Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar, o kdr yaptigim temizlige bide avm de gezme de eklendi suan iptalim
Kaloride aldim .. Hmbrger menu veee ciko şelalesnden bi bardak cup (amaaa cooook guseldi)
Tmzlikte verdigim gr lari bi saat icinde geri aldim..

Amaa mutluyummmmm :*

Kizlar, oglisimi yatagina koydum.
Tv karsisina gectim, nescafe yapim icim dicem hava sicak daha da sicaklarim diye vazgectim.
Bugun oturma odasinin perdelerini yikadim, pencerelerii sildim. Assprinle iyice temizledim.
Evi ûstten süpürdm sildim. Banyoyu temizledim. Domestosla miss gibi oldu.
Yarinda yatak odasina gecicem. Sonraki gun mutfak..
Benden boyleee..

Merhaba kızlar
Değişik bir tecrübe oluyor bizim için. Apartta kalıyoruz. Daha önce yaklaşık 10 yıl önce buna benzer bir tatil yapmıştık ama o zaman pansiyonda kalmıştık.
Apartta herşey var. Mutfakta yok yok resmen
Akşam için marketten barbunya konserve, makarna ve yoğurt aldık. Akşam yemeği olarak yedik.
Yemekten sonra kahvemizi bile içtik
Oğlum başta böyle bir tatile itiraz etmişti ama şimdi sevdiğini söylüyor.
Sanki otelde doğdu....
Burada 2 gece kalacaktık ama 3 e çıkardık.
Bugün yüzdüm bol bol
Akşam da yedim maalesef
Ama söz size dikkat edicem olmuyor başka türlü.
Mutsuz oluyorum
Hikmet'im güle güle otur mis gibi evinde

Gunaydin citirlarim kk ya kac gundur giremiyodum bi sorun var sanirim site baya degismis garip olmus
Citirlarim dun yuruyuse basladim bide haftada 3 gun pilates yapicam ki bacaklarim fln cok fena sıkilasmam lazim yediklerime dikkat ediyorum tam diyet yapiyorum diyemem ama aksami erken kapatiyorum
Hikosss kolay gelsin canim ins bian once bitirirsin isi
Papatya ne guzel yaa bende ole tatili severimde esim pek hoslanmaz ona cesit cesit ymek olcakki o zaman tatile geldigini anliyomus eglenmene bak canim
Ebrumm sen napiyosun walla burda daha aktif olalim kac gundur tuhaf hissediyorum kendkmi

Gunaydin hanimlar..

Salonun perdesi makinede yikaniyor.
Pencereyi de silicem, kapilari da silerim.
Evi bi gunde de bitiririm de oglanla olmuyor. Bi de dinlenerek yapiorum.
Hava cooooook sicak bugunn..

Papatya, tatilin tadini cikarin. Dikkat etmesende olur.
Hem yüzüyosun gusel kalori harciyorsun dimi amaa

Küboş, nerdesn bakim sen.
Yûrüyüşe de baslaman harika ..
Benim yürüyüsler evime geldigim icin bitti.
Artik leslie yle idare edicem.

Ebruuu unuttun burayiii

Ohhhhh evler temizliyor misss oluyor.tatilde yuzmeler alinan kaloriler gidiyor ne güzel.
Ben pek yazamasamda arada takip ediyorum sağolsun oğlum rahat birakmiyor gece ggündüz .en azibdan gece mememde duyurdu bu aralar huzursuz düzgün emmiyor uyku yokmecburen daginik mutfak pis ev biriken utu seklinde takiliyoruz.yediklerime dikkat etmeye calisiyorum zaten sanirim aldigimida veriyorumdur bu tempoyla

Selam kizlar
Herkes iyi gordugum kadariyla
Bizde annemlerle beraber cumartesi sabah cikacagiz yola kafa nereye biz oraya karadenizi turlayacagiz ins guzel gecer ya annemle babam bi atismaya baslarsa diye korkuyorum cocuklarla da zor olacak biraz ama olsun sonra evime gecince bol bol dinlenmeye vaktim olur nasilsa ;-)

Hikosum kahvaltin super bende cok ozledim kahvaltida salata yemeyi eve gidince tam gaz basliycam B-)

KK nın bu hali çok soguk olmuş sevemedim hala..Pc açılmıyor bir bakıyorum açılmış.Unutmadım unuturmuyum hikom.Eski simileylerde yok Temizlik gibisi yok hikom kolay gelsin sana.Salata yemeyi bende özledim.Bu ara çeyrek ekmek sandiviç yapıyorum evde.

BTLKBRA:eVET daha sık ugrayalım .Bende bugün başladım dikkat etmeye.Gerçi hala regl nedeniyle hep tatlı dondurma vs yiyip yemek ekmek yemiyorum.Sebil yanımda hep su içiyorum.2 durak önce inip yürüyorum.Lipo star başlayınca gittim diye yazıcam.Çünkü hep bir aksilik gidemedim.En geç c.tesiye kadar giderim inş.

Lajobam:İiyim canım sende iyisin okudugum kadarıyla.AİLENLE BOL BOL eglen gez tadını çıkar.Bugün menü paylaşıcam artık.

