- Konu Sahibi NohutluPilav
-
mrbkızımla sağlık ocana gittik bugün.kıyafetlerle 8 kg. geldi.1.5 ayda 1 k.g almış maaşallah bi ara hiç kilo almıyodu çok şükür düzeldi artık
elif bahar maşallhhh kuzularınızaaa büyüyooo tosuncuklarr elif bziimkileri baskete yazdıralımmm sırıkk olucak bunlar eymende 69 cm geçen ayy
haydi patik haydi patik haydiiiii face açmanın tam zamanı şimdiiiii
kız kendi adınla açmak istemiyosan uydur bi isim aç sadece bizi ekler bizle sohbet edersin başka da faaliyette bulunmana gerek yok istemiyosan. orda daha güncel oluyooo
yok ben manken yapçamince ve uzun e zaten işveli tam olur babasına öyle diyorum da sinir oluyo sporcu olur benim kızım ne işi var mankenlikle diye
maşallah gözünaydın insan ne kadar seviniyo dimi sağlıklı geliştiklerini duydukça
bizde bugün doktor abimize gittik 3.ay kontrolüne 6 kilo 65 cm olmuş Rüya hanım. 700 gr almış ayda, 3 cm de uzamış. doktor dedi şuan 6aylık bebek boyunda, sürekli boya gidiyo diye. dedim zaten 6-9 ay kıyafeti giyiyoruz boydan. ama enden kayboluyo içinde. daha iyi şişman bi bebek olmaması zaten çok hareketli, bu kadar alması da iyi bizim için dedi. içim rahatladı. bi güzel şebeklikler de yaptık doktorumuza. adam bişiy anlatıyo bizimkide ona bakıp anlatıyo, doktor onla ilgilenmesse çığlık atıyo çok komikti. sabah erken kalktığından yoruldu uykusu geldi uyuyo şimdik
allhh sizi kahretmesin emiii ben ne anlarım kız facetennn msle baş edemıyomm amaa du bakalım açarıım belkii
zor diil kız uğraşamazsan ben açarım sana bak sende çok sevcen daha önce açsaymışım diycen
ceylaaan, gülşeen, dileek, dilaay kızlaar nerdesiniz tek başıma uğraşıyorum ikna etmeye gelin de destek olun
ehehehehedelülerrr tamammmm du bakalımmm akşam gürelde açarsın falan dedii o istemıyoduu yığenlerimde açar onlar ayar falan yapıyolarmış herkes görmesin diyemı nee şu 1 2 gün içinde halleederizz
düşünnnnnayyy anacığım face muhabbeti almış gidiyoo bakalım kızlar düşünicemm bu işii ceylan neden ıkra kusuyomu çokk cnm hasta faalanmıı yoksa yedıkten sonramı kusuyo
cnm zaten 6 aydan sonra 500-600 alması normalll 1 kılo aşırı olur...saglıgı ıyıyse kılo ve boy çok önemlı degıl bence..kızlar benimm eymende ayda 1 kilo almıyooo ilk zamanlar 800 850 gr falan alıyodu ama bu arada 500 600 gr alıyoo hemşireye söledimm nasıl gelişimi diyee gayet normal dediii sonuçta anne sütüyle beslenıyoo mamaylaa besleyıp koff kilo alacağına bölesi daha iyi dedi boyu baş gelişimi iyiymiş çok kiloo almıyo dıye takmayın çokkk herkesin sütü bebeğin yapısıfarklı
hahahahahaha gülden süpersınn bende dün gece yatarken düşün düşün kafayı yedım sonra 28 çektıgı aklıma geldı nasıl rahatladım...ve nıhayet gördüm bugun kırmızıyı ohhh yanıııceylaannn sen niye günün geçtin çözdüm ben kuzu şubat 28 çekiyoo ondan kaymış olabilir günlerin
maşallah prensesıne canımmmrbkızımla sağlık ocana gittik bugün.kıyafetlerle 8 kg. geldi.1.5 ayda 1 k.g almış maaşallah bi ara hiç kilo almıyodu çok şükür düzeldi artık
aa sizdemı dr amcaya gıttınızz....maşallah kuzumaaa....bizimki artık yabancıları ayırt ettıgı ıçın dr a bakıp agladı ama oyuncagı görünce tav oldumaşallah gözünaydın insan ne kadar seviniyo dimi sağlıklı geliştiklerini duydukça
bizde bugün doktor abimize gittik 3.ay kontrolüne 6 kilo 65 cm olmuş Rüya hanım. 700 gr almış ayda, 3 cm de uzamış. doktor dedi şuan 6aylık bebek boyunda, sürekli boya gidiyo diye. dedim zaten 6-9 ay kıyafeti giyiyoruz boydan. ama enden kayboluyo içinde. daha iyi şişman bi bebek olmaması zaten çok hareketli, bu kadar alması da iyi bizim için dedi. içim rahatladı. bi güzel şebeklikler de yaptık doktorumuza. adam bişiy anlatıyo bizimkide ona bakıp anlatıyo, doktor onla ilgilenmesse çığlık atıyo çok komikti. sabah erken kalktığından yoruldu uykusu geldi uyuyo şimdik
kız kendi adınla açmak istemiyosan uydur bi isim aç sadece bizi ekler bizle sohbet edersin başka da faaliyette bulunmana gerek yok istemiyosan. orda daha güncel oluyooo
maşallah kuzumaaa...elif bahar maşallhhh kuzularınızaaa büyüyooo tosuncuklarr elif bziimkileri baskete yazdıralımmm sırıkk olucak bunlar eymende 69 cm geçen ayy
ne mankenıı kızz yazık etme çocugaaayok ben manken yapçamince ve uzun e zaten işveli tam olur babasına öyle diyorum da sinir oluyo sporcu olur benim kızım ne işi var mankenlikle diye
senın anlamadıgın şey varmı kızzallhh sizi kahretmesin emiii ben ne anlarım kız facetennn msle baş edemıyomm amaa du bakalım açarıım belkii
zor diil kız uğraşamazsan ben açarım sana bak sende çok sevcen daha önce açsaymışım diycen
ceylaaan, gülşeen, dileek, dilaay kızlaar nerdesiniz tek başıma uğraşıyorum ikna etmeye gelin de destek olun
evet bende gizliyim meselaaehehehehedelülerrr tamammmm du bakalımmm akşam gürelde açarsın falan dedii o istemıyoduu yığenlerimde açar onlar ayar falan yapıyolarmış herkes görmesin diyemı nee şu 1 2 gün içinde halleederizz
ıvetttiwet herşeyi herkes görmek zorunda diil kendine göre ayarlıyosun sadece bi kişiye özel bile resim albümü yapabiliyosun meselaa
eliff sen gidince aqç işte patıke fceeyok kız gelirim yarın sana bi sağlık ocağına uğriycam o kadar başka iş yok
o kırmızılıktan sadece alnında yok ne yazıkki ensesi de kıpkırmızı dalga dalga. yüzündeki yine zayıfladı ilk zaman olduğu kadar değil. fotolara bakıp karşılaştırıyorum arada. ewet yaşına doğru geçermiş doğum lekesi diyo doktor sakinken çok belli oluyo ama ağalyınca ıkınınca fln kıpkırmızı çıkıyo bide flaşlı resimler çok belli ediyo.
işte geçici bişeymış cnm...bende kıyafet yapıyo sanıyodum..ruya nın ılk resımlerıyle son resımlerıne baktıgımda bende farkedıyorum daha da azalmış cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?