığına resim ekliyorum lütfen bak.(bu Arada belirtmek istiyorum ben 6 yAşındayken onlar 30 yaşına yakındı).Senin halan da benimkiler gibi işte,bi daha öyle bi imada hala galiba baba tarafıma çekmişim bende çirkin miyim ne gibi laflar vur sende.belki anlar hatasını.yaşına uygun makyaj iyi gelecektir psikolojine
fotoğraf atmıyorum.esco foto atar mısın gözlerini kapatıp, merak ettim ne kadar 'çirkin'
olabilirsinki
Ay ben neye denk geldim... Şimdi anlaşıldı...Merhaba KK'nın güzel kadınları,umarım hayatınızda her şey yolundadır.Benim sizlerden fikir almak istediğim bir konu var.Kendimi uzun zamandır çirkin hissediyorum,ne yaparsam yapayım güzel olamazmışım gibi geliyor.Ben de güzel olmak ya da en azından kendimi güzel hissetmek istiyorum.Geçmişte yaşadığım kötü anılar bazen de halamın kardeşimle kıyaslamaları,söylenen küçük imalar kendimi daha da kötü hissetmeme neden oldu.Fotoğraf çekilirken çok geriliyorum,beynimdeki bir ses "sen hiç güzel değilsin,seni kim beğenir,kötü çıkacaksın işte." vb.şeyler diyor ve ben artık çok yoruldum.Bu psikolojiden kurtulmak istiyorum.Sizce neler yapabilirim?Artık bir şeyler yapmak istiyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?