Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt çıt mı kaynak mı? Hangisi daha iyi kullanımı saça zarar vermeyeni

hem çıtçıt hem postiş hemde kaynak kullanmış biri olarak şunu söyliyim;

Çıtçıt; adından anlaşılacağı gibi parçalar halinde satılan ucunda çıtlamalı tokası bulunan bir saçtır.. genellikle ilave saç kullanmak isteyen hanımların ilk tercihidir. bende ilk çıtçıtla başlamıştım saçımı uzatmaya. ama hergün takıp çıkarmak, her taktığında şekli mükemmel ayarlayamamak, tokaların yanlardan görünme durumu, at kuyruğu toplarken ordan burdan çıkması şişkinlik yapması v.s nedenlerle iyice sıkılmıştım.. son bir umut olarak çıtçıtlarımı diktirip yarım ay şekline getirmiştim.. tek bir parça olarak taktığımdan takma aşamasında eskisi kadar sorun yaşamıyordum.. tekli parçalara gör nispeten kullanımı daha iyidir :34: dahada gür gösterir saçı :34:

Postiş; dediğiniz şey zaten at kuyruğu şeklindeki çıtçıtdır.. Salık bir saç için kullanılmaz ki :19:

Kaynak ; evet zahmetli evet pahalı bir yöntem :68: ama gel gör ki doğru kullanımla birlikte memnuniyetimi en çok kazanmış bir saç ekleme yöntemi.. kaynaklardan yapıldıktan sonra en fazla 3 gün batma ve acıma hissi duyuluyor sonra saç derisi zaten alışıyor. kaynak saçın her bölgesinde olduğundan mükemmel bir dolgunluk sağlanıyor, kendi saçından ayırt edilmiyor.. :19: denize gir çık saçların upuzun, aman kaydımı aman tokalar göründümü durumu yok :19:
saçını güzel bir şekilde tararsan dolaşma durumuda yok..
enn kötü yanı olarak zor kuruyan saç diplerini söyleyebilirim .. e tabi fönle biraz daha fazla kurutma durumu oluşuyor bu yüzden.. ama kaz gelecek yerden tavuk esirrgenmez misali ben uğraşıyorum sonuç güzel oluyor çünkü :21:
saçın uzama sıklılığına göre takıp çıkarttırdıktan sonra rahatça kullanılmasında hiç bir sorun yok bence :19:

o yüzden ben kaynak diyorum :46:

hem çıtçıt hem postiş hemde kaynak kullanmış biri olarak şunu söyliyim;

Çıtçıt; adından anlaşılacağı gibi parçalar halinde satılan ucunda çıtlamalı tokası bulunan bir saçtır.. genellikle ilave saç kullanmak isteyen hanımların ilk tercihidir. bende ilk çıtçıtla başlamıştım saçımı uzatmaya. ama hergün takıp çıkarmak, her taktığında şekli mükemmel ayarlayamamak, tokaların yanlardan görünme durumu, at kuyruğu toplarken ordan burdan çıkması şişkinlik yapması v.s nedenlerle iyice sıkılmıştım.. son bir umut olarak çıtçıtlarımı diktirip yarım ay şekline getirmiştim.. tek bir parça olarak taktığımdan takma aşamasında eskisi kadar sorun yaşamıyordum.. tekli parçalara gör nispeten kullanımı daha iyidir :34: dahada gür gösterir saçı :34:

Postiş; dediğiniz şey zaten at kuyruğu şeklindeki çıtçıtdır.. Salık bir saç için kullanılmaz ki :19:

Kaynak ; evet zahmetli evet pahalı bir yöntem :68: ama gel gör ki doğru kullanımla birlikte memnuniyetimi en çok kazanmış bir saç ekleme yöntemi.. kaynaklardan yapıldıktan sonra en fazla 3 gün batma ve acıma hissi duyuluyor sonra saç derisi zaten alışıyor. kaynak saçın her bölgesinde olduğundan mükemmel bir dolgunluk sağlanıyor, kendi saçından ayırt edilmiyor.. :19: denize gir çık saçların upuzun, aman kaydımı aman tokalar göründümü durumu yok :19:
saçını güzel bir şekilde tararsan dolaşma durumuda yok..
enn kötü yanı olarak zor kuruyan saç diplerini söyleyebilirim .. e tabi fönle biraz daha fazla kurutma durumu oluşuyor bu yüzden.. ama kaz gelecek yerden tavuk esirrgenmez misali ben uğraşıyorum sonuç güzel oluyor çünkü :21:
saçın uzama sıklılığına göre takıp çıkarttırdıktan sonra rahatça kullanılmasında hiç bir sorun yok bence :19:

o yüzden ben kaynak diyorum :46:

