- Konu Sahibi NohutluPilav
-
ınşallah gıder canım...azımle yapan basarır...slm kızlaarrr
bugün itibari ile egzersize başladım yoksa bu gevşek göbüşün gideceği yok inş. bırakmadan devam eder sonuca ulaşabilirim
Ben foruma yeni katıldım aynı zamanda iki aylık anneyim oğlumla birlikte sizinle yazışırız artık. Annelik süper bişey. Allah bütün olmayanlara versin. Ben aynı zamanda edebiyat okuyorum. aranızda okuyan anne varmı
slm kızlaarrr
bugün itibari ile egzersize başladım yoksa bu gevşek göbüşün gideceği yok inş. bırakmadan devam eder sonuca ulaşabilirim
ınşallah gıder canım...azımle yapan basarır...
benımde baslamam lazım.çok üşeniyorumm..
hoşgeldın...
okumuyorum
okul çoktan bıttı..
yasın 34
yarın ıtıbarıyle yaniii...yarın dogum gunummmm :))
hıhh bı de kıskandırıyolar yaaakızlarrr eliflee birlikteyız çay içiyoruzzzz eymenle ruyayıı bi görseniz öldük gülmektennnn çokşekerler ikiside şok geçiriyolarrrr
kendı cevabını kendın vermışsın kuzum geçen sene bu zamanlar varlıgı mucızeydı...gezmeye gttg eve dönmemek için agladıgı günlerde olur merk etmesağol canım ben farkettim canım ilk. bana diye diye hasta edeceksin dediler. sanki hiç çocuk görmedik ertesi gn sağlık ocağına götürdük doktor sarılığı var dedi direk. pazarteside bebek doktoru işe. halbuki ilk başta dediğimde izin verselerde yapacaklarıma şimdi bunlar olmazdı. ama inşallah sütle düzelecek kuzum. artık sadece kızım var dünyada. konuşuyorlar ya sadece gülüyorum.
ceylanım yaa bizde böyle kızımı alıp gezmelere gidecekmiyiz. daha 1 yıl önce kendi hayaldi .Rabbime şükürler olsun.
canım çok sağol. amin inşallah. hurmayı eşim duymuş canım dün aldı başladım yemeye. dereotunuda duydum eşime dedim unutmuş. Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
selam cnm saglıkla buyut bebişini.....ben annelık akademısı okumakla meşgulum bu araBen foruma yeni katıldım aynı zamanda iki aylık anneyim oğlumla birlikte sizinle yazışırız artık. Annelik süper bişey. Allah bütün olmayanlara versin. Ben aynı zamanda edebiyat okuyorum. aranızda okuyan anne varmı
ikra su sayesınde egzersıze gerek kalmadı ılerleyen zamanlarda hatta kılo kaybından ölebilirim..onun hareketlerıne ısteklerıne yetııcem dıye bı haylı egzersız yapıyorumslm kızlaarrr
şimdidennn dogum gününü kutlu olsun tatlımm...ınşallah gıder canım...azımle yapan basarır...
benımde baslamam lazım.çok üşeniyorumm..
hoşgeldın...
okumuyorum
okul çoktan bıttı..
yasın 34
yarın ıtıbarıyle yaniii...yarın dogum gunummmm :))
maşallah cnm bundan sonra ıyıce toparlar merak etme....herşey çok daha güzel olsun ınşallh...kızlar siz egzersizleri yapın sonra banada söylersiniz. ben başlayana kadar siz yöntem geliştirirsiniz. deneyimli annelerin olması çok güzel yaaa. kızlar bugün doktora gittik 2 gündür kaynanamlar gelmiyordu kendim baktım kızıma. istediğim gibi hemde. ve kızımın sarılığı düştü çok şükür. üstünede 2 günde 80 gram almış maşallah. bugünde kaynanam aradı iki gündür gelemedim yarın gelirim diyor. içimden dedimki keşke hiç gelmesen. ama gelir eee yemek yapması lazım bizim dolabı boşaltması için. ama kızmıyorum kızlar. Allaha havale ediyorum ve inanın helal etmiyorum. sonuçta kimsenin yanına kalmaz.
hıhh bı de kıskandırıyolar yaaa
kendı cevabını kendın vermışsın kuzum geçen sene bu zamanlar varlıgı mucızeydı...gezmeye gttg eve dönmemek için agladıgı günlerde olur merk etme
selam cnm saglıkla buyut bebişini.....ben annelık akademısı okumakla meşgulum bu ara
ikra su sayesınde egzersıze gerek kalmadı ılerleyen zamanlarda hatta kılo kaybından ölebilirim..onun hareketlerıne ısteklerıne yetııcem dıye bı haylı egzersız yapıyorum
şimdidennn dogum gününü kutlu olsun tatlımm...
