çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

kızlar maşallah kuzulara allah herşeyden önce sağlık sıhhat versin valla
patikim face aç patikim face aç patikim face açççççççççççççççççççç

senınde deıgın gıbı cnm bünyeden bünyeye degişiyo bebeklerın gelışimi...valla bende çok araştırdım kafayı taktım bu dr işine cnm ama sonunda buldum ve muayene ücretı sadece 20 lıra verıyoruz....dr bellkı ılaç sevmıyo anlattıklarından öle anladım tam bana göre yani...sende netden bı araştır cnm çorludakı dr ları ben googleden yakındakı hastaelerın dr larının yorularını okuyarak buldum...
kızlar maşallah kuzulara allah herşeyden önce sağlık sıhhat versin valla
patikim face aç patikim face aç patikim face açççççççççççççççççççç
amınn cnmm.....
dayanamadı açıcak haha

aa ikra geçmişmi eymeni maşallah nazar değmesin
bende doktordan memnunum sadece de 12tl veriyoruz çok kalabalık bi doktor zaten millet nereleren geliyo sinir oluyorum

bende doktordan memnunum sadece de 12tl veriyoruz çok kalabalık bi doktor zaten millet nereleren geliyo sinir oluyorum

he elif geçmiişşşş tosuncukkkk ikraaa yıycem onu yıycem tam yemelikkk reyapta varmış bi dr onu duydum şimdidee araştırma içindeyım bakalım

kızlaarrr Hade paylaşalım geyik yapalım Hamileler,kaynana madurları,kocişlerini sevenlr,süslüler topiği açıldı... orda buluşalım super bılgıler var takılın bı ara

kızlar maşallah kuzularınıza Allahım korusun. benim kızımda böyle kilo alacakmı acaba.dün doktora gittik doğumdan beri 500 gram vermiş kuzum. sarılığı yüksek çıktı . doktor sürekli emzir tekrar getir dedi. gece sürekli emzirdim üstüne mamada verdim. ama bugün yine yüksek çıktı. doktor sarılıktan kilo kaybetmiş dedi. ama rengi iyi böyle devam et perşembe tekrar getir yine yüksekse yatıracam dedi. ve suçlu yine ben oldum. ben daha 4 günlüktü sarılık var dedim kimse dinlemedi kendi kendine hastalık çıkarma dediler. 2 saatte bir emzirmeye çalıştım ne gerek var uyandırıyorsun dediler. ve yaptıkları yüzünden sütümde azaldı. şimdi ne yapsam artmıyor. kızlar bana bi akıl verin. deli olacam . üzülmemek istiyorum kızım için. ama sütü arttırmam lazım. sürekli humana stil tea içiyorum. pilav komposto yiyorum. şekerli su yapıp içiyorum. yeşillik yiyorum. eşim maden suyu duymuş bugün onada başladım. süt iç dedi doktor. ona başlayacam. biliyormusunuz bebeğin bu hale gelmesinin suçlusuda ben oldum. emzirmeyi beceremiyormuşum öyle demişler. eşimi bi güzel doldurdular. Allah çok büyük ama. dua edin kızlar.

sultan zaten bundan sonra herşeyin suçlusu sen olucaksın onların gözünde alış bu duruma ve canını sıkmamaya çalış yavrun için. bizim kaynanamla aramız iyiydi ona rağmen doğumdan sonra çok konuda ben suçlu oldum fışkıran, yatakları,üstümü başımı ıslatan süte bile yok dedi, eşim sonunda tersleyince de sütü yaramıyo demekki çok sulu dedi çocuk iyi kilo almasına rağmen. daha ne sorunlar yaşadım ki seninkiler zaten sorunluydu.
süte gelince daha önce de yazmıştım sanırım tahin-pekmez, bol bol su, sütlü tatlılar, sütü direk içersen bebeğe gaz yapabilir (bu arada biz dilekle ilk aylar hep sütlü tatlı yapıp yedik direk süt içmedik), boza, malt içeceği ben ülkerin maltanasından içiyodum migroslarda var. benim bildiğim ve bana yarayan şeyler bunlar. boza günde 3 bardak içiyodum, maltana günde bi şişe içiyodum, sabahları tahin-pekmez yiyodum, aralarda da sütlü tatlılar. bide tabi kahvaltıda iki fincan humana stil tea, bide akşamüzeri içiyodum günde yine toplam 3 bardak. su zaten sürahiyi yanımdan ayırmıyodum hala da öyle gece bile kalkıp içerim sabaha kadar bi sürahiyi bitiriyorum. yavrum emmeye yetiştiremeyip koltuklara akıyodu sütler ama kaynanama gel sor ona göre benim hiç sütüm olmadı ki aylardır melekler besliyo sanki bu çocuğu :76:

maşallah elıf gercekten manken olcak..ınce uzun...

oyy maşallah ceylan ıkra su da kocaman..zaten fotolaredada çok tombık.yıyesım gelıyor...

canım canını sıkma..kaynanalar boyledır..sen bebegıne bak..onunla mutlu ol..gerısını boşver...
sütün bol bol yetıyordur bebegıne...

