- Konu Sahibi NohutluPilav
-
kız şeker ne utanıyonnnn çouk yaptık hiç utanmadık yaafitil koyarkenmi utancaz bende akıyomuydu bilmıyom cnm yaaa unuttumm yeteri kadarı içine gitmiştir onun merak etme sen
koydurmayı denesem mi acabamantar degılse geçer çabuk cnm..
eşine koydur bak patık öle çözüm bulmuş
zeytın yaglı pırasaaa bayılırımmmm.....afıyet olsun kuzum..bence artık herey yemelisin ve keremın vucudu alışmalı herşeye büyüdü artık ben 2 ay dikkat ettim sonra kola bile içtim...dr ne kadar erken alışırsa iyi demişti..
ben arabanın buyuklugunden degıl de karşıdan gelen araç korkum var ama 2 ay sonra bıtcek bu kabus ınşallahhh
oh oh maşallah istediğini söyleyebilirsin kuzu ben anlıyorum :))hım gülşen dmekk iyi sonunda öğrendim umarım unutmamm şeker dıyom ben sana unutunca şeker dirim anla sen oh maşallh uyusun kuzu benimkide uyudu eymende düzeldiii şükürr aman hasta olmasınlarda çok zor oluyooo iyi çocuğa bakmak gerçekten çok kolayyy hasta olunca anlıyo insan
ehehe benim ehliyette cüzdanı beklıyoo çok ters zaman geldii aldığım zaman direksiyon derslerinde eymene hamile olduğumu öğrendimm ve kusmalarım başlamıştı hatta direksıyon sınavına giderken sabaha kadr kusmuştum sabah ceplerim poşet dolu sınava gittydimm aldım ehlıyetı amaa sonra deneme şansım olmadı hamilelğim berbat geçtiği içinn
heeee..öyle..aştim artuk kendımı....dilekkk vışş aşmışın kendini kuzummm kaynana korksun benden dıyosun yaa bravo vallaaa
canım köle etmış senı gercekten..zor işin..:))alıştı valla dilek çıglık atarak her istedigini yaptırmaya çalışıyo...istersen yapma dercesine..oysa ben ne atıp tutuyodum her dedigini yapmam şöle de bölede...daha şimdiden kölesi olduk
hmm kar engeline takıldı kaygana demek....olan emırın kreşine oldu yani..biran önce gelsin de babaannesi başlasın kuzu...salgın var zaten cnm ama bu kar yagdıya düzelir artık bütün mıkroplar ölmüştür inşallah..zor da olsa bende 2. istiyorum hatta 3.yü bile ama zamanı gelince versin rabbim inşallah..
kerem mi?
senin bebişin adımı degişti yaa....
tek bırakma paşayı cnm kardeş şart bence...kalabalık aile olanlara çok özenıyorum ben
ben kullandım.gece yatarken kullandım..sonra kalkmamaya çalıstım..emır kucuktu arada kalkıyordum.akıyordu..ceylancım benim oğlanın adı "kerem yasir" sen ne biliyodun kuzum :))
bu arada kızlar ya ben dr a gittim bana vajinal bi fitil verdi enfeksiyondan dolayı
yatmadan önce kullanmam için kullanıyorum ama bu gece kalkınca akıyo anlamadım gitti normal mi bu kullanan var mı aranızda :26:
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyykızlaaar sormayın heyecan gittikçe artıyor yaaaaaaaa. 4 günden az kaldı artık. dilekçiğim sorma yaaa ben koç burcu olsun çok istemiştim ama kısmete bakki balık olacak ve son öğrendiğim bombadan sonra daha çok üzüldüm. kaynanamın doğum günü 15 martmış. iyiki doktor 15 mart dememiş yaaa.
dilekçiğim diğer topikteği meleğimi sormuşsun ama bilgim yokk en son eşi askerdeydi onu bılıyom cnm
ayvalık tostu yaptım dunn..kızlar bişi diycemm hergün girdiğimizde herkes ne yemek yapçaksa yazsaya burayaa fikir olur bizede hani diğer topikte ilk zmanalar yazıyodukyaa ne dersiniz
bezde kampanya ıyı olmus..cıcılerınızı gule gule kullanın..yeni topikimiz hayırlı olsun garip geldi az sayfa görmek binlere alıştıktan sonra :)) çok paylaşımımız vardı üzüldüm ama vardrı ceylanımın bir bildiği...
