çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

ben mercimek çorbası yaptım bide havuçç rendeleyıp kavurdumm sarımsaklı yoğurt az mayonez süper bişi oluyo

bende onu sık yapıyorum cnm ama mayonez hıç koymadım öylede denerim....affiyet olsunn..egmene çorbadan veriyomusun cnm....blendır veya süzgeçen iyice geçirip verebilirsin...ben 1 gun sonra düzenli çorbalara başlıcam artık...

sultiş bende balık burcuyumm hassas duygusalll ama dediğim dedikkk biri olucak kızın demekk kaynananla pişti olcaktınız haa beraber kutlardınız artıkkk doğum günlerini

ayyy kızlarrr kaynanamla kutlamakmı. Allah korusun. ama der mi der orasını iyi bildiniz.

yeni topikimiz hayırlı olsun garip geldi az sayfa görmek binlere alıştıktan sonra :)) çok paylaşımımız vardı üzüldüm ama vardrı ceylanımın bir bildiği...
ewet ben annemlerdeyim kar yağdı eşim yola çıkmama izin vermedi zaten çorlu kötüymüş bende kaldım annemlerde işime geldi doğrusu sevindim :)) eşimi çok özledim o da kızına hasret kaldı ama bu hafta psikolojime çok çok iyi geldi kara rağmen bi gün ewde oturmadım araba da bende gece bile gezdim annem teyzem ben ve kızım gezdik kar yokken kar olunca da kızımı bazen anneme bazen teyzeme bırakıp çıktım diğerini yanıma alarak kızıma çok güzel ciciler aldım artık gezmeklik üzerine olan kıyafeti kalmamıştı nisan mayıs haziran gibi giyebileceği şeyler aldım uygun fiyatlara heryerde indirim var. hele yazlık o kadar tatlı şeyler gelmiş ki bayıldım yaa 7-15 tl arasında alınabilecek çok güzel kız cicileri var alıcaklarımı gözüme kestirdim yaza ne kadar uzayıp kilo alacak bilsem kendimi tutamazdım muhtemelen :)) çeşit çeşit tokalar da aldık gezmekte takarım arada bide toka kutusu aldım aynalı tek çekmeceli boyasız ahşap bi süs aldım boya aldım oda takımıma uygun beyz-şeker pembe boyadım onları çook cici oldular bitince resimlerini çeker koyarım çok şeker oldular boyama da çok iyi geldi bulabilsem kardeşime çeyizlik set boyayacaktım ama istediğim desenleri bulamadığım için kızıma yaptım bidahakine de kardeşime yaparım artık...
bugün teyzemin dişçide randevusu vardı bende gittim yanında muayne oldum sızlayan sıcakta soğukta zonklayan bi dişim wardı yine kanal tedavisi olacak duruma gelmiş başladı yapmaya ( yine diş çilem başladı yani
yarın da burdayım akşam eşim gelicek gece kaynanamlara gidicez ctesi akşamüzeri de yola çıkar evimize döneriz artık mutlu mutlu dönücem evime ama bisürü iş de beni bekliyo kimbilir kaç makine çamaşır çıkıcak...

ceylan süpürgeyi aldım nihayet 220ye bakalım ewe gidip süpürmeyi iple çekiyorum karfurda bez kampanyası vardı 2alana 1 bevava stokaldık bi aya yakın idare edicek bezini de aldım bulmuşken buraya geldikçe kampanyalar bulmak iyi oluyo

ay sizi de çok özlemişim ben yaa çenem düştü resmen yazdıkça yazasım geliyo :))

ohhh kar senin işine geldi desene
cicileriniz hayırlı olsunn...avm lerde ciddi indirim var kuzu iyi yapmışsın bende hafta içi defakto dan falan baya bi yararlandım ama kendım için kızımın stogu çok arabayı kullanman ne güzel benım ehliyetim var 4 yıllık ama eşimin ve babamın sinir bozucu tavırları yüzünden unuttum kullanmayı daha kötüsü cesaretimi kaybettım fobi olutu resmen...ama az kaldı hazıran gibi kursa gidicem tekrar direksiiyon kursu alıcam ...böle olmuyo eşimin hafta sonunu beklemek sıkıcı oluyo e işyerınde onada lazım olmuyo araba boş boş yatıyoo
carrefour un o indirimi devam ediyo hala eliff numaralarını büyük alsaydın bu aydan sonra 3 numaraya geçersiniz artık çok çabuk büyüyo bebişler sıkmasın totosunu....
süpürgende hayırlı olsun kuzu inşallah memnun kalırsın..benım kı yeşil turkuazı daha hoş duruyodu ama yokdugerçi süpürge işte rangi önemlı degil amaa

kız kocanda özlemıştır tabı özlemez mi.....biz de çok soguk diye annemlere geldik bizim evin dış cepesınden dolayı iyi ısınmıyodu ama gecicez eve yarın...
öpüyorum senıde rüyayıda çokk

günaydın çıtır anneler ve çıtır pıtır bebişlerrrr. heyecan gittikçe artıyor kızlaaaaaaaaar.