Gunpir:bende o zamanlar peşinde koşmaktan kilo vermiştim tabi yemedigin sürece :)

selam kızlar....
oh ne güzel tatiller, ev temizlikleri derken epey yoğunsunuz bizde bu hafta pazar kızıma 6 ay kınası yaptık yorucu ama çok güzeldi menümüz boldu ama dikkat ettim
size yazdığım günden beri inanın çok dikkat ediyom ekmeği azalttım derken dün hiç yemedim ekmeksiz nasıl olucak derken cnm istemedi bu zayıflama işine çok fazla taktım amma spor yapamıyom onuda emzirmeye saysak çok bitkin düşerim diye ve sütüm bi anda kesilir diye korkuyom inşallah ileri bi zmnda sporda yaparım ev işinde koşturuyom zaten

neyse kızlar başlangıç 92 ve gramıda vardı
bugun 90 kg 900 gram
inanın çok sevindim haftada 1 kilo versem oh ne ala

Kizlar, keyfim yerinde cok sukur.
Suan meyve yiyorum. O kadar cok su iciyorum ki midem şiş ..
Oglisim uyudu. Dinleniyorum.
Bu arada, önumuzdeki sene sinava giricem. Aciktan univ okumaya karar verdim. Evlenmeden once calisiyordum diye aciktan okuyordm ihmal ettm. O ihmali simdi telafi etmek istiorum.
Annemn evinde kitaplarm duruyor.
Soru bankasi da alicam. En azindan daha bilgileer beynimde taze
Bana şans dileyin

Gunaydin citirlarim nasilsiniz walla biz sabahtan kalktik kizimla islerimizi bitirdik simdi oturuyoruz bugun akraba gezmemiz var oraya gidicez kizlar ben bi turlu diyet moduna giremedim yaaa off gicik oluyorum kendime

Merhaba kızlar
Buradaki günümüzü uzattık. Sevdik burayı. Oğluşum da hoşlandı bu tarz tatilden.
Tatil de olunca ne yiyorum ne yemiyorum bilmiyorum.
Ama iyiyim.
Kendinize iyi bakın

Kizlar, gunaydin.

Sabah sabah evi sildim. Hava sicak diye butun pencereler acik , ee sabaha kadar yerler toz oluyor. Evi guzelce sildim. Toz da aldim.
Evime geldigim icin cok mutluyum. Allahim kimseyi evinden ayirmasin. Evin işi hala istedigim gibi degil. Bitmedi. Yavas yavas yapiorum.

Bende dun salatayla basladim gunee, cekirdekle kapattim gunu.

Kubos bende odaklanamiorm yaaa. :'( napicaaaaz.

Papatya, tatilinizin guzel geciyo olmasina cok sevindim.
Tadini cikarin.

Ya hkmt bayiliyorum sana bebeisle ev islerini nazil beceriyon yaaa var mi bir sirri ben yemek zor yiyiyorum wcya gitsem sukredecek durumdayim
Bizde bahçe evimiz var orada kaldik gece serin serin .bbebis kaç aksamdir uuyumuyodu orda uyudu valla emzirmeye uyandik sadece bende oda kendimize ggelmişiz . güne neseyleppbasladik .bundan sonra orada kalicam rahat ederim biraz bahçeye cikyoruz koyun keçi derken bebiste oyalaniyor iyi oluyor.
Dünkü menüm karisik ama az kalorili idi.misafirin vardi spor yapamadim.bug

Bugün telafi etmeye calisacagim bakalim bebeğim annesine güzellik yapip öğlen uykusuna yatarsa

Dün
sabah 1 avuç bayez elblebi çay
ögle:1 kase çorba ve bulgur pilavı,4 çatal patataes kızartması
ara:türk kahvesi
akşam:1 kepçe z.taze fasulye 4 yk yogurt

çok güzel dimi....ama misafirlere pankek yaptım içine muz nutalla ne varsa koyup 2 tane yedim kola ile ve bütün gece migde agrısı ve bulantısından uyuyamadım.Sabah iyi gibiydim tost yaptım eşimle kendime .Yok yiyemdim migdem bulanıyor çıkartıcaktım.1 kaşık nescafe içmek zorunda kaldım uyukluyordum çünkü.Şimdi ögle yemeginde kahvaştı aparetif bi sürü yiyecek vardı.Yedim birazdından.Birazdan ayrana tuz atıp içicem iyi gelir belki.Tartıda korkunç bir rakam gördüm.Artık bütün günümü bir gecede ziyan etmiycem ve tok degilde aç migde gurultusuyla uyuyup inmiş bir göbekle uyanmak beni daha mutlu ediyor:)

Ewpat kilo varmış ohh yaglarımız gitsin biran önce kemiklerimiz çıksın :)

Hikom temizlige vermiş kendini ve ebnim gibi günü kötü kapatmış

Btlkbra motive olamamış hepimiz gibi aman günde fazla yeme

papatyam tatillerde ohh kafa dagıtmalarda

lajobam annecigiyle ailesiyle gezmelerde

mevimmm de evde temizlik yapıyor iş başı yapınca hebr vericekmiş

şükran kevser rose didemdefne ve diger kızlar yok oldu napalım kalan dostlarla yola devam.

Gunpir, oglisim 16aylik..
Mama sandalyesne koyuyorum işimi yapiorum, yada ogle uykusuna yattiginda yapiorummm ya fa esim oglana bakiyor oyle yapiorum.. Bebgim kucukken lavaboya zor gidiyordum.

Yatak odasi tamam (perdeler pencereler)
Mutfak dolabinin yarisi yapildi. (Oglan durmadi)
Yerler silindi.
Toz alindi( sabah ve simdi)
Camasir yikadm astim snra katladm snra yerlestrdm,

Sabah kahvaltida bol salata ( semizotu, yesil sogan, ispanak,domates) az peynir..

Bu saate kdr bi dlm kavun yedim.

Esim aradi, tavuk doner getiriyor. Cok açımm yiceem wallaa, ebruuuu duuuuyyyy sesimiii...

Ebru simdi tartildim, 71.5 geldimmmm..

Yehooooooo )))))))))))

Evi toparlayimde tam anlamiyla spora baslicam...

Öpüldünüz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…