çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

ehehe benim ehliyette cüzdanı beklıyoo çok ters zaman geldii aldığım zaman direksiyon derslerinde eymene hamile olduğumu öğrendimm ve kusmalarım başlamıştı hatta direksıyon sınavına giderken sabaha kadr kusmuştum sabah ceplerim poşet dolu sınava gittydimm aldım ehlıyetı amaa sonra deneme şansım olmadı hamilelğim berbat geçtiği içinn

kız şeker ne utanıyonnnn çouk yaptık hiç utanmadık yaa fitil koyarkenmi utancaz bende akıyomuydu bilmıyom cnm yaaa unuttumm yeteri kadarı içine gitmiştir onun merak etme sen

haha güldürdün benii kız hiç sorma oda doğruda ne bilim işte
koydurmayı denesem mi acaba
bende çok severm canımcım eşimde sever patiğinkide çği yiyomuş benimki hayatta yemez çiğ soğan ve sarımsak dahil..
bende yiyeyim artık ozaman zaten bi kısır özledim ölüyorum kısır diye bide sebzeli bulgur pilavı onlarıda yemiyorum ama yicem artıkın canıma tak etti yesemde ıkınıyo kuzum yemesemde

bencede sen derslere başla canım çok iyi bişey ve mutlaka gerekli bende kendi arabamız olsun başlıcam bu devletin malı bişi mişi olur zaten kocaman o yüzden çok yanaşmıyorumda
oh oh maşallah istediğini söyleyebilirsin kuzu ben anlıyorum :))

evet hatırlıyorum canım son aya kadar kusuyodun sen inş. bidahaki hamilelik böyle zor olmaz

dilekkk vışş aşmışın kendini kuzummm kaynana korksun benden dıyosun yaa bravo vallaaa
heeee..öyle..aştim artuk kendımı....
canım köle etmış senı gercekten..zor işin..:))

ben kullandım.gece yatarken kullandım..sonra kalkmamaya çalıstım..emır kucuktu arada kalkıyordum.akıyordu..

aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy
az kaldı
kaynananla piştı olcakmıstın az daha...
dilekçiğim diğer topikteği meleğimi sormuşsun ama bilgim yokk en son eşi askerdeydi onu bılıyom cnm

kızlar bişi diycemm hergün girdiğimizde herkes ne yemek yapçaksa yazsaya burayaa fikir olur bizede hani diğer topikte ilk zmanalar yazıyodukyaa ne dersiniz
ayvalık tostu yaptım dunn..

bezde kampanya ıyı olmus..cıcılerınızı gule gule kullanın..

oyyyy.....zor olmuss....

dun 3 adet aşımızı olduk..
boyumuz 60 cm. kılomuz 5,400 çıktı..ıyı gıdıyorsunuz dedı hemşiremiz.....

fptograflarım gerı geldı..ama bazısı eksık..özellıkle ediz inkıler..

bırsennnn...
bende kullandım fıtılden..içinde kaç tane vardı bılmem amma kocış e kullandırsaydım hergun boy abdestı lazım..
adamcagız 1 fıtıl ıçın abdest almasın hergun ..yazık adama..hele kar da kış ta...

fptograflarım gerı geldı..ama bazısı eksık..özellıkle ediz inkıler..
gözün aydın canım olsun ediz daha küçük çekersin bol bol hiç gelmemesinden iyidir yinede
aşıyıda atlatmışsın maşallah edize
gulşen benım ediz gunduzlerı az uyur oldu kuzum..senın nasılll....

elıf senın rüyan gunduzlerı kaç saat uyuyor kuzumm..

