- Konu Sahibi NohutluPilav
-
bugun annemdeyım ama yarın yazım ben....sen bugun yaz ben kopya çekım yarına
gerçi aklımda mantar sote yapmak var yarın için
ben mercimek çorbası yaptım bide havuçç rendeleyıp kavurdumm sarımsaklı yoğurt az mayonez süper bişi oluyo
sultiş bende balık burcuyumm hassas duygusalll ama dediğim dedikkk biri olucak kızın demekk kaynananla pişti olcaktınız haa beraber kutlardınız artıkkk doğum günlerini
ayy çok az kaldı
eşimde balık burcu çok duygusal olurlarmış ama eşim tam tersikaynanan ve eşimin dogum günü bir berabermı kutlasak acaba
bu arada bebiş dogdugunda beraber kutlayalım demez ınşallah
eşinmi koydu
yeni topikimiz hayırlı olsun garip geldi az sayfa görmek binlere alıştıktan sonra :)) çok paylaşımımız vardı üzüldüm ama vardrı ceylanımın bir bildiği...
ewet ben annemlerdeyim kar yağdı eşim yola çıkmama izin vermedi zaten çorlu kötüymüş bende kaldım annemlerde işime geldi doğrusu sevindim :)) eşimi çok özledim o da kızına hasret kaldı ama bu hafta psikolojime çok çok iyi geldi kara rağmen bi gün ewde oturmadım araba da bende gece bile gezdim annem teyzem ben ve kızım gezdik kar yokken kar olunca da kızımı bazen anneme bazen teyzeme bırakıp çıktım diğerini yanıma alarak kızıma çok güzel ciciler aldım artık gezmeklik üzerine olan kıyafeti kalmamıştı nisan mayıs haziran gibi giyebileceği şeyler aldım uygun fiyatlara heryerde indirim var. hele yazlık o kadar tatlı şeyler gelmiş ki bayıldım yaa 7-15 tl arasında alınabilecek çok güzel kız cicileri var alıcaklarımı gözüme kestirdim yaza ne kadar uzayıp kilo alacak bilsem kendimi tutamazdım muhtemelen :)) çeşit çeşit tokalar da aldık gezmekte takarım arada bide toka kutusu aldım aynalı tek çekmeceli boyasız ahşap bi süs aldım boya aldım oda takımıma uygun beyz-şeker pembe boyadım onları çook cici oldular bitince resimlerini çeker koyarım çok şeker oldular boyama da çok iyi geldi bulabilsem kardeşime çeyizlik set boyayacaktım ama istediğim desenleri bulamadığım için kızıma yaptım bidahakine de kardeşime yaparım artık...
bugün teyzemin dişçide randevusu vardı bende gittim yanında muayne oldum sızlayan sıcakta soğukta zonklayan bi dişim wardı yine kanal tedavisi olacak duruma gelmiş başladı yapmaya( yine diş çilem başladı yani
yarın da burdayım akşam eşim gelicek gece kaynanamlara gidicez ctesi akşamüzeri de yola çıkar evimize döneriz artık mutlu mutlu dönücem evime ama bisürü iş de beni bekliyo kimbilir kaç makine çamaşır çıkıcak...
ceylan süpürgeyi aldım nihayet 220ye bakalım ewe gidip süpürmeyi iple çekiyorum karfurda bez kampanyası vardı 2alana 1 bevava stokaldık bi aya yakın idare edicek bezini de aldım bulmuşken buraya geldikçe kampanyalar bulmak iyi oluyo
ay sizi de çok özlemişim ben yaa çenem düştü resmen yazdıkça yazasım geliyo :))
yeni topikimiz hayırlı olsun garip geldi az sayfa görmek binlere alıştıktan sonra :)) çok paylaşımımız vardı üzüldüm ama vardrı ceylanımın bir bildiği...
ewet ben annemlerdeyim kar yağdı eşim yola çıkmama izin vermedi zaten çorlu kötüymüş bende kaldım annemlerde işime geldi doğrusu sevindim :)) eşimi çok özledim o da kızına hasret kaldı ama bu hafta psikolojime çok çok iyi geldi kara rağmen bi gün ewde oturmadım araba da bende gece bile gezdim annem teyzem ben ve kızım gezdik kar yokken kar olunca da kızımı bazen anneme bazen teyzeme bırakıp çıktım diğerini yanıma alarak kızıma çok güzel ciciler aldım artık gezmeklik üzerine olan kıyafeti kalmamıştı nisan mayıs haziran gibi giyebileceği şeyler aldım uygun fiyatlara heryerde indirim var. hele yazlık o kadar tatlı şeyler gelmiş ki bayıldım yaa 7-15 tl arasında alınabilecek çok güzel kız cicileri var alıcaklarımı gözüme kestirdim yaza ne kadar uzayıp kilo alacak bilsem kendimi tutamazdım muhtemelen :)) çeşit çeşit tokalar da aldık gezmekte takarım arada bide toka kutusu aldım aynalı tek çekmeceli boyasız ahşap bi süs aldım boya aldım oda takımıma uygun beyz-şeker pembe boyadım onları çook cici oldular bitince resimlerini çeker koyarım çok şeker oldular boyama da çok iyi geldi bulabilsem kardeşime çeyizlik set boyayacaktım ama istediğim desenleri bulamadığım için kızıma yaptım bidahakine de kardeşime yaparım artık...