Çok sağol peki kaynak çeşitleride var sonunda ana saçı kaybetmemek için hangi türü daha sağlıklı acaba keratin kaynak, halka kaynak hangisi zarar vermez acaba zaten saçlarımdan oldum bidaha bi olumsuzluk daha yaşamıyımda kaldıramam bu sefer yeterince yaşadım seninki hangisi

Sağol canım tabi eklersen sevinirim fikir olur bana şimdi bir arkadaşın yorumunu okudum benimde pek bilgim yok yanıldımmı demiştim ama başka arkadaşta diyor postij sadece at kuyruğu şeklindemi kullanılıyor dicektim yazında salıkta kullanıyo demişin sen hımmm hani şu saçın arkasından çıtçıtlı olupta saça takılan değil dimi ondan saçı yolar demişler mantıklı geldi bunu takıp çıkarırken ama saçında bi yolunma olmuyo dimi goguldan bakmıştım saçı topuz yaparken kullandıgımız toka gibi saça monte etti

:))) yok yok çıtçıt değil tarakları var yolunma olmaz ben şimdi sana ayrıntılı fotoğraflar ekleyeceğim( önde görülen kahküller kendi saçımdır,taç takar gibi takıyorsunuz)

Eklentiler

• $Kopyası Resim 047.webp
    $Kopyası Resim 047.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 291
  • $Kopyası Resim 101.webp
    $Kopyası Resim 101.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 304
  • $krank 042.webp
    $krank 042.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 286
Son düzenleme:
evt toplanamıyacak kadar kısa malesef.önler kulak hizasında,arkalar ise ensede ve kat kat..

o zaman at kuyruğu şeklinde olanlardan değilde benim kullandığımdan kullanmalısın,fotoğraf ekledim neticeyi görebilirsin

:))) yok yok çıtçıt değil tarakları var yolunma olmaz ben şimdi sana ayrıntılı fotoğraflar ekleyeceğim( önde görülen kahküller kendi saçımdır,taç takar gibi takıyorsunuz)

Çok güzel olmuş güle güle kullan ne diyerek adını alacagım takınca çıkmıyo saçtan düşmüyo dimi rahatttır kullanımı bakacam inşAllah almaya gittiğimde soruyum iyisine denk gelecenki dogruyu söylücek satmak için bişeyi bazısı kullanışlı değilsede iyi diyo sayende bilgim olsunki şundan istiyom diyim

gayet rahat ve düşmüyor saçtan,bilirsin çıtçıt postiş satan yerler vardır muhakkak olmalı çevrende,zaten saçında deneyerek alırsın oradada görürsün rahatlığını içine sinerse alırsın ,eğer beğenirsen almak isteyipte fiyatı pahalı gelirse bana özelden msj yaz

gayet rahat ve düşmüyor saçtan,bilirsin çıtçıt postiş satan yerler vardır muhakkak olmalı çevrende,zaten saçında deneyerek alırsın oradada görürsün rahatlığını içine sinerse alırsın ,eğer beğenirsen almak isteyipte fiyatı pahalı gelirse bana özelden msj yaz

Tamam cilt doktoruna gidecem şimdi bugün bakabilirsem bugün bakarım bakamazsam gerçi bian önce almam lazım kafayı yicem yoksa böyle duramıyom denerim inşAllah pahalı değildir

Çok sağol peki kaynak çeşitleride var sonunda ana saçı kaybetmemek için hangi türü daha sağlıklı acaba keratin kaynak, halka kaynak hangisi zarar vermez acaba zaten saçlarımdan oldum bidaha bi olumsuzluk daha yaşamıyımda kaldıramam bu sefer yeterince yaşadım seninki hangisi

ben halka kullanıyorum , en sağlıklısı :34:

ben halka kullanıyorum , en sağlıklısı :34:

ben halka kaynak yaptırdığımda çok yıprandı saçlarım, çok da rahatsız ettiler. bu yüzden halka kaynağı hiç tavsiye etmiyorum. ayrıca yurtdışında da dikkatimi çekti, halka kaynak uygulayan salonlar çok az... ama herkeste aynı olmayabiliyor demek ki... ben de micro kaynak yaptırıyorum bir süredir, saçlarımın kaynak olduğunu bile hissetmiyorum, çok rahatlar...

