çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

mrbkızımla sağlık ocana gittik bugün.kıyafetlerle 8 kg. geldi.1.5 ayda 1 k.g almış maaşallahbi ara hiç kilo almıyodu çok şükür düzeldi artık

mrbkızımla sağlık ocana gittik bugün.kıyafetlerle 8 kg. geldi.1.5 ayda 1 k.g almış maaşallahbi ara hiç kilo almıyodu çok şükür düzeldi artık

maşallah gözünaydın insan ne kadar seviniyo dimi sağlıklı geliştiklerini duydukça

bizde bugün doktor abimize gittik 3.ay kontrolüne 6 kilo 65 cm olmuş Rüya hanım. 700 gr almış ayda, 3 cm de uzamış. doktor dedi şuan 6aylık bebek boyunda, sürekli boya gidiyo diye. dedim zaten 6-9 ay kıyafeti giyiyoruz boydan. ama enden kayboluyo içinde. daha iyi şişman bi bebek olmaması zaten çok hareketli, bu kadar alması da iyi bizim için dedi. içim rahatladı. bi güzel şebeklikler de yaptık doktorumuza. adam bişiy anlatıyo bizimkide ona bakıp anlatıyo, doktor onla ilgilenmesse çığlık atıyo çok komikti. sabah erken kalktığından yoruldu uykusu geldi uyuyo şimdik

haydi patik haydi patik haydiiiii face açmanın tam zamanı şimdiiiii
haydi patik haydi patik haydiiiii face açmanın tam zamanı şimdiiiii

kız kendi adınla açmak istemiyosan uydur bi isim aç sadece bizi ekler bizle sohbet edersin başka da faaliyette bulunmana gerek yok istemiyosan. orda daha güncel oluyooo

elif bahar maşallhhh kuzularınızaaa büyüyooo tosuncuklarr elif bziimkileri baskete yazdıralımmm sırıkk olucak bunlar eymende 69 cm geçen ayy

elif bahar maşallhhh kuzularınızaaa büyüyooo tosuncuklarr elif bziimkileri baskete yazdıralımmm sırıkk olucak bunlar eymende 69 cm geçen ayy

yok ben manken yapçam ince ve uzun e zaten işveli tam olur babasına öyle diyorum da sinir oluyo sporcu olur benim kızım ne işi var mankenlikle diye

allhh sizi kahretmesin emiii ben ne anlarım kız facetennn msle baş edemıyomm amaa du bakalım açarıım belkii

evet ya çok mutlu oldum.seninkinede maaşallah benimki şuan 67 cm.

allhh sizi kahretmesin emiii ben ne anlarım kız facetennn msle baş edemıyomm amaa du bakalım açarıım belkii

zor diil kız uğraşamazsan ben açarım sana bak sende çok sevcen daha önce açsaymışım diycen

ceylaaan, gülşeen, dileek, dilaay kızlaar nerdesiniz tek başıma uğraşıyorum ikna etmeye gelin de destek olun

ehehehehe delülerrr tamammmm du bakalımmm akşam gürelde açarsın falan dedii o istemıyoduu yığenlerimde açar onlar ayar falan yapıyolarmış herkes görmesin diyemı nee şu 1 2 gün içinde halleederizz

iwet herşeyi herkes görmek zorunda diil kendine göre ayarlıyosun sadece bi kişiye özel bile resim albümü yapabiliyosun meselaa

ayyy anacığım face muhabbeti almış gidiyoo bakalım kızlar düşünicemm bu işii ceylan neden ıkra kusuyomu çokk cnm hasta faalanmıı yoksa yedıkten sonramı kusuyo
düşünnnnn
ay sorma yaa bizim ev tusunamı vurmuş gibi fena kuzuyo dıgdugundan berı....hastalıkdan degıl cnm dr imdi geldik dr alması gereken ıalıp fazlayı kusuyo dedi...bide eli agzından çıkmıyo kıı dr onunda etkısı var migdesini kaldırıyodur dedi...