benimde az uyuyo canım hatta bazen sadece yarımşar saat uyuyo günde 2 kez oda şaşıyorum valla
ama bazen uyuyo belli olmuyo yani keyfi nasıl gelirse gündüz uyku düzeni yok pek

güldürdün beni canım ya ne biliyim öyle derler ya hep bende öyle dedim:)inş ceylenım ya ama uzun sürcek galiba peşinizden gelmem cünkü benim adetlerim düzene bile girmedi daha doktorun verdigi fitilleri kullanacam sonra yine doktora gidecem aynı işlemler yine yapılcak sonra ilişki yasak diycek doktor yani ben daha cok beklerim bebişimin gelmesini bazen hic omıycakmış gibi geliyo allahım günah yazmasın sabrediyorum ama bazen insan cok kötü oluyo be canım rabbim daha fazla bekletmez inş
canım bebişini kucagına almaya az kalmış ne güzel onun mis kokusunu duyacaksın hayırlısıyla inş kolay dogum olur inş cok duygulandım ya bu aralar zaten dokunsalar aglıycak moddayım

yazacaksın pelinim allahın izniyle bende inanıyorum

ayy canımm çok az kalmış mukemmel duyguları tatmana allah yardımcın olsun kuzum..

patiğim kayınvalide korksun dilekten bundan sonra

canım inş ama ben inancımı kaybediyorum yavaş yavaş sabrım tükeniyosenin bebişte baya büyümüş maşallah benim yerimede öpüp kokla canım...

Selam kızlar ewe yeni geldik dün akşam kaynanamlara geçtik gündüz de kaynanamın kaynanasına gittik rüyayı göstermeye sonra çorluya geldik akşamüzeri burda da bi köyde kaynanamın kızkardeşine gittik yine rüyayı göstermeye nihayet evimize gelebildik arabadan çantalar taşı taşı bitmedi

tek tek alıntı yapamadım kızımı babası oyalarken bi bakayım dedim çok vakit yok atıştırmalık bişiyler hazırliycam biraz oyalanıp
ehliyet olayında bende 18imde aldım ama kesinlikle babamdan ders yada yardım almadım hocam çok iyiydi benimde merağım vardı idarelik öğrendim ama boş yollar harici kullanmamıştım 20 yaşımdayken üni bitince bi ajansta çalışıyodum girergirmez araba verdiler bi süre kendime güvenemedim elemanlara taşıttım kendimi arada da çok sakin sabırlı bi arkadaşım yardım etti istanbul trafiğine çıkardı gündüzleri öyle alıştım sonra da bigün müdür dedi yeter artık sana şöför veremem kendi arabanı kendin kullanmaya alışman lazım bu gece al arabanı git diye çok ağlamıştım ödüm kopmuştu tek başıma napıcam diye sonra iki arkadaşım da arabalarıyla çıktılar e5te benim araba ortada biri önde biri arkada öyle gittik ewe parkederken de yardım edip öyle gittiler bikaç gün zorlandım tırstım kayboldum ama öyle öyle güvenim geldi benimde zaten işim çoğunlukla dışardaydı avm avm geziyodum mecbur çarpa çarpa öğrendim çok komik maceralarım oldu
rüya resmen evini özlemiş perdelerine bakıp bakıp çığlıklar kahkahalar atıyo bakınmaktan zor emzirdim hala da bakınıyo hasretle
yarın bakalım vakit olursa süpürgemizi deniycez havaya bağlı güzel olursa tekirdağ sahile gitmeyi planlıyoruz inşallah bugünki gibi güzel olur da bi deniz havası alırız ailecek
birsenim napiim bebek bu sürekli büyüyo ölçtüm 64 cm olmuş boyu gezmeklik giyecek bişeyi kalmadı indirimler de varkene aldım mecbur kaynanamlara giderken birini giydirdim saçına da modelli yapıp toka taktım aynı renk babamıza süslendik ana kız :))
nişanlıyken eşim tekirdağdaki ewde kalıyodu ben istte çalışıyodum otobüsle geliyodu otogar girişinde hep aynı yerden alır giderken de bırakırdım fantezi yaptık gidip aldım yine eskisi gibi
bilgisayarımı da özlemişim evimi de :)) uzun oldu bu sefer 9 koca gün

elif hoşgeldinn kürkçü dükkanınaa bizde tekirdağdaydık bgnn siz gittinizmii çok güzeldi hava geçen hafta gidecektikk bu haftaya erteledik iyikide ertelemişik hava çok güzeldii

pelin çok sıkıntı yapma kendine cnmm inan zamanı geldiğinde rabbimde nasip edınce oluyooooo seninde güzel hberlerini okuyacaz burda