ewet ben annemlerdeyim kar yağdı eşim yola çıkmama izin vermedi zaten çorlu kötüymüş bende kaldım annemlerde işime geldi doğrusu sevindim :)) eşimi çok özledim o da kızına hasret kaldı ama bu hafta psikolojime çok çok iyi geldi kara rağmen bi gün ewde oturmadım araba da bende gece bile gezdim annem teyzem ben ve kızım gezdik kar yokken kar olunca da kızımı bazen anneme bazen teyzeme bırakıp çıktım diğerini yanıma alarak kızıma çok güzel ciciler aldım artık gezmeklik üzerine olan kıyafeti kalmamıştı nisan mayıs haziran gibi giyebileceği şeyler aldım uygun fiyatlara heryerde indirim var. hele yazlık o kadar tatlı şeyler gelmiş ki bayıldım yaa 7-15 tl arasında alınabilecek çok güzel kız cicileri var alıcaklarımı gözüme kestirdim yaza ne kadar uzayıp kilo alacak bilsem kendimi tutamazdım muhtemelen :)) çeşit çeşit tokalar da aldık gezmekte takarım arada bide toka kutusu aldım aynalı tek çekmeceli boyasız ahşap bi süs aldım boya aldım oda takımıma uygun beyz-şeker pembe boyadım onları çook cici oldular bitince resimlerini çeker koyarım çok şeker oldular boyama da çok iyi geldi bulabilsem kardeşime çeyizlik set boyayacaktım ama istediğim desenleri bulamadığım için kızıma yaptım bidahakine de kardeşime yaparım artık...
bugün teyzemin dişçide randevusu vardı bende gittim yanında muayne oldum sızlayan sıcakta soğukta zonklayan bi dişim wardı yine kanal tedavisi olacak duruma gelmiş başladı yapmaya( yine diş çilem başladı yani
yarın da burdayım akşam eşim gelicek gece kaynanamlara gidicez ctesi akşamüzeri de yola çıkar evimize döneriz artık mutlu mutlu dönücem evime ama bisürü iş de beni bekliyo kimbilir kaç makine çamaşır çıkıcak...
ceylan süpürgeyi aldım nihayet 220ye bakalım ewe gidip süpürmeyi iple çekiyorum karfurda bez kampanyası vardı 2alana 1 bevava stokaldık bi aya yakın idare edicek bezini de aldım bulmuşken buraya geldikçe kampanyalar bulmak iyi oluyo
ay sizi de çok özlemişim ben yaa çenem düştü resmen yazdıkça yazasım geliyo :))
ehehe benim ehliyette cüzdanı beklıyoo çok ters zaman geldii aldığım zaman direksiyon derslerinde eymene hamile olduğumu öğrendimm ve kusmalarım başlamıştı hatta direksıyon sınavına giderken sabaha kadr kusmuştum sabah ceplerim poşet dolu sınava gittydimm aldım ehlıyetı amaa sonra deneme şansım olmadı hamilelğim berbat geçtiği içinn
benim paşa uyandı kızlar öptüm sizi çoookkk
bırsennnn...
bende kullandım fıtılden..içinde kaç tane vardı bılmem amma kocış e kullandırsaydım hergun boy abdestı lazım..
adamcagız 1 fıtıl ıçın abdest almasın hergun ..yazık adama..hele kar da kış ta...
gözün aydın canım olsun ediz daha küçük çekersin bol bol hiç gelmemesinden iyidir yinedefptograflarım gerı geldı..ama bazısı eksık..özellıkle ediz inkıler..
gulşen benım ediz gunduzlerı az uyur oldu kuzum..senın nasılll....
elıf senın rüyan gunduzlerı kaç saat uyuyor kuzumm..
güldürdün beni canım ya ne biliyim öyle derler ya hep bende öyle dedim:)inş ceylenım ya ama uzun sürcek galiba peşinizden gelmem cünkü benim adetlerim düzene bile girmedi daha doktorun verdigi fitilleri kullanacam sonra yine doktora gidecem aynı işlemler yine yapılcak sonra ilişki yasak diycek doktor yani ben daha cok beklerim bebişimin gelmesini bazen hic omıycakmış gibi geliyo allahım günah yazmasın sabrediyorum ama bazen insan cok kötü oluyo be canım rabbim daha fazla bekletmez inşhehe yenı topıgın hayırlı olsun dıyınce kendımı yenı ev almış gibi hissettim kız:)
ayagımı sürttüm ben peşimizden geliceksin inanıyorum buna....öpüyom tatlım bitsın şu tedVIDE BAŞLAYIN HAYIRLISIYLA ÇALIŞMALARA
canım bebişini kucagına almaya az kalmış ne güzel onun mis kokusunu duyacaksın hayırlısıyla inş kolay dogum olur inş cok duygulandım ya bu aralar zaten dokunsalar aglıycak moddayımceylanım canım yeni topiciğimiz hayırlı olsun. İnşallah bende kızımı kucağıma aldığımda tecribelerinizden çooook faydalanacam. bizimde çok az kaldı İnşallah. bugün bitti sayılır 5 günnn. çok heyecanlıyım kızlarrr.
yazacaksın pelinim allahın izniyle bende inanıyorum
ayy canımm çok az kalmış mukemmel duyguları tatmana allah yardımcın olsun kuzum..
