Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikommm duydum sesini.Ama bütün gün aç gezip sonra kalori alıyoruz.Ögleni güzel yiyip akşamı hafif kapatmamız lazım.

Btlkbra :ig de neye katıldın öyle canım bende istek gönderdim ama ne oldugunu bilmeden :)sen katıldın diye sırf:)Sanırım pilates ama ayrıntıları anlat cancazım bende plates lastigi alıp kol çalışıcam

Ebru, kendimize gelmemiz gerek. Gazoz ictim, dönerin yaninda. Ohh buz gibiydiiiii )))
Bu saatten sonra agzima lokma koymicam .

Kizlar bi hevsle siteye girdim ama cok sasirdim bi tuhaf olmus umarim alisirim yeni haline siteninsozde 2 haftadir diyete baslamistim 1 kilo almsim
Psikolojik olarak haziriycam kendimk ve vermeye basliycam ins
ebrucum ikimizin en buyuk hatasi tok karinla uyumak o pankeki elbette yiceksin ama sabah kahvaltisinda ben de yarinki misafirime pasta yaptim ve 1 saat once tadina baktim offf off ama yok boyle gitmez 50 rakamini gorucem er ya da gec

İyi geceler kizlar..
Manikur, pedikur yapildi. Oje sürüldü.
Sac duzlestirildi. Anlicaginiz gece gece süslenildi. Yarina hazirlik
Sabah kv lere, oglende anneme gidicez.
Aaa uykum gelmis. Gidim de yatim.
Allah rahatlik versin ..
:*

İyi geceler kizlar..
Allah rahatlik versin ..

İyi geceler kizlar..
Allah rahatlik versin ..

İyi geceler kizlar
Biz c.tesi sabah erkenden yola cikacagiz ins guzel gecer gezmelerimiz
Bende diyet miyet hak getire ne bulduysam yiyorum valla oysaki buraya geldigimde daha dikkat eder spor yaparim diyordum olmadi eve gidince tekrar basliycam artik napalim..

Hikos kolay gelsin canim okul konusunda destekcinim, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim canim
Eprumm beni hala facede eklemedin :-\ ama zayif gorunuyosun yazmissin sen kimi gordun ki kiz bu arada menu supermis pankek olmayaydi eyidi B-)
Ewpat canim cocuk buyudukce daha duzene giriyor hersey bende kucukken wc ye girmeye zaman bulamiyodum ama simdi o oyun oynarken uyurken rahat rahat yapiyorum isimi yani evdeyken yapiyodum
Ozge hepimizde bi kontrolsuzluk var canim ama inqniyorum gorecegiz hedeflerimizi
Papatya ohh oglus sevmis gezin gonlunuzce

Sirtim tutulmus fena agriyo bicak saplanir gibi
Opuldunuz kizlar yine gorusmek uzere
Hoscaakalin

İyi geceler kizlar
Bende diyet miyet hak getire ne bulduysam yiyorum valla oysaki buraya geldigimde daha dikkat eder spor yaparim diyordum olmadi eve gidince tekrar basliycam artik napalim..

Hikos kolay gelsin canim okul konusunda destekcinim, elimden geldigince yardimci olmaya calisirim canim
Eprumm beni hala facede eklemedin :-\ ama zayif gorunuyosun yazmissin sen kimi gordun ki kiz bu arada menu supermis pankek olmayaydi eyidi B-)
Ewpat canim cocuk buyudukce daha duzene giriyor hersey bende kucukken wc ye girmeye zaman bulamiyodum ama simdi o oyun oynarken uyurken rahat rahat yapiyorum isimi yani evdeyken yapiyodum
Ozge hepimizde bi kontrolsuzluk var canim ama inqniyorum gorecegiz hedeflerimizi

Hoscaakalin

İyi geceler kizlar

Hoscaakalin

Sabah kahvesi benden kizlar.

Metabolizmamizi hizlandiralim degilmi.. Kahvemi icim oglan uyanmadan bisiklet sürücem.
Hava bugun cooook sicak olacak ,

Devam ediyorum
Nescafe işe yaradi. İnanilmaz terletti.
Metabolizmam calisiyor. Cok sukur.
Bisikletten sonra tum hareketleri yapicam. Bugun basladim. Spor spor spor

Günaydın kızlar
Lajobam iyi yolculuklar. Umarım güSel geçer geziniz.
Himmetim sabah sabah spor. Valla ne diyeyim gönülden tebrik ediyorum seni. Okul konusunda da okumaktan bulmayan biri olarak Arkandayım
Ebrucum sen Nasılsın. Yazın benim en büyük sıkıntım gündüZ çok iyi giderken akşam dondurma çekirdek meyve birşeyler kaçırmam. Nerde kıştaki gibi yemekten sonra ağzına lokma papatya

Kübracım sen nasılsın

Ben iyiyim kızlar. Dün bir ara işleri düşünüp strese girdim. Hem de ne stres. Bir an işte olmak işitdim. Bu kadar işkolikte hiç iyi değil. Sonra psikoloğumu hatırladım. Dönünce işlerimi bitirebileceğimi kendime tekrarlayın bir zaman hesabı yaptım. Kendimi rahatlattım.
Yani lajobam eşine hiç kızma bak benim unvanıma hala manyaklaşıyorjm. Yani demek istediğim unu eledim eleği astım ama manyaklık bu işin mayasında var.
Hadi ben kaçtı. Kızlar
Hoş akalın
Kendimize iyi balın

Papatya, bugun anneme gidicem. Kitaplarimi alicam. Sonra disari cikip soru bankasi alicam. İlk once turkce ve matematikden baslicam. Matematikte bilgeelerim hala taze. Bir de netten konu anlatimli bie site var. Eskiden com izlemistim.
Suanki azmim cok fazla, normal univ okurum ama oglan ev yapamayabilirim
Bende aciktan okucam. Kendime guveniorum. Oglan aksam erken uyuyor. Her gece 2-3 saat calissam yeteer diye düşünüuorum. Allahin izniyle.
Sporu da bi anda basladim. Ama cok iyi geldi.
Sende işini eve gidince düşün.tatilin tadini cikar.