benim saçım kulak hizzasında ben de öle senin taktıın giibi taksam olur mu bana da? çok sıkıldım da=)

Çok güzel olmuş güle güle kullan ne diyerek adını alacagım takınca çıkmıyo saçtan düşmüyo dimi rahatttır kullanımı bakacam inşAllah almaya gittiğimde soruyum iyisine denk gelecenki dogruyu söylücek satmak için bişeyi bazısı kullanışlı değilsede iyi diyo sayende bilgim olsunki şundan istiyom diyim

benim saçım kulak hizzasında bana da olur mu dersin, çok ihtiyacım var cevabını bekliorum:(

Tamam cilt doktoruna gidecem şimdi bugün bakabilirsem bugün bakarım bakamazsam gerçi bian önce almam lazım kafayı yicem yoksa böyle duramıyom denerim inşAllah pahalı değildir
benim saçım kulak hizzasında bana da olur mu dersin, çok ihtiyacım var cevabını bekliorum:(

Kesinliklee çıtçıtt. Çünkü 1 sene kadar boncuk kaynak kullandım ve saçlarımı çok kötü yaptı. saçlarım 2 senede çok zor kendine geldi. kaynakları çıkardıktan sonra döküldüler uzamadılar daha sonra çıtçıt kullanmaya başladım şimdi saçlarım oldukça iyi internetten görmüşsünüzdür zaten Hc kullanarak saçlarımı eski haline getirdim şuan sağlıklı bi şekilde uzuyolar. kullanmış biri olarak tavsiyemm hele ki saçlarınız inceyse kaynaktan uzak durun :) :49:

bende çıt çıt öneriyorum, çok severek kullanıyorum :21: , saçada hiç bir zararı yok. hatta bazı geceler onlarla yatıyorum, rahatsız etmiyor beni :31:

çıt çıtlı saç 1 ay sonra başına batmaya başlıcak ve uykuların haram olcak,çünkü saç uzadıkça çıtçıtlar aşağıya doğru iniyor ve çıçıtlı saça fön çekmek zor..kuaförde yaptırman gerek.sonra saç diplerini ıslak bırakmıcan:37: aslında zor değil..eğer bakımı ve uğraşmayı seviyosan yaptırabilirsin...

postişse takıp çıkartabildiğin için yıkanırken uyurken gayet rahat edebilirsin.postişlerini de ayrıca yıkayıp kullanırsın.saçına düzgün ve görünmeyecek şekilde takarsan her modeli yapabilirsin..çünkü saç modeline göre postişi takcan....

iyide çıt çıt kaynak değil ki. istediğin zaman çıkarıyorsun :25:

kesinlikle çıtçıt derim bende kullanmıştım bir ara kullanışlı oluyor kaynak yaptırmadım hiç ama yakın bir arkadaşım yaptırmıştı kaynakları çıkarttıktan sonraki saçları korkunç derecede seyrelmişti o yüzden tavsiye etmem hemde ek yerleri saçını toplayınca çok kötü görünüyor bence çıtçıt

arkadaşlar bu konu açılalı baya zaman olmuş fakat benim gibi herkes google dan çıtçıt kaynak ile ilgili bişi bakmaya kalksa bu forum sayfası açılıyor.... ufak bi yanlışlığı düzeltmek istiyorum postijle çıtçıt ı karştırıorsunuz... postij ayrıdır çıtçıt ayrıdır kaynak ayrıdır.... postij tokalı olanlardır.. tek parça halinde olanlar mandallı toka gibi saça monte edilir.. çeşitleride mevcuttur tabiki... çıtçıt kaynağın bir değişik versiyonudur saça kaynaklanmaz....yani çıtçıt tokaya monte edilmiş saçlrdır ki bu en sağlıklısıdır...kaynaktanda daha kullanışlıdır kullanabilene... saç dipleri krepelenerek toka gbi saça tutturulur.....kaynak ise saç diplerine yakın mesafeden saça monte edilen saçtan ayrılmayan ek saç işlemidir....anladığım kadarıyla hepiniz ilgilisiniz fakat ufak ayrıntıyı atlıyorsunuz...saygılar....

Back
X