çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

slm kızlaarrr
bugün itibari ile egzersize başladım yoksa bu gevşek göbüşün gideceği yok inş. bırakmadan devam eder sonuca ulaşabilirim

slm kızlaarrr
bugün itibari ile egzersize başladım yoksa bu gevşek göbüşün gideceği yok inş. bırakmadan devam eder sonuca ulaşabilirim
ınşallah gıder canım...azımle yapan basarır...
benımde baslamam lazım.çok üşeniyorumm..

hoşgeldın...
okumuyorum
okul çoktan bıttı..
yasın 34
yarın ıtıbarıyle yaniii...yarın dogum gunummmm :))

slm kızlaarrr

kızlar siz egzersizleri yapın sonra banada söylersiniz. ben başlayana kadar siz yöntem geliştirirsiniz. deneyimli annelerin olması çok güzel yaaa. kızlar bugün doktora gittik 2 gündür kaynanamlar gelmiyordu kendim baktım kızıma. istediğim gibi hemde. ve kızımın sarılığı düştü çok şükür. üstünede 2 günde 80 gram almış maşallah. bugünde kaynanam aradı iki gündür gelemedim yarın gelirim diyor. içimden dedimki keşke hiç gelmesen. ama gelir eee yemek yapması lazım bizim dolabı boşaltması için. ama kızmıyorum kızlar. Allaha havale ediyorum ve inanın helal etmiyorum. sonuçta kimsenin yanına kalmaz.

kızlarrr eliflee birlikteyız çay içiyoruzzzz eymenle ruyayıı bi görseniz öldük gülmektennnn çokşekerler ikiside şok geçiriyolarrrr
hıhh bı de kıskandırıyolar yaaa
kendı cevabını kendın vermışsın kuzum geçen sene bu zamanlar varlıgı mucızeydı...gezmeye gttg eve dönmemek için agladıgı günlerde olur merk etme
selam cnm saglıkla buyut bebişini.....ben annelık akademısı okumakla meşgulum bu ara
slm kızlaarrr
ikra su sayesınde egzersıze gerek kalmadı ılerleyen zamanlarda hatta kılo kaybından ölebilirim..onun hareketlerıne ısteklerıne yetııcem dıye bı haylı egzersız yapıyorum
şimdidennn dogum gününü kutlu olsun tatlımm...
maşallah cnm bundan sonra ıyıce toparlar merak etme....herşey çok daha güzel olsun ınşallh...

dün bı telefonn müsaitmisin yarınn evet dedim vee giriştim keke börek alllahhh ölüyorum yorgunlukdan şükür kazasız belasız atlattık ...bebek zıyaretı bıtmedı daha yaa yaşına girecek bebek nerdeysee...

canım yaa İnşallah çok teşekkür ederim. İnşallah hemencecik toparlarda gezmelere gideriz sizin gibi.

ooo siz daha çok gezersınız önümüz yazz...bizim bebekler tam kış bebegii.....tıkıldık kaldık evlere güneşi görüncede ne yapacagımızı şaşırıyoruz

canım adanaya pek kış gelmiyor bu yönden daha şanslıyız. ama biz yinede zor çıkarız gibi geliyor.

dilekim facedende yazdım ama doğum günün kutlu olsun canım. dilerim oğulların ve eşinle bir ömür mutlu olun. yuvanız huzurlu olsun ömrünüz uzun olsun. hayat boyu hep gülün. Allahım seni evlatlarının üzerinden evlatlarını senin yanından eksik etmesin.

slm canım bu kaynanalr böyle ne yapmalı bilmem. kaynanam dogumdan bir hafta önce geldi ve gelmez olsaydı. çene o biçim. söylenenlere hiç kulak verme benim durumuma düşersin. stresten bişeyde yiyemedim üç ay ancak emzirebildim zaten ıkıncı ay mamaya başlamak zorunda kaldım. yeterli kılo alamadı bebişim kendimi o kadar cok sucluyorumki üzülüyorumda ama yapacak birsey yok. hepsi stresten. keşke diyorum takmasaydım hiçbvişeyi yeseydım bol bol. ama o günler anlatılmaz onlar anlamazlar halinden. sana tavsiyem ye hewrseyden. ve bol bol uyuu yani fırsat buldukca

çok sağol canım. ben daha çabuk anladım canım. sarılık ve sütümün azalması büyük ders oldu bana. çok şükür kendime çeki düzen verdim hemen. artık konuşsun dursun herkes. inşallah kızımı kendi sütümle büyütecem. artık üzülmek yok. inşallah kimse beni üzemeyecek. uyku konusunda bişey yapamam. çünkü başka bakan yok kızıma. ama mutluyum kızım sağlıklı olsunda diyorum sadece.

günaydın kızlaaaaaaar. kimseler gelmemiş yaaa. dilekim resimlerini gördüm canım. maşallah size çoook güzel çıkmışsınızzz.

günaydın kızlaaaaaaar. kimseler gelmemiş yaaa. dilekim resimlerini gördüm canım. maşallah size çoook güzel çıkmışsınızzz.

canımmmmmmmm
tesekkur ederımmmmm..
kızın masallah esmer guzelııı.......

mrb kızlargeçen gün kıjıma sebze çorbası yaptım ama ilk kaşıkta kusacakmış gibi oldu.eşime söledim senin yemeklerini ben zor yiyorum o nasıl yesin diyor:26:havuç patates ve prinçten yaptım siz nasıl yapıyosunuz:26:

buda kızım görmeyen yok ama ben yine ekliyim dedim

Eki Görüntüle 167796

sultanım maşallah kızına allah analı babalı büyütsün...hayatı boyunca mutlu ve huzurlu olsun gülen yüzü hic solmasın inş... cok güzel bebişin ya yanımda olsaydıda biraz sevebilseydim kokulu kokulu öpüyorum onu ve seni allaha emanet olun canım rabbim bana ve olmayanlarada nasip etsin bu güzel annelik duygusunu...

canımmmmmmmm
tesekkur ederımmmmm..
kızın masallah esmer guzelııı.......
canım çook teşekkür ederim ilk doğduğunda beyazdı ama şimdi karardı yaa.

aminn canım amin.canımmm Allahım razı olsun. İnşallah sende en kısa zamanda tadarsın bu duyguyu. Rabbim sanada yaşatacak İnşallah. çok az kaldı.keşke yakın olsa gelebilseydin ne kadar güzel olurdu.

sagol canım inş rabbim cok bekletmeden yaşatır bu duyguyu...evet canım güzel olurdu ama olsun ben resimlerinden de seviyorum bebişlerinizi hepinizin bebişlerini rabbim nazarlardan korusun...bu arada ceylanım beni paylaşım sitesinde cıtır anneler topigine eklemiş sagolsun anne dgilim ama gercekten cok duygulandım beni unutmadıgı icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…