elif hoşgeldinn kürkçü dükkanınaa bizde tekirdağdaydık bgnn siz gittinizmii çok güzeldi hava geçen hafta gidecektikk bu haftaya erteledik iyikide ertelemişik hava çok güzeldii

gittik yaa süperdi hava bebeğini alan gelmiş zaten çok güzel bigün oldu önce sahilde keyifli kahvaltı yaptık sonra uzuuun bi yürüyüş.. kızımın maşallahı vardı çok keyifliydik gelen geçen sevdi güneşle tanıştı kızım ilk kez bu kadar uzun çeşit çeşit yaptı suratını çok güldük maymunluk yaptı resmen bize. emzirme sürecim de hep arabada biyerden biyere geçerken denk geldi emzirme önlüğümü taktım rahat rahat emzirdim iyiki almışım ücra yer aramama gerek kalmıyo.
tekiraya gittik dolandık ilk kez gittim hanki mağazalar var diye bakındım ama beni sarmadı forumdan sonra orası çok küçük geldi ama oriondan da iyidir bide sevmediğim yanı sadece 1tane bebek odası var o da 3.katta bebek arabasıyla mecburen asansöre biniyosun asansörler küçücük, insanlar öküz. sırada bekliyosun bimek için birileri gelip önüne geçmeye çalışıyo ve ne yaşlı, ne çocuklu, ne de hamile gaayet genç. git kardeşim yürüyen merdivene onda da yorulmassın adı üstünde kendi yürüyo hayret bişey yani sinir oldum.
dönüşte de eski maxi yeni migrosa girdik ıslak mendili bitmişti rüyanın unibaby yenidoğan moneyclup indirimine girmiş 3lü paket 9.90 dı. aldım bende 5paket birden en az 1,5 ay ıslak mendil derdim olmaz. normalde en ucuzu 11,90 a oluyodu o paket. zaten bezleri de karfurdan stoklamıştık rahatız bi süre.

temmuzda kaynımın nikahı var onun için şimdiden kızıma elbise bakmaya başladım malum iri gidiyo maşallah şimdiden 6-9 ay cicileri giyiyoruz mothercare de bi kıyafet beğendim tinkerbell kostümü çook cici zaten sewerdim elbiseye bayıldım ama en küçüğü 1-2 yaş için bakalım ozaman kızım herhalde daha bi büyümüş olur şimdiden 6-9 giydiğine göre nikahta 6,5 aylık olucak onu da giyebilir diye düşünüyorum. çok mağaza gezdik olan elbiseler hep benzer değişik bişiy almak istiyorum bide netten kostüm satan siteleri inceledim yine en küçük 1-2 yaş için olan melek kostümleri fln var öyle bişiy de olabilir

ay evet tekiradaa asansör krizini bizde yaşadık resmen işkenceydı asansor olayııı hemide çok küçükk sen orıonu beğenmıyon ama ben orıonu tercih ederim orayaaa en aızndan asansörü büyükkkk kızz eymene baktım bişiler ama bulamadım içime yatan bişi

hoşgeldın evıne elıff......

ruya neler yapıyor..uyuyormu sımcık...

patıkkk nasılsın..eymen napıyor...
ılk ne başladın katı gıda olarak canımm sen..

ayy sizin en azındn asansör varmış burda tek bi alış mrk. var ondada asansör yok sadece migros asansörleri var oda otoparka çıkıyo ve sadece migrosa iniyo..bizde dün gittik yanlız olsa insan yapamaz hayatta yürüyen merdivenlerden bebişin arabasıyla in çık yaptık alışmamız lazım sanırım bu durumlara..ben kuzuma güzel şeylebuldum ama okadar kalabalıktıki haftaiçi gidip almaya karar verdik kasalarda biyığın kuyruk sanki millet bişe görmemiş valla..

eellüüffff evine h.g burayada ösledik seni kuzum yaaa..

bol bol gezmişsiniz yinee baktım resimlerinize rüya kuzu çokkk tatlı yaa maşallah..
bu melek kostümlerini çok seviyorum benn onlardan al kuzuya çok yakışırr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…