bugün teyzemin dişçide randevusu vardı bende gittim yanında muayne oldum sızlayan sıcakta soğukta zonklayan bi dişim wardı yine kanal tedavisi olacak duruma gelmiş başladı yapmaya( yine diş çilem başladı yani
yarın da burdayım akşam eşim gelicek gece kaynanamlara gidicez ctesi akşamüzeri de yola çıkar evimize döneriz artık mutlu mutlu dönücem evime ama bisürü iş de beni bekliyo kimbilir kaç makine çamaşır çıkıcak...
ceylan süpürgeyi aldım nihayet 220ye bakalım ewe gidip süpürmeyi iple çekiyorum karfurda bez kampanyası vardı 2alana 1 bevava stokaldık bi aya yakın idare edicek bezini de aldım bulmuşken buraya geldikçe kampanyalar bulmak iyi oluyo
sonnnnnnnnnn 3 gün..dum dum...dum dumm....günaydın çıtır anneler ve çıtır pıtır bebişlerrrr. heyecan gittikçe artıyor kızlaaaaaaaaar.
günaydın kızlarrr ceylancığımm ben sebze çorbası yapıp verıyomda benimki yememekte ısrarcı delirtçek beni dün çorbadan da ayırdım ona tuzsuz yağsız baharatsız halinden ama ağzını bile açmadııı sebze püresi çorbası yapıyorum yemıyooo bi meyve püresii meyve suyu içiyo o kadan
sonnnnnnnnnn 3 gün..dum dum...dum dumm....
yaa ben arada denıyorum ıkra içicekmi diye içiyo ama bakalım düzenli verince o napıcak..gerçi benim kız obur x ne görse agzını açıyo yıyecek sanıyo..dişin etkisi sanırım..eymenın dişler ne alemde bizim ekım bebişlerinin çogunun çıktı bizim kız tembel tospık yaa
ya benmki yemıyoo dun sabah kahvaltı hazırladımm resmen öğrüyooo dişlerimiz yok dahaaa olmamasıda iyi bence ne kadr geç çıkarsa o kadr iiiyı olurr ama çok kaşınıyoo çeneme saldırıyo boyna ısırcakmış dişlerini kaşıyoo çok hoşumuza gidiyo öle yapması
mantar değil canım çok şükür kaşıntı falan yok doğumda enfeksiyon kapmışım akıntı yapıyo bolca oedenle verdi dr inş. görürbenım amcamın oglunun adıda emırve çok var etrafımda emır....
inşallah çözüm olur cnm...mantar enfeksıyonu varsa ve kaşıntı yapıyosa travazol krem çok iyi geliyo gülşen ...fitil işini görür umarım
canım yatarken koyuyorum bende sonra uyuyorum gece kalkınca yine akıyo elimin gittiği yere kadar ittiriyorum yav niye akıyo anlamıyorum bende..sende akmıyomuydu hiç..bendemi eşime koydurtsam ay kızz utanırım bennnşekerrimm o fitilden bende kullanmıştım hamileykennn gece koy demişti dr yatarken eşim koyuyodu bıdahada kalmıyodum sende koyduktan sonra bi süre kalkma cnm iyi gelıyo o bana akıntı için vermişti
evet evet bencede çok iyi olur ben bugün pırasa pişirecem eşim almış pazardan bide mercimek çorbası düşünüyorum çok özledim 2 aydır yapmıyorum bebişte gaz olmasın diye ama yesemde oluyo yemesemde :44:kızlar bişi diycemm hergün girdiğimizde herkes ne yemek yapçaksa yazsaya burayaa fikir olur bizede hani diğer topikte ilk zmanalar yazıyodukyaa ne dersiniz
maşallhh ıkraaa iştahlı bi bebekkk yıyen çocuk iyi derler kolay büyürmüş anne çok zorlanmazmışşş bende eymenin herşeyi yemesini istiyodumm inşş düzene grer
şekerrrr hoşgeldin cnm nasılsın bakem oğluşun nasıll senin isminn ne kız gülşenmi gülden mi kkusuruma bakmaaa
mantar degılse geçer çabuk cnm..mantar değil canım çok şükür kaşıntı falan yok doğumda enfeksiyon kapmışım akıntı yapıyo bolca oedenle verdi dr inş. görür
canım yatarken koyuyorum bende sonra uyuyorum gece kalkınca yine akıyo elimin gittiği yere kadar ittiriyorum yav niye akıyo anlamıyorum bende..sende akmıyomuydu hiç..bendemi eşime koydurtsam ay kızz utanırım bennn
evet evet bencede çok iyi olur ben bugün pırasa pişirecem eşim almış pazardan bide mercimek çorbası düşünüyorum çok özledim 2 aydır yapmıyorum bebişte gaz olmasın diye ama yesemde oluyo yemesemde :44:
bizde seni özlediikkk ohh maşallah dicem bikez daha gez kuzum gez valla benimde elimde olsa 1 dk. durmam evde
negüzel doldurmuşsun ortalığı yine güle güle kullansın rüya prenses cicileri..şu araba kullanmanada hayranım negüzel benim ehliyette yatıyo cüzdanda ceylanınki gibi ama napim bizim araba büyük cip korkuyorum otobanda denedim bikaç kez ama yola sığmıyo mubarek eşim çok gülmüştü bana zaten işe gidip geliyo banada pek kalmıyo..
süpürgende hayırlı olsun canım inş. sende memnun kalırsın
h.b kuzu iyim şükür oğluşumda iyi uyyo şimdi gülşen canım
eymen paşamız napıyo toparladı mı tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?