maşallah cnm bundan sonra ıyıce toparlar merak etme....herşey çok daha güzel olsun ınşallh...
canım yaa İnşallah çok teşekkür ederim. İnşallah hemencecik toparlarda gezmelere gideriz sizin gibi.
ooo siz daha çok gezersınız önümüz yazz...bizim bebekler tam kış bebegii.....tıkıldık kaldık evlere güneşi görüncede ne yapacagımızı şaşırıyoruz
slm canım bu kaynanalr böyle ne yapmalı bilmem. kaynanam dogumdan bir hafta önce geldi ve gelmez olsaydı. çene o biçim. söylenenlere hiç kulak verme benim durumuma düşersin. stresten bişeyde yiyemedim üç ay ancak emzirebildim zaten ıkıncı ay mamaya başlamak zorunda kaldım. yeterli kılo alamadı bebişim kendimi o kadar cok sucluyorumki üzülüyorumda ama yapacak birsey yok. hepsi stresten. keşke diyorum takmasaydım hiçbvişeyi yeseydım bol bol. ama o günler anlatılmaz onlar anlamazlar halinden. sana tavsiyem ye hewrseyden. ve bol bol uyuu yani fırsat buldukcahumana içiyorum canım suda içiyorum bide soda dediler onu içiyorum. doktor süt iç dedi sabah akşam birer bardak. malt içeceğini bende duydum. eşime söyliyim alsın canım. çook sağol. canım benimde önce nsıl akıyordu. konuştular konuştular pazardan beri azaldı. üzüntüden. ama dünden beri artık hiiiç umrumda değiller sütümde düzelmeye başladı çok şükür. hepsi üzüntüdenmiş yani. ve hiiç haketmiyorlar kızımı bunu anladım. kızımdan önemli hiç bişey yok. onlar konuşsun dursun. hani bi laf var artık öyle diyorum. it ürü kervan yürür. biraz ağır oldu ama inanın hakediyorlar az bile yaptıklarının yanında. mama mama diyorlardı kızım almıyor mamayı. aldılar cevaplarını. ben olmadan durduramıyorlar sürekli ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor. canım demekki kaynanaların kanında var geline eziyet. bu yazdıklarını okumuştum hatırlıyorum o günleri ve bende yaşarım diye korkmuştum ama meğer daha beterini yaşayacakmışım
yetiyor çok şükür artık. artık ağlamak üzülmek takmak yok. herkes işine baksın diyorum. çıtır annelerm benim sizi çook seviyoruzzz
slm canım bu kaynanalr böyle ne yapmalı bilmem. kaynanam dogumdan bir hafta önce geldi ve gelmez olsaydı. çene o biçim. söylenenlere hiç kulak verme benim durumuma düşersin. stresten bişeyde yiyemedim üç ay ancak emzirebildim zaten ıkıncı ay mamaya başlamak zorunda kaldım. yeterli kılo alamadı bebişim kendimi o kadar cok sucluyorumki üzülüyorumda ama yapacak birsey yok. hepsi stresten. keşke diyorum takmasaydım hiçbvişeyi yeseydım bol bol. ama o günler anlatılmaz onlar anlamazlar halinden. sana tavsiyem ye hewrseyden. ve bol bol uyuu yani fırsat buldukca
günaydın kızlaaaaaaar. kimseler gelmemiş yaaa. dilekim resimlerini gördüm canım. maşallah size çoook güzel çıkmışsınızzz.
canım çook teşekkür ederim ilk doğduğunda beyazdı ama şimdi karardı yaa.canımmmmmmmm
tesekkur ederımmmmm..
kızın masallah esmer guzelııı.......
sultanım maşallah kızına allah analı babalı büyütsün...hayatı boyunca mutlu ve huzurlu olsun gülen yüzü hic solmasın inş... cok güzel bebişin ya yanımda olsaydıda biraz sevebilseydim kokulu kokulu öpüyorum onu ve seni allaha emanet olun canımrabbim bana ve olmayanlarada nasip etsin bu güzel annelik duygusunu...
canım çook teşekkür ederim ilk doğduğunda beyazdı ama şimdi karardı yaa.
aminn canım amin.canımmm Allahım razı olsun. İnşallah sende en kısa zamanda tadarsın bu duyguyu. Rabbim sanada yaşatacak İnşallah. çok az kaldı.keşke yakın olsa gelebilseydin ne kadar güzel olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?