Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin kizlar..
Yarimsaate yakin yuruyusumu yaptim. 10dk spor aletlerinde calistim. Eve geldim duşumu aldim. Simdi guzel bi kahvalti yapicam. Bugun pür dkkt ediceem , sizeee söz:)))
Kimse.gelmemis
Ebru nerdesinn, facei actn burayi unuttun amaaa.
Mew de yok zaten .

Kubos eliff nel papatyaaaaa gunpir nrdesnz

Günaydın kızlar
Sanıyorum gn geçtikçe şişiyorum. Kendime engel olmalıyım.
Nasıl olacağımı da biliyorum ama yapamıyorum. Ramazan'da bir ara 62.0 I gören ben bu sabah 64.9 U gördüm. Yuhhhhhhh
Ebrucum sana Face den mesaj atmıştım. Foto yolladım. Burada da yazdım kaç kere ama gözünden kaçtı sanırım
Hikmet'im iyi gidiyorsun. Eve dönünce daha iyi olur inşallah
Eylül ayı için bir otelde 2 gece rezervasyon yaptırdık.
Haftaya Yada daha sonraki hafta da bir yerlere gitmeyi planlıyoruz bakalım.
Işten güçten fırsat olursa
Pdikoloğa haftaya gideceğim sanırım yine ve gerçekten kendimde ki değişimi görebiliyorum.
Bu meslek beni benden etmiş resmen.
Yine yazarım kızlar. Şimdi yemek yapacağım.
Byeeee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hikmetim:Haklısın canım ama face ikmizde ilk kez açıyoruz .Düşün herkes evlenmiş çcoluk çocuk bir çok foto.Bende meraklı olunca gözler bakmaktan acıyor.Ve Allah de ötesini bırak kitabını gece 2-3 sayfa okuyabiliyorum ve 1:30 yatıyorum.Bende netten okumaya başladımbugün.Kendimi alamıyorum valla.Çok begendim.yÜRÜYÜŞ YAPMIŞSIN NE GÜZEL

Papatyam:Kusura bakma canım baktım ama buraya yazmayı unuttum:26:Çok güzel olmuş.Benimde ileride 1 odam fazla olursa giyinme ütü odası olarak kullanırım inş.Nereye tatile gidiceksiniz?Biz hala oturup konuşamadık eşimle.Eşim bu ara panik ataga yakalandı.Bi sürü soruna bu da eklendi.C.tesi bir aile dostumuz kendi psikologuna götürecek.Begenirse bende sonra gidicem inş.Ama pahalı bir daha gidemeyiz.Hep gidebilecegimiz bir hastanenin psikologu olabilir uygun oluyor hemKafamda bi sürü şey çok yorgunum.Tatil belki iyi gelir uzaklaşmak.....İçim içime sıgmıyor gülmek için gülüyorum eski tadım tuzum neşem yokBunada şükür deyip bu kitapla haifflemeye oturmya abir arkadaş gidip kafa dagıtmaya oyalanmaya çalışıyorum işte

diyete gelirsek,yarın regl günüm karnım şiş patlıycak gibi.Ve 57lere çıktım tekrar.Habire bişiler yiyesim varSırf yemek için yiyiorumspor yook yeşilçay yok dondurma asitli içecekler pofffffffffff

Son düzenleme:
Btlkbra:bravoo arkadaşıma

Lajoba:Kart ödemesini bekliyorum beyefendininAcaba beni mi oyalıyorRegl olucam o halde başlamazlar ama en azından ödemeyi diyetisyenimi felan görürüm belkiÇok zayıfsın canım faceten gördügüm kadarıyla.Sen ve sehra en zayıf duran kişilersiniz

Bugün güzel birgün...bebis uyudukca yürüyüş yaptim.sabah 1.5 öğleden sonra 1.5 yak. 180 cal. Sütü etkilemesim diye orta biz yapiyorum.
Sabahta tavada iki yumurta 1 dilim ekmek peynir
Öğlende sulu köfte 1 kase birde maalesef 3 yk kaeisik kizartma yedim.
Aksam iki ufak etli biber dolma ve 1 dilim tahin helvasi (100 cal kadar )yemeyi düşünüyorum çünkü Canim çok cekiyor yemesem iyi ama paket bana bakiyo hem pakete .
Umarim kendime hakim olabilirim.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa birde 20 dk karin hareketi yaptim:sly:

Ne güzel tatile gidenler gelenler biz bu sene bebislen kaldik evde......seneye acisini cikarticaz ama

Ebruu,. Face konusunda haklisin. İnsan kendini kaptirinca duramiyor. Sen burayi unutma yine de.

