Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt çıt mı kaynak mı? Hangisi daha iyi kullanımı saça zarar vermeyeni

evet katılıyorum sana ben de çıtçıt kullanıyorum yaklaşık bi senedir sorun şu ki çıtçıtların o çıtçıt yapan tokaları bozuldu artık saçıma zorla tutturuyorum bi de pas yaptı tokalar .. yani sırf çıtçıt kısmı bozuldu die atılmaz saçlar ama dikecek toka bulamıyorum bu çıtçıtlı tokaları nerden bulabiliriz?

kuaförlerde var o tokalardan. ama bişey sorucam çıtçıt ı takmak için krepe yapmıyo musunuz saçınızın dip kısmına. :44:
o da yıpratıyo benim bildiğim.

Postiş açık saçta kullanılır kiii...neden toplamk gerek dedin anlamadım????????

postiş at kuyruğu yapıp takılan değilmi açık nasıl kullanılıyor anlatırmısın canım? yada örnek paylaşırmısın ?

Kaynak saça bit gibi yapıştırılıyor yasa boncuklar tutturuluyor ama saca cok zarar veriyor postiş evet at kuyruğu olabilir ayda çıt çıt olabilir istediğinde takar çıkarırsın ve uğraştırmaz

Hangisi daha iyi kullanımı saça zarar vermeyeni zaten saçlarımdan olmuşum açıcı yüzünden , iyi karar vermeliyim
ben ikisinide kullandım ikiside zarar veriyor güzellik için katlancaz yapcak bişi yok :) çıtçıtta sürekli aynı yere taktığından orada dökülme başlıyor. kaynak daha rahat tak çıkar derdi yok ama oda zarar veriyo tbikide ama bence kaynak

çıt çıt tavsiye ederim çok rahat ancak insanın eli alışması grekiyor zaten çok çabuk alışıorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…