Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebruuu, gecen sene bu ay 93.3 dümmmmm.

Heeey gidiii igrencc ögggg kotuuuu gunler (kilolar icin tbi)

Kizlar, oglisimle yarimsaatten fazla yürüdük.
Evde giymek icin terlik aldim. Cok sekeeerrr ..
Cook pahaliydii (7.5ytl) :))))))))))))))))))

Nasiil?

Kuşlar merhabalar
Sabah İki yumurta domates
Ara türk kahvesi
1 etli biber dolma
1 şeftali
Yoğurt
Madensuyu
2 parca karpuz
1 kase tarhana
1 kase sulu köfte

Ve bebis uyumayinca sahile indik ve güzel bir karisik dondurma yedim(((

Ama ama durun kizmayin 3 km 180calda yuruyus yaptim.bebisle dans da cabasi.
Terliklerini güle güle kullan canim. Pembis pembis....
Şimdide biran önce yatagi boylamak istiyorum benimki en fazla iki saate acar gözleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin citirlarimm kac gundur gelemiyorum dun yine bag evimizi temizlemeye gittik ama orda usutmusum sanirim gece mide bulantisindan cok zor uyudum sabah bi uyandim bogazim agriyo grip olmusum veee heryerim agriyo goya bugun yuruyuse baslicaktim dun 4.30 da yedigim yemekle duruyorum henuz kahvalti yapmadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ewpat, cnm merhaba.
İlk basta ekmek, cikolata, cola, meyve suuyu,seker, hamur işini birakicaksin. Azaltma degilde birakma. Sen emziriosun bildigim kadariylA. Ee sut olmasi icinde bu soylediklerime gerek yok dimi.
Gunde 3lt su iciyordum ilk basladigim siralarda.
Sabah mutlaka kahvaltida salata yapip yiyordum. Kahvaltida 1dlm cavdar ekmegi yiyordum.
Ara ogunlerde yesilelma yesilcay tuketiordum.

Oglen ne yiosam yaninda salataaa
Aksam ne yiyosam salataaa..

Hersein ynnda salata yiyordum.
Gece uyumadan bi kase yogurt yiyordum.

Sporlar da Leslie war, youtu.. Yaz orda videolari war. Film dizi izlerken leslie yi yapiordumm.

Spor hareketleri yapiordm.
Mekik bel basen gibii.

Bana kizlar kuş hikmet derler.
Ben diyetteyken hicbise yemezdim. Yaz gelince sapittim yiyorum. 70lere düsmustm ne gusel. Simdi 71 72 arasinda gidip geliorum..

Aklimda olanlar simdlk bu kdr..

Kizlar, hemen hemen herseyim hazir.
Gitmeden annemin evini de temizledim. Suan dinleniyorum.
Hava idare eder. Evim insallah esiyordur. Allahtan sicaklar pek kalmadi.

Mutluyummm

Mutlu hafta sonlari :)

merhaba :)
tşk ederim cnm bilgilerin için.
evet cnm emziriyorum abur cubur vesayre ekmek bunlar kilodan başka bi sıkıntı değil .
yazdıklarını dikkate alıcam

Merhaba kızlar
Dünden misafirlerim vardı. Onları gönderdim. Pazartesi tatile çıkıyoruz. Önce 2 gece rezervasyon yaptırdık duruma göre başka yerlere de gideceğiz Yada döneceğiz.
Bu tatil işi cuma belli oldu. Biz de geçen hafta pazar alışverişi yapmıştık. Şimdi dolaptaki sebzeleri buzluğa attım.
Kahvemi yaptım kitap okuyacağım.
Siz de ne var ne yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar, Eviiimdeyim ..

Cok sükür..

Oglumu yatirmaya calisiyorum. Ev haliyle ona yabanci geldi. Alisicaktir zamanlaa.
Evimde cok sukur serin.. Yatak odasi biras sicak diger odalara gore.

Asiri yorgunummm, hersey bitti diyemem. Dahaa cooook is var.
Yarin perdeleri yikicam. Vee sonra tum yazliklari, carsaf, yastik kilifi, vs. Herseyi yikamayi düşünüorum.
Benden simdilik bu kadar..
Öpüldünüz.