patiğim kayınvalide korksun dilekten bundan sonra
elif hoşgeldinn kürkçü dükkanınaa bizde tekirdağdaydık bgnn siz gittinizmii çok güzeldi hava geçen hafta gidecektikk bu haftaya erteledik iyikide ertelemişik hava çok güzeldii
hoşgeldın evıne elıff......Selam kızlar ewe yeni geldik dün akşam kaynanamlara geçtik gündüz de kaynanamın kaynanasına gittik rüyayı göstermeye sonra çorluya geldik akşamüzeri burda da bi köyde kaynanamın kızkardeşine gittik yine rüyayı göstermeye nihayet evimize gelebildik arabadan çantalar taşı taşı bitmedi
tek tek alıntı yapamadım kızımı babası oyalarken bi bakayım dedim çok vakit yok atıştırmalık bişiyler hazırliycam biraz oyalanıp
ehliyet olayında bende 18imde aldım ama kesinlikle babamdan ders yada yardım almadım hocam çok iyiydi benimde merağım vardı idarelik öğrendim ama boş yollar harici kullanmamıştım 20 yaşımdayken üni bitince bi ajansta çalışıyodum girergirmez araba verdiler bi süre kendime güvenemedim elemanlara taşıttım kendimi arada da çok sakin sabırlı bi arkadaşım yardım etti istanbul trafiğine çıkardı gündüzleri öyle alıştım sonra da bigün müdür dedi yeter artık sana şöför veremem kendi arabanı kendin kullanmaya alışman lazım bu gece al arabanı git diye çok ağlamıştım ödüm kopmuştu tek başıma napıcam diye sonra iki arkadaşım da arabalarıyla çıktılar e5te benim araba ortada biri önde biri arkada öyle gittik ewe parkederken de yardım edip öyle gittiler bikaç gün zorlandım tırstım kayboldum ama öyle öyle güvenim geldi benimde zaten işim çoğunlukla dışardaydı avm avm geziyodum mecbur çarpa çarpa öğrendim çok komik maceralarım oldu
rüya resmen evini özlemiş perdelerine bakıp bakıp çığlıklar kahkahalar atıyo bakınmaktan zor emzirdim hala da bakınıyo hasretle
yarın bakalım vakit olursa süpürgemizi deniycez havaya bağlı güzel olursa tekirdağ sahile gitmeyi planlıyoruz inşallah bugünki gibi güzel olur da bi deniz havası alırız ailecek
birsenim napiim bebek bu sürekli büyüyo ölçtüm 64 cm olmuş boyu gezmeklik giyecek bişeyi kalmadı indirimler de varkene aldım mecbur kaynanamlara giderken birini giydirdim saçına da modelli yapıp toka taktım aynı renk babamıza süslendik ana kız :))
nişanlıyken eşim tekirdağdaki ewde kalıyodu ben istte çalışıyodum otobüsle geliyodu otogar girişinde hep aynı yerden alır giderken de bırakırdım fantezi yaptık gidip aldım yine eskisi gibi
bilgisayarımı da özlemişim evimi de :)) uzun oldu bu sefer 9 koca gün
ayy sizin en azındn asansör varmış burda tek bi alış mrk. var ondada asansör yok sadece migros asansörleri var oda otoparka çıkıyo ve sadece migrosa iniyo..bizde dün gittik yanlız olsa insan yapamaz hayatta yürüyen merdivenlerden bebişin arabasıyla in çık yaptık alışmamız lazım sanırım bu durumlara..ben kuzuma güzel şeylebuldum ama okadar kalabalıktıki haftaiçi gidip almaya karar verdik kasalarda biyığın kuyruk sanki millet bişe görmemiş valla..ay evet tekiradaa asansör krizini bizde yaşadık resmen işkenceydı asansor olayııı hemide çok küçükk sen orıonu beğenmıyon ama ben orıonu tercih ederim orayaaa en aızndan asansörü büyükkkk kızz eymene baktım bişiler ama bulamadım içime yatan bişi
temmuzda kaynımın nikahı var onun için şimdiden kızıma elbise bakmaya başladım malum iri gidiyo maşallah şimdiden 6-9 ay cicileri giyiyoruz mothercare de bi kıyafet beğendim tinkerbell kostümü çook cici zaten sewerdim elbiseye bayıldım ama en küçüğü 1-2 yaş için bakalım ozaman kızım herhalde daha bi büyümüş olur şimdiden 6-9 giydiğine göre nikahta 6,5 aylık olucak onu da giyebilir diye düşünüyorum. çok mağaza gezdik olan elbiseler hep benzer değişik bişiy almak istiyorum bide netten kostüm satan siteleri inceledim yine en küçük 1-2 yaş için olan melek kostümleri fln var öyle bişiy de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?