Merhaba arkadaşlar keyifler nasıl?Dün akşam menümü yazmak için telden siteye giremdim.Sinir olup yattımDün iki ögün beslenecektim ama iki .çeşit(taze fasulye fırında kabak)yemegim olmasına ragmen yemiycektim.Eşimin canı sucuk ekmek ayran isteyince bende azıcık yedim.Ve biraz dikkat etmem bu sabah eksi 1 kilo

DÜN:
10:00 :1 kaşık nescafe
12:00 :4 dl karpuz,1 poça,1 dl kaşar,1 dl peynir,1 domates ve salata,1 mercimek köfte,çay
16:30 =çeyrek tost,1 ayran
spor:40 dk yürüyüş(2 durak önce indim)
19:30 =1.5dl kepek ekmek,1 dl sucuk ,1 ayran

yarım mekik çektim.Ama akşamdan sonra bişi yemezsem eksi görebiliyorum ben.Bugğn daha güzel bir menü çıkartıcam inş.

Özgem sen öyle yapardın.Yani sabah yerdin.Hey gidi günler hey.Minigimiz ve ablası nasıl iyiler mi?Uykun ne alemde canım.Keşke yakın olsaydık

Lajoba:ekledim seni canım ya.Üçünüzün bir resmi var sadece sen kabul etmedin .Çünkü dogum günü fotondan tanıyıp ekledim seni

Hikmet:Güne kahve ve sporla başlamışsın bravo kıs sana.Yerim olsa bende koşu bandı almak isterdim.
Btlkbra:sen nasılsın canım?
Papatya önerileri bekliyorum hangi koy hangi kumsal bak canım çekti

Canim keske yakin olabilsek bol bol dertlesirdikne guzelolurdu ikisi de cok iyiler cok sukur uyku sorunum yok gibi cnm bebis cok sukur uslu masallah selin zorluyor beni bebek degil ama o da alisacak onun da evde cani skliyo bebege sariyo iste
Bu kilolardan da cok skildim gonlumce giyinmek istiyorum artik bol seyler degil dun sitede bi yaziya denk geldim mantik basit belli bi diyet yok o yasak bu yasak yok sadece gercekten aciktiginda yiyosun acligi hissedip yemek yiceksin cok cigneyerek yiceksin ve tam doymadan kalkcaksin bu zaman isteyen birseyama isteyince olur yerken de kilo alirim endisen olmadan yiceksin beynin oyle algilarsa zaten korktugun basina geliyo daha detayi var ds ozet gectim ben cnm bakalim oyle tartiyla da cok hasir nesir olmucam ayna bana cvp vericek ins arada tartilmayi dusunuyom cunku strese giriyorum oldu olmadi diye

Kizlar, iyi aksamlar..
Annemdeyim.. Kocis biras once gitti.
Oglisimle burda kalicaz. Cunku sabah pazara gidicem. Annemle bize kişlik domates yapicaz.
Bu arada konu anlatimli kitaplarimi sectim. Cözülmemis soru bankasi da vardi. Yarin gidip yinede soru bankalari alicam. Kalem defter ve silgi felaan alicam.
Kendimi heyecanli hissediyorum. Eşimde destekcim. Oglisim gece erken uyudugu icin calisicak vakit bulurum. Gunduzde ev islerimi hallederim.
Yapicam kazanicam kendime güveniyorum.
Allahim yardimcim olsun.

Gunaydin citirlarim dun gelemedim ablam vardi kahvaltiya guzelce oturduk iyi oldu tabi ben diyet yapamiyorum yaa diyet adina yaptigim tek sey aksamlari yemek yememek
Ebrumm ben o pilates yarisina katildim ama profilum acik olmadigi icin katilamadim online pilates yaptiriyo vre acaip inceltiyo dusunmuyo degilim cunku vucudu toparlamam lazim aylik ucret olarakta 150 lira haftada 3 seans sordum bayana iyice arastirdim sayfasini esimle konusuyum tamam derse baslicam
Hikoss uni sinavina gircekmissin supersin inaniyorum sen yaparsin bu arada diyette super gidiyo hani
Lajoba canim ailenle tatile cikicakmissin ne guzel ohh guzel geciceginden eminim
Papatya iyiyim canim sen nasilsin tatilinin iyi gecmesine cok sevindim ne guzel yuzuyosunda iyi eglenceler
Ozgecim hosgeldin kilolar icin cok canini sıkma yavas yavas vericeksin eminim

Gunaydin kizlar
Adettendir kilo bildirimi yapayim
Gecen hafta 62.2
Bugun 63.5
Gelen 1300

Aldim biliyorum da 3 haftada 1300 cok da degil gibi sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim . Opuyorum hepinizi hadi ben kacar hazirlik yapmam lazim yarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…