Kizlar selam
Nasilsiniz
Ara ara bakiyorum
Takipteyim yani
Hikmetcim guzel kilolar veriyor masallah
Ebru canim sen de iyi gidiyorsun
Mevcan papatya nazlm btulkubra sizler nasilsiniz
Ben tatildeyim kv de kaliyoruz. Bir ay daha buradayim yeni geldik. Iki dugunumuz var. Misafir agirliyoruz hem nasil. Dugun sahibi gibi biseyiz.

Kilom ayni bu arada. Artik durumu kabullenmis olarak ogrenilmus caresizlik icinde oturuyorum. Seker ilacimi aliyorum. Tatli yemiyorum. Kilo da veremiyorum ama almiyorum da. Bi de spor sifir tabi. Tembel ben. Bi degisiklik yok yani. Ozge de donmus . ozgecim bebegini gule gule buyut nazar degmesin.

Merhaba kızlar
Hadeka hoşgeldin
Ebrucum inşallah sen de bir gün yaptırırsın. Benim uzun zamandır hayalimdi. Nasip şimdiye imiş.
Az sonra spor yapacağım kızlar. Eşim bugün izin almış. Pazar tatile gidiyoruz. Kafa nereye biz oraya yapacağız.
Otele zaten Eylül'de gideceğimiz için ki ben sevmiyorum oteli şimdi bulduğumuz yerde kalacağız. Arabamıza oto buzdolabını alacağız yiyeceğimizi yanımıza alıp istediğimiz yerde kalacağız.yıllar önce bir tecrübemiz olmuştu ve çok güzeldi.
Bakalım şimdi nasıl olacak.
Nette biraz araştırma yapıyorum. Rota nereden nereye olabilir diye

Bugün mevcanla konuştuk yarın işten ayrılıyormuş. Pazartesi başlayacakmış yeni işine. Selamı var

Görüşürüz kızlar

Son düzenleme:
selam hanımlar...
bnde tombik bi anne olarak aranıza katılmak istiyom :)))
6.5 aylık bi kızım var şu an uyuyo kendisi
doğumdan kalan çokkkkkkkk kilolarım var hemde çok
emziriyorum diyet olmuyo bi türlü eşime diyorum diyetisyene gidiyim ama yok istemiyo çok karşı
sizler bu aşamada neler yaptınız emzirmede yani diyetisyenle olurmu bu iş süt azalmadan
ne güzel kendi aranızda dostluk kurmuşsunuz :)

Merhaba
Yavrunu Allah bağışlasın.
Bi kere tatlı süt yapmaz. Arkasından çok su içirdiği için süt yapar. Yani senin bol su içmen gerek. Bol meyve ve sebze ağırlıklı beslenmen yoğurt Yemen gerek. Hamur işimi de kestin mi hemen kilo verirsin zaten emzirerek yeterince kalori harcıyorsun.
Bu arada aramıza hoşgeldin.

tşk ederim hoşbuldum :)
bugun itibarı ile ekmeği azalttım ciddi derecede oyle birden sok diyetlere giremem kızım çok küçük emiyo hemde kıyamam
dediğin gibi hamur işini tamamen kesmem lazım ekmek dışında hamur işi yemiyom zaten evet ekmeği kesince acıktığımı hissettim onun yerine bugun sıvı şeyler tükettim midem çok hafif.
henüz adet görmedim belki onunda şişliği vardır diye düşünuyom

Mevcan yeni is simdiden hayirli olsun. Hikom sizi unutmak mumkun mu. Buradaki dostluk gercekhayatta bile nadir bulunuyor.

Papatyam ne yaptirdin evine. Albume bakayim dedim ama telde goremedim. Hayirli olsun diyeyim. Kucuk bi kacamak dusunuyorsunuz ne guzel. Bol bol eglenin ozgurce.

Ewpat Allah bagislasin kizini. Burada verirsin emin ol. Arkadaslarin uyarilarina kulak ver biraz da irade olay tamam. Bir de gunluk menu paylasimi var. Ben su an diyet yapmiyorum ama buraya da bakmadan edemiyorum. Hayirli gecelerrr

Gunaydin kizlar...
Birazdan pazara gidicem.
Oglisim daha uyuyor.
Kocis dun, cmtresi evimize gecelim artik
Duzenimizi kuralim dedi. Bende tamam dedim. Pazar gunu yerine cumartesi gunu evimize gidicez. Ev ne halde tahmn bile etmek istemezsiniz. Evime gidim de temizlik aşkim depreşsin dimi ama. Hersei yikamam gereeeek. Heryeri supurup silmem gereeeek.
Simdi cikmam gerek.
Mutlu gunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…