Merhaba kizceleer

Kac gundur yaziyorum yaziyorum bi turlu gonderemiyorum . Ama sizi okuyorum sanmayin ki unuttum..
Dun tartildim gecen haftayla ayniyim ama annemlerin tarti dogrumu degil mi bilmiyorum tabi
Dun kalabalik bi misafir ordusuyla basettikten sonra bugun bool bol dinlendim.. oglumda buraya alisti oyunlar oynuyor guluyor egleniyor eve gidince burayi ozleyecegiz ikimizde

Sizler nasilsiniz
Papatya tatile gidiyormus simdiden hayirli yolculuklar canim ins guzel gecer tatiliniz..
Hikosum evine gecmis hosgeldin evine guzelim islerinde kolayliklar dilerim.. oglusun da ilisir bi kac gune
Ewpat emziriyorsan daha kolay kilo verirsin canim kizlar zaten tiyolari vermis benim ekleyecegim tek sey aksam belli bi saatten sonra yemeyi kes ;-) hayirla buyut bebegini..
Ebrum nasilsin guzelim, mevcan gitti galiba pazartesi isbasi yapcakmis hatirladigim kadariyla ins onun icin guzel bi baslangic olur, nelson gelmiyor epeydir,
Kubosum gecmis olsun dikkat et kendine bag havasi zaten yorar insani serindir.. dinlen biraz kendine gelince baslarsin yuruyuse ;-)
Hoscakalin kizlar yine gorusmek uzere
İyi geceleeer

Merhaba
Sitede bir sıkıntı var sanırım Mesaj yollayanıyorum. Bakalım bu gidecek mi

Kizlar, uzun zamandir tabletten girmiyordum, cok degismis.
Telefondan girmek daha mi kolay ne

Kizlar, gunaydin. İyice boşladiniz burayi..
Evde 3.günümm.
Daha hicbise bitmedi. Evi toparlamam iki üc gun daha surecek. Oglanla zorlanicam
Tartilicam birazdan. Ve.bugun dikkat etmeye basliyorum.
Ama sizde olun yanimda...

Merhaba kızlar
Telefonuma kk nın uygulamasını indirmiştim. Çalışmıyor dünden beri. Sizde de böyle bir durum var mı

Hikmet'im kolay gelsin canım. Tartıl bakalım ben de merak ediyorum.
Kızlar biz de az sonra tatile çıkıyoruz. Kafa nereye biz oraya yapacağız bu sefer.
Bakalım yollar bizi nereye götürecek.
Ilk durağımız dalyan. Bu gece orada kalacağız inşallah Gerisini bilmiyoruz.
Ama size söz veriyorum dikkat edeceğim. Kış boyu yaptığım sporlar boşa gitti hep. Dün sabah tartıldım 64.4 idim. Tatil dönüşümde bakalım ne gösterecek tartı
Kendinize iyi davranın ki çevrenidekilerde siZe iyi davransın ( psikoloğum söyledi son gidişimde)

Günaydın kızlar.KK değişmiş karışmış zorlaşmış hiç sevmedim bu haliniC.tesi sabah pc açılmadı .Kaç gündür ekran bozuk pırpırlanıyordu.Eve git temizlik alışveriş kuaför öyle bitti.Pazar sabah eski iş yerimden dost edindiklerim geldi kahvaltıya akşam gittler.Çok iyi gedli dertleştik agladık güldük kendimize geldik.Çocuklarda eglendiler iyi oldu.Ama bu h.sonundan bişi anlamadım.Özledim sizleri

Kizlar, sabah tartildim.
71.2 geldim,
Oglisi banyo yaptirdim. Uyuttum.
Simdi kocisle kahvaltii hazirlicam.
Opuldunuz

Btlkbra:geçmiş olsun canım ya yorma kendini bu kadar.Zaten çocuk ev işi vs yoruluyorsun.

Hikmet:Kolay gelsin canım.Eee ne zamandır boş ev toz olmuştur haliyle.Kolay gelsin canım.Evet geçen sene yan yagları göbüşü kolları basenleri kalın bir hiko bu sene fıstık gibinnn bir hiko:)

Papatya:Hayırlı yolculuklar canım.Gittigin önerdigin yer olursa yaz bana

Ebru, ins bugun itibariyle daha da fit olucam.
Kahvaltida cok dikkat ettim.
Evin temizligi daha bir hafta sürer.
Suan oglisim uyuyor. Tv cay keyfiiisiii

Papatya iyi yolculuklar... arada yaz bize

Merhaba kızlar
Hikmet'im rakam çok güzel. Senin adına sevindim. Kolay gelsin ev temizliği de.
Ebrucum beğendiğim yerleri yazarım canım
Görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…