günaydın kızlarrr ceylancığımm ben sebze çorbası yapıp verıyomda benimki yememekte ısrarcı delirtçek beni dün çorbadan da ayırdım ona tuzsuz yağsız baharatsız halinden ama ağzını bile açmadııı sebze püresi çorbası yapıyorum yemıyooo bi meyve püresii meyve suyu içiyo o kadan

elüf bizde senü özledik gızzz amma gezdin haaa valla millet çocuk olur eve kapanır sana rüya gezmeee şansııı getirdi ne kadn güzelll süpürgeni güle güle kullann ohhh gene masraftasın yanee alışveriş alışverişşşşşşşşşşş ayy biz kadınlar neden böleyzz

günaydın çıtır anneler ve çıtır pıtır bebişlerrrr. heyecan gittikçe artıyor kızlaaaaaaaaar.
sonnnnnnnnnn 3 gün..dum dum...dum dumm....

yaa ben arada denıyorum ıkra içicekmi diye içiyo ama bakalım düzenli verince o napıcak..gerçi benim kız obur x ne görse agzını açıyo yıyecek sanıyo..dişin etkisi sanırım..eymenın dişler ne alemde bizim ekım bebişlerinin çogunun çıktı bizim kız tembel tospık yaa

ya benmki yemıyoo dun sabah kahvaltı hazırladımm resmen öğrüyooo dişlerimiz yok dahaaa olmamasıda iyi bence ne kadr geç çıkarsa o kadr iiiyı olurr ama çok kaşınıyoo çeneme saldırıyo boyna ısırcakmış dişlerini kaşıyoo çok hoşumuza gidiyo öle yapması

maşallhh ıkraaa iştahlı bi bebekkk yıyen çocuk iyi derler kolay büyürmüş anne çok zorlanmazmışşş bende eymenin herşeyi yemesini istiyodumm inşş düzene grer

evet annemde erken çıkan diş çabuk çürür dıyo cnm...ıkra da öle çeneme bı yapışıyo..benım yüz kemıkden ibaret zaten tam ıkranın agzına damagına göre:)

mantar değil canım çok şükür kaşıntı falan yok doğumda enfeksiyon kapmışım akıntı yapıyo bolca oedenle verdi dr inş. görür
şekerrimm o fitilden bende kullanmıştım hamileykennn gece koy demişti dr yatarken eşim koyuyodu bıdahada kalmıyodum sende koyduktan sonra bi süre kalkma cnm iyi gelıyo o bana akıntı için vermişti
canım yatarken koyuyorum bende sonra uyuyorum gece kalkınca yine akıyo elimin gittiği yere kadar ittiriyorum yav niye akıyo anlamıyorum bende..sende akmıyomuydu hiç..bendemi eşime koydurtsam ay kızz utanırım bennn
kızlar bişi diycemm hergün girdiğimizde herkes ne yemek yapçaksa yazsaya burayaa fikir olur bizede hani diğer topikte ilk zmanalar yazıyodukyaa ne dersiniz
evet evet bencede çok iyi olur ben bugün pırasa pişirecem eşim almış pazardan bide mercimek çorbası düşünüyorum çok özledim 2 aydır yapmıyorum bebişte gaz olmasın diye ama yesemde oluyo yemesemde :44:

bizde seni özlediikkk ohh maşallah dicem bikez daha gez kuzum gez valla benimde elimde olsa 1 dk. durmam evde
negüzel doldurmuşsun ortalığı yine güle güle kullansın rüya prenses cicileri..şu araba kullanmanada hayranım negüzel benim ehliyette yatıyo cüzdanda ceylanınki gibi ama napim bizim araba büyük cip korkuyorum otobanda denedim bikaç kez ama yola sığmıyo mubarek eşim çok gülmüştü bana zaten işe gidip geliyo banada pek kalmıyo..

süpürgende hayırlı olsun canım inş. sende memnun kalırsın

kız şeker ne utanıyonnnn çouk yaptık hiç utanmadık yaa fitil koyarkenmi utancaz bende akıyomuydu bilmıyom cnm yaaa unuttumm yeteri kadarı içine gitmiştir onun merak etme sen

mantar degılse geçer çabuk cnm..

eşine koydur bak patık öle çözüm bulmuş
zeytın yaglı pırasaaa bayılırımmmm.....afıyet olsun kuzum..bence artık herey yemelisin ve keremın vucudu alışmalı herşeye büyüdü artık ben 2 ay dikkat ettim sonra kola bile içtim...dr ne kadar erken alışırsa iyi demişti..

ben arabanın buyuklugunden degıl de karşıdan gelen araç korkum var ama 2 ay sonra bıtcek bu kabus ınşallahhh

h.b kuzu iyim şükür oğluşumda iyi uyyo şimdi gülşen canım

eymen paşamız napıyo toparladı mı tam olarak

hım gülşen dmekk iyi sonunda öğrendim umarım unutmamm şeker dıyom ben sana unutunca şeker dirim anla sen oh maşallh uyusun kuzu benimkide uyudu eymende düzeldiii şükürr aman hasta olmasınlarda çok zor oluyooo iyi çocuğa bakmak gerçekten çok kolayyy hasta olunca anlıyo insan

ben hastaneden çıktığım gibi kola içtim dr bana bol bol kafeinli içecek içeceksin dedi narkozun etkisini o azaltıyomuş baş ağrısı yaparsa hiç bi akrı kesici dindirmıyomuş bol bol kahve kola iç didi kola çok içmiştim şükür başımda ağrımamıştı benim dünden yımeğim var akşam bide yanına et kavurmuştumonlar yeter bgnn yımek derdi yok benim eşim pırasa yemıyo pişmiş tazesi yer tuza banıp banıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…