humana içiyorum canım suda içiyorum bide soda dediler onu içiyorum. doktor süt iç dedi sabah akşam birer bardak. malt içeceğini bende duydum. eşime söyliyim alsın canım. çook sağol. canım benimde önce nsıl akıyordu. konuştular konuştular pazardan beri azaldı. üzüntüden. ama dünden beri artık hiiiç umrumda değiller sütümde düzelmeye başladı çok şükür. hepsi üzüntüdenmiş yani. ve hiiç haketmiyorlar kızımı bunu anladım. kızımdan önemli hiç bişey yok. onlar konuşsun dursun. hani bi laf var artık öyle diyorum. it ürü kervan yürür. biraz ağır oldu ama inanın hakediyorlar az bile yaptıklarının yanında. mama mama diyorlardı kızım almıyor mamayı. aldılar cevaplarını. ben olmadan durduramıyorlar sürekli ağlıyor kucağıma alıyorum susuyor. canım demekki kaynanaların kanında var geline eziyet. bu yazdıklarını okumuştum hatırlıyorum o günleri ve bende yaşarım diye korkmuştum ama meğer daha beterini yaşayacakmışım

yetiyor çok şükür artık. artık ağlamak üzülmek takmak yok. herkes işine baksın diyorum. çıtır annelerm benim sizi çook seviyoruzzz

12 mııı hıç bişeymiş yaaaa..çok ıyı
kızlar mrb nörüyosunuz bakalım
iyilik sen nasılsın...bebişin nasıl asınız kaçında sızın..bizim az kLDI:18:
TAKMA kafana kımseyı hıçbirşeyi....etrafdaki insanlar emzıren annenın sutunü düşünmezler boş şeylerle üzerler seni...senın sütünün en çok olması gereken dönem yedıgın şeylerle halledecegını düşünüyorum...sık sık emzır sarılık geçer canım..benm hemşire hastanedeyken uyarmıtı sagolsun sık sık emzırıp farkına varmadan atlatmıştık sarılıgı...beslenmene dıkkat et bebegini mis mis koklA gerisi yalan canım takmaaa
maşallah elıf gercekten manken olcak..ınce uzun...

oyy maşallah ceylan ıkra su da kocaman..zaten fotolaredada çok tombık.yıyesım gelıyor...

SAOL CNIM...

mrbkızımla sağlık ocana gittik bugün.kıyafetlerle 8 kg. geldi.1.5 ayda 1 k.g almış maaşallahbi ara hiç kilo almıyodu çok şükür düzeldi artık
maşallah kuzuya canım
maşallah rüyaya canımbizde öyle aldığımız boya gidiyo hep oysa ben tombik nanaklı bebeleri çok severim ikra gibi mesela ama olsun yeterki sağlıklı olsunlarda boya gitsin yedikleri
geldim ama geç kaldım ikna oldu sanırım birsenn
ohh maşallah prensese

canım kızlar söylemişler ama ek olarak hurma ve dereotu önerebilirim sütü bende hiç içmedim bebişte gaz olmasın diye ama bol bol muhallebi yapıp yedim oda çok işe yaradı..ahh bu kaynanalarr allah sabır versin sana kuzum

kızlarrr eliflee birlikteyız çay içiyoruzzzz eymenle ruyayıı bi görseniz öldük gülmektennnn çokşekerler ikiside şok geçiriyolarrrr

sağol canım ben farkettim canım ilk. bana diye diye hasta edeceksin dediler. sanki hiç çocuk görmedik ertesi gn sağlık ocağına götürdük doktor sarılığı var dedi direk. pazarteside bebek doktoru işe. halbuki ilk başta dediğimde izin verselerde yapacaklarıma şimdi bunlar olmazdı. ama inşallah sütle düzelecek kuzum. artık sadece kızım var dünyada. konuşuyorlar ya sadece gülüyorum.

ahhh ikra su coştu yıne hava güzel şuna bıraz hava aldırım markete gidip gelelimm:80:
ceylanım yaa bizde böyle kızımı alıp gezmelere gidecekmiyiz. daha 1 yıl önce kendi hayaldi .Rabbime şükürler olsun.

canım çok sağol. amin inşallah. hurmayı eşim duymuş canım dün aldı başladım yemeye. dereotunuda duydum eşime dedim unutmuş. Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah

Ben foruma yeni katıldım aynı zamanda iki aylık anneyim oğlumla birlikte sizinle yazışırız artık. Annelik süper bişey. Allah bütün olmayanlara versin. Ben aynı zamanda edebiyat okuyorum. aranızda okuyan anne varmı

kızlarrr eliflee birlikteyız çay içiyoruzzzz eymenle ruyayıı bi görseniz öldük gülmektennnn çokşekerler ikiside şok geçiriyolarrrr
ayy kıskandım sizi şimdiii afiyet olsunn

h.g aramıza amiinn evet annelik süper gerçekten insan yaşamadan tam olarak anlamıyo
bildigim kadarıyla bizim kızlardan okuyan yok şuanda herksler diplomalı :))

hoşgeldin canım.oğluşunda sağlıkla büyüsün İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…