cnm zaten 6 aydan sonra 500-600 alması normalll 1 kılo aşırı olur...saglıgı ıyıyse kılo ve boy çok önemlı degıl bence..
ceylaannn sen niye günün geçtin çözdüm ben kuzu şubat 28 çekiyoo ondan kaymış olabilir günlerin
hahahahahaha gülden süpersınn bende dün gece yatarken düşün düşün kafayı yedım sonra 28 çektıgı aklıma geldı nasıl rahatladım...ve nıhayet gördüm bugun kırmızıyı ohhh yanııı
maşallah prensesıne canımm
aa sizdemı dr amcaya gıttınızz....maşallah kuzumaaa....bizimki artık yabancıları ayırt ettıgı ıçın dr a bakıp agladı ama oyuncagı görünce tav oldu
haydiiii

maşallah kuzumaaa...
yok ben manken yapçam ince ve uzun e zaten işveli tam olur babasına öyle diyorum da sinir oluyo sporcu olur benim kızım ne işi var mankenlikle diye
ne mankenıı kızz yazık etme çocugaaa
senın anlamadıgın şey varmı kızz

evet bende gizliyim meselaa
iwet herşeyi herkes görmek zorunda diil kendine göre ayarlıyosun sadece bi kişiye özel bile resim albümü yapabiliyosun meselaa
ıvettt
yok kız gelirim yarın sana bi sağlık ocağına uğriycam o kadar başka iş yok
eliff sen gidince aqç işte patıke fcee

evett alıntıları bıtırdım sıra bendeeee

gittik dr amcamıza dr değiştirdik ve acayıpppp memnun kaldım valla.....kızımın kılosu 8.300 çırılçıplak boyu 68 kafa ölçüsü 43 bu kızın kafası çok büyüyoomaşallah kuzuma...
bunun ışında kulak ciger falan filan tertemız bı problem yok dedı ek gıdaya başlamamız için liste verdi....ımm başka hmm kusması için işte patık e yazdıklarımı söledi 7 ayda geçer dedi..hareketlı maşallah dedi hehe dr ikra yı yatırıyo o hop kafayı yarım mekık çeker gibi kaldırıyoo ama zafer dr un oldu
böle işte eger diger aşılar ateş yapmadıysa önumuzdekı aşıdan korkmana gerek yok tekrarı gibi zaten o aşılar dedi..ikranın ensesınde kızarıklık vardı 1 yaşında geçer dedi eliff ruyanın alnında varya kırmızılık ondan ıkranın ensede var...1 yaşında geçiyo dedi ben de acaba giydirdilerim falan mı yapıyo diyodum..sanırım bu kadar hatırladıklarım...dr süper yaa ikrayı muayeneden sonra giydiricektim sen benı dınle yardımcım halleder dedi eşimle yardımcısı gıydırdı bende sakın kafa onu dınledım....önce gittigim dr da ıkrayla ılgılenmekden dr ne dedigini anlamıyodum valla

o kırmızılıktan sadece alnında yok ne yazıkki ensesi de kıpkırmızı dalga dalga. yüzündeki yine zayıfladı ilk zaman olduğu kadar değil. fotolara bakıp karşılaştırıyorum arada. ewet yaşına doğru geçermiş doğum lekesi diyo doktor sakinken çok belli oluyo ama ağalyınca ıkınınca fln kıpkırmızı çıkıyo bide flaşlı resimler çok belli ediyo.

işte geçici bişeymış cnm...bende kıyafet yapıyo sanıyodum..ruya nın ılk resımlerıyle son resımlerıne baktıgımda bende farkedıyorum daha da azalmış cnm...

işte geçici bişeymış cnm...bende kıyafet yapıyo sanıyodum..ruya nın ılk resımlerıyle son resımlerıne baktıgımda bende farkedıyorum daha da azalmış cnm...

ceylan maşallah cnm ikrayaa eymeni geçmiş vallaaa ne güzel iyi bi dr bulmşsunuz ben bulamadım kafama göre bi dr dahaa çok sıkıcı bi durumm ayrıca o kızarıklıktan eymenınde var ensesiyle kafasının bittiği yerde biz yatmaktan dıyoz geçici bişi diye düşünmüştüm bende zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…