- Konu Sahibi NohutluPilav
-
gulşennn
nasılsın kuşummm
ay ben ıyıce çöktum...
göz altlarım morarmalara durdu
gece 3-4 den sonra hiç uyumuyor benım sıpaa yaaa.....:44:
uykusuzluktan eliyrummmmmm....:84:
elif anneciğinden cnm dogru karda kışta gelemz şimdi...çocuk dogdu elifin düzen iyice karışti..bi istanbul bı tekirdag...anam herkesçikler gelmişşşş huşgeldiniz kızlarrr elüff annesinde bu karda kışta gelemez zaten öpüyorum hepinizi valla dikkatli olunnn bizi baya zorladı salgınn
inşallah kurtarırsınız resımeri cnm ...ben ikra nın resımlerını aylık çıkarttırıyom fotografcıda albüm yapıyorum daha garantı olsun diyecanım daha goturemedık kasayı
eşim bugun goturecek ınşallah...
olmazsa amcasından ve dedesınden resımlerı kopyalıyacagım..
4,5 yasına kadar yaklasık 1,000 resım vardı..belkı daha fazla..buda bana kapak olsun...
ınşallah kusummm...
ayyyyyyyyyyyyyyyy
sultannnn az kaldıııı..
kızcen koç burcu olmayacak...ben de koç um bılıyon mu......
bırsennnnn..obur topıktekı melegım noldu..aklıma geldı bak..çok oldu..hiç gördün mü bır yerler de...:26:
hahahahahahahahahahha...
yok kuşummmm...
kayınvalide sendromunu ben yaşamam artuk...yaşayacaksa kayınvalıdem gelın sendromu yaşasınn...
wındowsum çöktü...
pc yalan oldu 1 hafta...
resımlerde cittii....
bebişden sonra benım göz altlarımda çöktü adeta cnm...gece degil ama gündüz çok yoruluyorum bende kucakçı oldu iyice ...totosu yere degsin istemiyo...gulşennn
nasılsın kuşummm
ay ben ıyıce çöktum...
göz altlarım morarmalara durdu
gece 3-4 den sonra hiç uyumuyor benım sıpaa yaaa.....:44:
uykusuzluktan eliyrummmmmm....:84:
son bır ayınız kaldı cnm sonra kendi gazını rahatlıkla çıkarır sende rahatlarsın..ayy canım yaa
ben iyim çok şükür benimkinin uykusu seninki kadar kötü değil
kaka ve gazla şavaşmaya devam
okudum emirin bütün resimler gitmiş çok üzüldüm inş. kurtarırlar resimleri
biz bu gibi durumlar için bellek aldık ama daha bebişin resimlerini depolamadık ona söyleyeyimde yapsın eşim yoksa bizim çökerse hepten gider laptoplarda kurtarmak çok daha zormuş
bebişden sonra benım göz altlarımda çöktü adeta cnm...gece degil ama gündüz çok yoruluyorum bende kucakçı oldu iyice ...totosu yere degsin istemiyo...
son bır ayınız kaldı cnm sonra kendi gazını rahatlıkla çıkarır sende rahatlarsın..
alıştı valla dilek çıglık atarak her istedigini yaptırmaya çalışıyo...istersen yapma dercesine..oysa ben ne atıp tutuyodum her dedigini yapmam şöle de bölede...daha şimdiden kölesi oldukay bak sen ıkra su ya...
toto yere degmesın ıstıyor dımek....
o zaman alışmıs canım annesıne ısteklerını yaptırmaya....
kaynanam gelemıyor..ankara da mahsur kaldı..kar var her bır yerde...
ama gelecek mecbur..bakacak buyuk torununa..krese gıdemıyor 2 haftadır..soguk..ne hastalık var..maske lı emzırdım bebegı 4 gun boyunca..önce emır hjasta oldu sonra ben..
yatarkende maskelı yattım..bebek yanı başımda yatıyordu..korktum bulasacak dıye...
gulşennnnn...uykum var....ama ıdare edıyorum.....
ay gulşen gunduzlerı uyuyayım dıyorum..buyuk abımız var...her dakka bırsey ıster benden..napem..olacak o kadar..ikinci bebegı ısteyerek dogurdum..zorluklarınada dayanacagım demıı....
kerem mi?dilekcim çok geçmiş olsunnn
ay zor valla ya biz 1 taneyle uğraşamıyoruz sende 2 tane var
keremden sonra çok ara vermeden 2 ciyi yapayım diyodum ama vazgeçtim şimdi hem doğum korkusu :) hemde senin bu hallerini gördükce hiç düşünmemeye başlıcam nerdeyse :))
allah yardımcın olsun sana GÜÇ KUVVET VERSİN...
ceylancım benim oğlanın adı "kerem yasir" sen ne biliyodun kuzum :))
bu arada kızlar ya ben dr a gittim bana vajinal bi fitil verdi enfeksiyondan dolayı
yatmadan önce kullanmam için kullanıyorum ama bu gece kalkınca akıyo anlamadım gitti normal mi bu kullanan var mı aranızda :26:
aaa ben emir yasir biliyorum ve hep diyorum ki ne çok emırımız var
fitil hiç kullanmadım cnm...ama akması mantıklı gelıyo..ikra kabız oldugunda bi fitil vermiştim oda akmıştı ama çözüm olmuşt kabız için..
ayy çok az kaldıkızlaaar sormayın heyecan gittikçe artıyor yaaaaaaaa. 4 günden az kaldı artık. dilekçiğim sorma yaaa ben koç burcu olsun çok istemiştim ama kısmete bakki balık olacak ve son öğrendiğim bombadan sonra daha çok üzüldüm. kaynanamın doğum günü 15 martmış. iyiki doktor 15 mart dememiş yaaa.
sultiş bende balık burcuyumm hassas duygusalll ama dediğim dedikkk biri olucak kızın demekk kaynananla pişti olcaktınız haa beraber kutlardınız artıkkk doğum günlerini
eşinmi koyduşekerrimm o fitilden bende kullanmıştım hamileykennn gece koy demişti dr yatarken eşim koyuyodu bıdahada kalmıyodum sende koyduktan sonra bi süre kalkma cnm iyi gelıyo o bana akıntı için vermişti
ceylan sana bi uçarım burdannn hopppppppppppp senin evin önüne konarımm ne dalga geçiyon kızım eşim koydu tabeee
kızlar bişi diycemm hergün girdiğimizde herkes ne yemek yapçaksa yazsaya burayaa fikir olur bizede hani diğer topikte ilk zmanalar yazıyodukyaa ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?